Προς το περιεχόμενο

CPU COOLER την γνωμη σας

babis100nx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φιλε με το συμπαθειο αυτο που θα σου πω, αλλα μαλλον δε τα παρακολουθεις καλα τα πραγματα. :-)  Οι αποψεις σου θα ελεγα οτι αν δεν ειναι ολιγον κακες, ειναι τουλαχιστον περιεργες. Φιλικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι δεν παρακολουθώ ακριβώς? Αν εννοείς τις τάσεις της αγοράς όχι και τόσο και φυσικά δεν είμαι overclocker...

Τι δεν παρακολουθώ ακριβώς? Αν εννοείς τις τάσεις της αγοράς όχι και τόσο και φυσικά δεν είμαι overclocker...

Τοτε απο την στιγμή που δεν γνωρίζεις γρι δεν υπάρχει καμια απολυτως λογικη στο να προτείνεις ψήκτρες.

report για εριστικό υφάκι χωρίς λόγο . δεν σας καταλαβαίνω μερικούς.. το φόρουμ είναι ενας χώρος που ανταλλάσουμε απόψεις , κάνουμε προτάσεις , μαθαίνουμε και περνάμε όμορφα με το χόμπι μας.. 

Δεν χρειάζετε να είσαι επιστήμονας στις ψύχτρες για να πείς την άποψη σου .. Μαζευτείτε.

ο καθένας διαθέτει κριτική σκέψη και αποφασίζει ανάλογα με τα γούστα και τις ανάγκες του.

• Like 1

παιδια μην μαλωνετε βλεπω ολο αυτο αλλα το παρακολουθω διακριτικα!!τελικα πηρα την gaia και εχει διαφορα καθως σε νορμαλ θερμοκρασιεσ εχω 32-*33 βαθμους απο εκει που ειχα 45 σε νορμαλ..ενω οταν ανοιγω game εχω 47 απο 60-*61 που εφτανε!!σας ευχαριστω πολυ και peace :-D

Δε μαλωνει κανεις φιλε μου απλα οταν ο αλλος προκειται να ακουμπησει τα λεφτουδακια του, η καθε γνωμη πρεπει να ειναι προσεγμενη και προσεκτικη με σεβασμο στον ατομο που ζηταει βοηθεια παντα., αυτο πιστευω εγω και δε μιλαω για κανεναν προσωπικα.  :)

• Like 1

@babis100nx, αριστη η XigmaTek Gaia SD1283!

Αγόρασε και μια  Thermal Paste της προκοπής (γιατί αυτή που περιέχεται στη συσκευασία είναι λίγο για τα μπάζα) π.χ. την Prolimatech PK-1 Nano (http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psyktres/Prolimatech-Thermal-Paste-PK-1-Nano-1G.htm) και είσαι ΟΚ... 

• Like 1

Ευχαριστ πολυ παιδια ναι δεν εβαλα αυτη που ειχε μεσα εβαλα μια αλλη που ειχα βεβαια την ειχα παρει με 3.5 ευρω απο ενα μαγαζι γιατι στο πλαισιο αυτη που ηθελα να παρω εκανε 7,90 σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ για την βοηθεια σας παιδια!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...