herkul Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 ρε παιδια σημερα πηγα να αλλαξω τροφοδοτικο στο pc μου και παραλιγο να παρω φωτια μολισ το συνδεσα κανονικα και το εβαλα στην μπριζα αρχισε να βγαζει καπνουσ και μου εκαψε ενα τροφοδοτικο που ειχα σχεδον αχρησιμοποιητο αυτο σημαινει απογοητευση . η fujitsu ειναι χειροτερη και απο την turbo-x για μενα
SPANK Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μιλάς για Dekstop η Laptop. Μάλλον έπεσες με χάλια κομμάτι , εχεις εγγύηση να το αλλάξεις ?
herkul Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 desktop το τροφοδοτικο δυστηχωσ ειχε εγγυηση αλλα εληξε το ειχα πολυ καιρο σε ενα κουτι και το ειχα χρησιμοποιηση για πολυ λιγο αντε να ειχε δουλεψει μια εβδομαδα
SPANK Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 desktop το τροφοδοτικο δυστηχωσ ειχε εγγυηση αλλα εληξε το ειχα πολυ καιρο σε ενα κουτι και το ειχα χρησιμοποιηση για πολυ λιγο αντε να ειχε δουλεψει μια εβδομαδα Έλεος πραγματικά εισαι πολυ άτυχος μαλλον Μήπως εχεις το μοντέλου του τροφοδοτικού να δουμε απο περιέργεια ?
herkul Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 δεν το εχω γιατι το πεταξα διαλυθηκαν ολα εφυγαν 60 ευρω σε 5 λεπτα εξαιτιασ ενοσ fujitsu που μετα τα ερκοντισιον εβγαλε υπολογιστεσ ευτυχωσ το pc ομωσ δεν επαθε τιποτα
coolerman Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 ρε παιδια σημερα πηγα να αλλαξω τροφοδοτικο στο pc μου και παραλιγο να παρω φωτια μολισ το συνδεσα κανονικα και το εβαλα στην μπριζα αρχισε να βγαζει καπνουσ και μου εκαψε ενα τροφοδοτικο που ειχα σχεδον αχρησιμοποιητο αυτο σημαινει απογοητευση . η fujitsu ειναι χειροτερη και απο την turbo-x για μενα εδώ σε "χάνω" λίγο. καλά-καλά δεν ξέρεις(και καλά) τι τροφοδοτικό έχεις των 60 ευρώ,το σύνδεσες μόνος σου το έβαλες στην πρίζα και σου έβγαλε φωτιές/καπνούς;;αν δεν έχεις καλές πρίζες στους τοίχους δεν φταίει η fujitsu και η κάθε fujitsu και κρίνεις την fujitsu με την turbo-x;; η μια είναι παγκόσμια δύναμη fujitsu/siemens σε μηχανήματα ιατρικά/κλιματιστικά/υπολογιστές και λοιπά.και την συγκρίνεις με την "εταιριούλα" turbo-x;; ας γελάσω 3
herkul Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 που καταλαβεσ εσυ οτι δεν ξερω εγω τι τροφοδοτικο εχω ηταν ενα 370 w τωρα τη μοντελο και τη μαρκα ηταν δεν θυμαμαι μολισ αρχισε και εβγαζε καπνουσ το πηρα και το πεταξα. να συμπληρωσω οτι ευτηχωσ το pc δεν επαθε τιποτα
Antwni Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Κάτι δε μου κάθεται καλά... Το πήρα και το πέταξα...δε νομίζω τάκη Επίσης αυτό που είπε ο coolerman..συγκρίνεις τα fujitsu με τα turbo-x? Εσύ στην αρχή έλεγες... Ξέρω τι ακούγεται για τα turbo-x απλός εγώ πρωσοπικά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος απο αυτήν την μάρκα και ειδικά απο το Πλαίσιο εσείς βασικά θέλω να μου πείτε ποιός απο τους δύο εχει πιό καλά χαρακτηριστικά.Που να αξίζει να τον αγοράσω. Πρέπει να είσαι πολύ τρολλερ τυπος φίλε μου... 2
.::NikoS::. Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 που καταλαβεσ εσυ οτι δεν ξερω εγω τι τροφοδοτικο εχω ηταν ενα 370 w τωρα τη μοντελο και τη μαρκα ηταν δεν θυμαμαι μολισ αρχισε και εβγαζε καπνουσ το πηρα και το πεταξα. να συμπληρωσω οτι ευτηχωσ το pc δεν επαθε τιποτα -Τι αμάξι έχεις; -Ένα κόκκινο! Επίσης δε καταλαβαίνω το πρώτο ποστ... Άλλαξε τροφοδοτικό σε ένα fujitsu desktop αλλά παρόλαυτα το νέο τροφοδοτικό κάηκε αλλά έφταιγε το PC? Αλλά το PC δουλεύει κανονικά, άρα γιατί φταίει το PC?
Antwni Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Πάντως πρώτη φορά ακούω για fujitsu τροφοδοτικά... desktop παντα
.::NikoS::. Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Εγώ πάντως κατάλαβα ότι το desktop ήταν fujitsu αλλά λέει ότι του κάηκε ένα τροφοδοτικό που μόλις σύνδεσε στο PC άρα φταίει το PC?
herkul Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Κάτι δε μου κάθεται καλά... Το πήρα και το πέταξα...δε νομίζω τάκη Επίσης αυτό που είπε ο coolerman..συγκρίνεις τα fujitsu με τα turbo-x? Εσύ στην αρχή έλεγες... Πρέπει να είσαι πολύ τρολλερ τυπος φίλε μου... με ολα αυτα που ακουσα εδω μεσα αλλαξα γνωμη εχω ανοιξει και θεμα για αυτο Εγώ πάντως κατάλαβα ότι το desktop ήταν fujitsu αλλά λέει ότι του κάηκε ένα τροφοδοτικό που μόλις σύνδεσε στο PC άρα φταίει το PC? εσυ τι λεσ να φταιει το τροφοδοτικο που δουλευε μια χαρα Πάντως πρώτη φορά ακούω για fujitsu τροφοδοτικά... desktop παντα το τροφοδοτικο δεν ηταν fujitsu
coolerman Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 το τροφοδοτικο δεν ηταν fujitsu έσκασες 60 ευρώ έτσι ερήμην..και δεν ξέρεις τι τροφοδοτικό πήρες;;και μετά το πέταξες;;?? gamerHd junior μας βρήκε 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις