Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήσπέρα σε όλους,

τον τελευταίο καιρό δοκιμάζονται τα νεύρα μου με το καταπληκτικό Skype με τα Windows 7.

Πάνω σε βιντεοκλήση ανεξαρτήτου διάρκειας (είτε 3 λεπτών είτε 1 ώρας) ο υπολογιστής κάνει επανεκίννηση!

Θερμοκρασία στο BIOS πάνω στην επανεκίνηση δεν ξεπερνάει τους 50 βαθμούς.

Κατά την διάρκεια της κλήσης μπορεί να ανέβει και στους 70 βαθμούς βαριά. Παίζει συνήθως στους 55-65

Το alarm στο bios το έχω ρυθμίσει στους 90(!!).

Το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και στο παρελθόν σε άλλη εγκατάσταση windows 7. Πλέον είμαι με νέο σκληρό και νέα εγκατάσταση!

Θερμοκρασία θα μπορούσε να είναι? Προσπαθώ να το τσεκάρω με HWmonitor αλλά την ώρα του restart ποτέ δεν έχω δει τι θερμοκρασία βγάζει. Μόνο μετά στο bios που μπαίνω.

Στο event viewer πετάει ένα generic μήνυμα:

The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly.

με το κλασικό Kernel Power Event 41 που είναι generic...

Any ideas?????

PS

στο ίδιο pc με linux (ubuntu 12.04) δεν κάνει ποτέ restart! Βέβαια εκεί εμφανήζει τα προβλήματα του skype σε linux - κρασάρουν οι drivers κάμερας/ήχου κλπ κλπ

Δημοσ.

Τέλεια! Δεν μου ήρθαν οι ειδοποιήσεις ποτέ από το forum ότι έχει νέα μηνύματα.....

Σόρρυ για την καθυστέρηση.

Το σύστημα είναι το ακόλουθο:

mb: Gigabyte h57m-usb3

cpu: intel i5 760

ram: 8gb ddr3 (4x2gb, οι 2 είναι corsair και οι άλλες 2 ocz)

gpu: raden hd 5770

hdd: 2 x 1tb sata 2 (wd green ο ένας και blue ο άλλος νομίζω)

Gi0 το automatic restart θα το βρω bios ή windows για να το απενεργοποιησω?

Δημοσ.

Τέλειος οδηγός Gi0! Θα τον κοιτάξω αναλυτικά μήπως και βγάλω και άκρη από τα dump files (αν και δεν μου πετάει μπλε οθόνη...απλά σκάει restart) και θα ποστάρω αποτελέσματα

• Moderators
Δημοσ.

Mην ασχοληθεις (προς το παρον τουλαχιστον) με το hardware κομματι, καθως εκ πρωτης οψεως φαινεται να εχεις software προβλημα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...