Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το εξης μηχανημα με socket 775 E8400 sta 3ghz gigabyte EP45UD3L mobo 2X2GIGA MUSCHIN ΣΤΑ 800ΜΗΖ DDR2 5850 ATI XFIRE καρτα γραφικων 1TERA SUMSUNG 32MB BUFFER CORSAIR 620W MOBULAR ΤΡΟΦΩΔΟΤΙΚΟ SOFTWEAR-WIN 7 64BIT OΘΟΝΗ SAMSUNG 23' Mε 2msec απόκριση δεν θυμάμαι το μοντελο διοτι γραφω απο την δουλειά και την οθονη την εχω σπιτι, την εχω αγορασει πριν 4 χρονια. Σκεφτομαι να κρατησω καρτα γραφικων, τροφοδοτικό, κουτί (εχω το full tower--cooler master 812), και όσο για τον σκληρο εσείς θα μου πειτε αν αξιζει ο κόπος να το κρατησω, οι απαιτησεις μου ειναι λιωσιμο του υπολογιστη γενικο  :-D  :-D , πλακα κανω, άλλα παιζω παιχνιδια απαιτητικα και μη, βαζω προγραμματα οπως autocad (δλδ παιζουν και ψιλοβαρια προγραμματα). Τι πρεπει να παρω για να δω αξιολογη διαφορα στην αποδοση σε σχεση με αυτο που εχω τωρα το οποίο το ειχα φτιάξει μόνος μου το 2008, άλλα τα τελευταία χρόνια έχω σταματήσει να ασχολούμαι με την εξέλιξη των pc γι αυτό ζητάω την βοήθεια σας.

Δημοσ.

Βάλε για αρχή έναν ssd και μετά κοίταξε για κανα μεταχειρισμένο c2q και ίσως κανα στικάκι ram ακόμα.

• Like 2
Δημοσ.

Βάλε για αρχή έναν ssd και μετά κοίταξε για κανα μεταχειρισμένο c2q και ίσως κανα στικάκι ram ακόμα.

ελεγα να αλλαξω και επεξεργαστη σε καινουριο, ελεγα να παω σε socket 1155 διοτι νομιζω οτι το socket 775 δεν εχει πλεον δυνατοτητες εξελιξης, και με τις ddr3 πιστευω οτι θα δω μεγαλη διαφορα.

Προτείνετε mobo-ram-cpu-ssd, o σκληρος που εχω o.k?

η vga που εχω πιστευω θα με καλυψει τι λετε?

Δημοσ.

Εγώ σου έδωσα λύση για 775, επειδή θα σου έρθει σχετικά φθηνά (ειδικά αν πουλήσεις και τον e8400).

Aπο κει και πέρα, αν κοιτάς για intel, γνώμη μου είναι να περιμένεις απο Αυγουστο-Σεπτέμβρη τους haswell. Oχι πως θα έχουν καμμια τεράστια διαφορά με τους ivy 1155, αλλά όπως είπε και ο millenium καλύτερα να πας σε μια πλατφόρμα που θα έχει μέλλον και δεύτερον αμαρτία είναι να "παλιώσει" το pc σου μέσα σε τρεις μήνες :fear: .

Υπάρχουν και καλές λύσεις απο amd μεριά αν ενδιαφέρεσαι για τώρα. Δώσε μας όμως και ένα budget για να ξέρουμε που θα κινηθούμε.

Η 5850 πιστεύω θα σε κρατήσει αξιοπρεπώς για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα. Στην θέση σου δεν θα με απάσχολούσε τόσο πολύ η αλλαγή vga. Διευκρινίζω όμως οτι άλλο πράγμα το "αξιοπρεπώς" και άλλο το "full γραφικά με x8 antialiansing"

Πάντως για να σου πω ειλικρινά την γνώμη μου, ξεκίνα με τον ssd. Μετά θα το δεις με εντελώς άλλο μάτι το pc σου.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...