Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια σημερα πηγα να αλλαξω τροφοδοτικο στο pc μου και παραλιγο να παρω φωτια μολισ το συνδεσα κανονικα και το εβαλα στην μπριζα αρχισε να βγαζει καπνουσ και μου εκαψε ενα τροφοδοτικο που ειχα σχεδον αχρησιμοποιητο αυτο σημαινει απογοητευση .

η fujitsu ειναι χειροτερη και απο την turbo-x για μενα

Δημοσ.

Μιλάς για Dekstop η Laptop.

Μάλλον έπεσες με χάλια κομμάτι , εχεις εγγύηση να το αλλάξεις ?

Δημοσ.

desktop το τροφοδοτικο δυστηχωσ ειχε εγγυηση αλλα εληξε το ειχα πολυ καιρο σε ενα κουτι και το ειχα χρησιμοποιηση για πολυ λιγο αντε να ειχε δουλεψει μια εβδομαδα

Δημοσ.

desktop το τροφοδοτικο δυστηχωσ ειχε εγγυηση αλλα εληξε το ειχα πολυ καιρο σε ενα κουτι και το ειχα χρησιμοποιηση για πολυ λιγο αντε να ειχε δουλεψει μια εβδομαδα

Έλεος πραγματικά εισαι πολυ άτυχος μαλλον :(

Μήπως εχεις το μοντέλου του τροφοδοτικού να δουμε απο περιέργεια ?

Δημοσ.

δεν το εχω γιατι το πεταξα διαλυθηκαν ολα εφυγαν 60 ευρω σε 5 λεπτα εξαιτιασ ενοσ fujitsu που μετα τα ερκοντισιον εβγαλε υπολογιστεσ

ευτυχωσ το pc ομωσ δεν επαθε τιποτα

Δημοσ.
ρε παιδια σημερα πηγα να αλλαξω τροφοδοτικο στο pc μου και παραλιγο να παρω φωτια μολισ το συνδεσα κανονικα και το εβαλα στην μπριζα αρχισε να βγαζει καπνουσ και μου εκαψε ενα τροφοδοτικο που ειχα σχεδον αχρησιμοποιητο αυτο σημαινει απογοητευση .

η fujitsu ειναι χειροτερη και απο την turbo-x για μενα

εδώ σε "χάνω" λίγο.

καλά-καλά δεν ξέρεις(και καλά) τι τροφοδοτικό έχεις των 60 ευρώ,το σύνδεσες μόνος σου το έβαλες στην πρίζα και σου έβγαλε φωτιές/καπνούς;;αν δεν έχεις καλές πρίζες στους τοίχους δεν φταίει η fujitsu και η κάθε fujitsu :P

και κρίνεις την fujitsu με την turbo-x;;

η μια είναι παγκόσμια δύναμη fujitsu/siemens σε μηχανήματα ιατρικά/κλιματιστικά/υπολογιστές και λοιπά.και την συγκρίνεις με την "εταιριούλα" turbo-x;;

ας γελάσω :D

• Like 3
Δημοσ.

που καταλαβεσ εσυ οτι δεν ξερω εγω τι τροφοδοτικο εχω ηταν ενα 370 w τωρα τη μοντελο και τη μαρκα ηταν δεν θυμαμαι μολισ αρχισε και εβγαζε καπνουσ το πηρα και το πεταξα.

να συμπληρωσω οτι ευτηχωσ το pc δεν επαθε τιποτα

Δημοσ.

Κάτι δε μου κάθεται καλά...

Το πήρα και το πέταξα...δε νομίζω τάκη

Επίσης αυτό που είπε ο coolerman..συγκρίνεις τα fujitsu με τα turbo-x?

Εσύ στην αρχή έλεγες...

Ξέρω τι ακούγεται για τα turbo-x απλός εγώ πρωσοπικά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος απο αυτήν την μάρκα και ειδικά απο το Πλαίσιο      

εσείς βασικά θέλω να μου πείτε ποιός απο τους δύο εχει πιό  καλά χαρακτηριστικά.Που να αξίζει να τον αγοράσω.

Πρέπει να είσαι πολύ τρολλερ τυπος φίλε μου...

• Like 2
Δημοσ.

που καταλαβεσ εσυ οτι δεν ξερω εγω τι τροφοδοτικο εχω ηταν ενα 370 w τωρα τη μοντελο και τη μαρκα ηταν δεν θυμαμαι μολισ αρχισε και εβγαζε καπνουσ το πηρα και το πεταξα.

να συμπληρωσω οτι ευτηχωσ το pc δεν επαθε τιποτα

-Τι αμάξι έχεις; 

-Ένα κόκκινο!

Επίσης δε καταλαβαίνω το πρώτο ποστ... Άλλαξε τροφοδοτικό σε ένα fujitsu desktop αλλά παρόλαυτα το νέο τροφοδοτικό κάηκε αλλά έφταιγε το PC? Αλλά το PC δουλεύει κανονικά, άρα γιατί φταίει το PC?

Δημοσ.

Εγώ πάντως κατάλαβα ότι το desktop ήταν fujitsu αλλά λέει ότι του κάηκε ένα τροφοδοτικό που μόλις σύνδεσε στο PC άρα φταίει το PC?  :confused:

Δημοσ.

Κάτι δε μου κάθεται καλά...

Το πήρα και το πέταξα...δε νομίζω τάκη

Επίσης αυτό που είπε ο coolerman..συγκρίνεις τα fujitsu με τα turbo-x?

Εσύ στην αρχή έλεγες...

Πρέπει να είσαι πολύ τρολλερ τυπος φίλε μου...

με ολα αυτα που ακουσα εδω μεσα αλλαξα γνωμη εχω ανοιξει και θεμα για αυτο

Εγώ πάντως κατάλαβα ότι το desktop ήταν fujitsu αλλά λέει ότι του κάηκε ένα τροφοδοτικό που μόλις σύνδεσε στο PC άρα φταίει το PC?  :confused:

εσυ τι λεσ να φταιει το τροφοδοτικο που δουλευε μια χαρα

Πάντως πρώτη φορά ακούω για fujitsu τροφοδοτικά...

desktop παντα

το τροφοδοτικο δεν ηταν fujitsu

Δημοσ.
το τροφοδοτικο δεν ηταν fujitsu

έσκασες 60 ευρώ έτσι ερήμην..και δεν ξέρεις τι τροφοδοτικό πήρες;;και μετά το πέταξες;;??

gamerHd junior μας βρήκε :P

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...