mouti Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Παιδιά αξίζει το tablet?εννοώ για απλή χρήση internet...με 35 ευρώ να το πάρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Παιδιά αξίζει το tablet?εννοώ για απλή χρήση internet...με 35 ευρώ να το πάρω; ποιό μοντέλο είναι;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouti Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 714 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) intenso 714 διάβασε εδώ. Site: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357478">Intenso Tab 714 εντάξει είναι λίγα τα χρήματα.το λεω μην το μετανιώσεις εγω προσωπικά δεν θα το αγόραζα Επεξ/σία 22 Μαΐου 2013 από coolerman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouti Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δεν μ ανοίγει το link γιατί είμαι από κινητό...ναι απλά λέω 35 δεν είναι πολλά και βασικά το θέλω αντί για laptop για δύο μήνες το καλοκαίρι...λες να μην κάνει την δουλειά του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δεν μ ανοίγει το link γιατί είμαι από κινητό...ναι απλά λέω 35 δεν είναι πολλά και βασικά το θέλω αντί για laptop για δύο μήνες το καλοκαίρι...λες να μην κάνει την δουλειά του; πολλά δεν είναι..αλλά αν είναι να σου σπάσει τα νεύρα,μην το μετανιώσεις που έδωσες έστω και τα 35 ευρώ! δεν είναι και για πολλά πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouti Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Οκ ευχαριστώ...θα το δοκιμάσω και θα δω...ευχαριστώ για την βοήθεια καλή συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosem Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Για να μην ανοιξω νεο Ποστ, ειχα παρει και γω μεσω της προσφορας του Public, το Intenso 814.. ειχε φτασει στου αδεφου μου τα χερια,απλα επειδη εγω ημουν Αθηνα, και μου το κραταγε για μενα, για ναμην το στειλει το παρελαβα απο αυτον μετα απο 20-25 μερες.. Οταν το πηρα, εβλεπα την οθονη σε λευκο φοντο να τρεμοπαιζει ορισμενες φορες.. Το παω στα Public στο σερβις, το στελνουν στην αντιπροσωπεια,αυτο εγινε την προηγ δευτερα, αρα πριν απο 8-9 εργασιμες.. Μολις με καλεσαν απ τα Public, μου ειπαν, οτι το ταμπλετ ειχε προβλημα, και απο την εταιρεια μου εβγαλαν πιστωτικο για μια αλλη αγορα της αρεσκειας μου... Εγω, προσπαθουσα μεσω τηλεφωνου να μαθω το πιστωτικο που μου βγαλανε, αλλα δεν πηρα κουβεντα..Ελατε απο δω, και θα βγει μεσω του συστηματος μου ελεγε... Λεω υπαρχει περιπτωση, ενα πραγμα που το πηρα πριν απο εναν μηνα, και εν αγνοια του αδερφου μου οτι ηταν προβληματικο, δεν το επεστρεψε αυθημερον απ την παραλαβη του, να μου πουνε οτι το πιστωτικο να ειναι 50€ πχ... Μου απαντησε οχι, θα ειναι εκει κοντα στην τιμη αγορας, μιας και η αγορα εγινε πολυ προσφατα.. Εγω θελω καποιος να μου πει, απ τη στιγμη που το αγορασα 130 (τα 100 ηταν επιδοτουμενα, αλλα και αυτα υποτιθεται πως ειναι μεσα στην τιμη) να μου πει πχ, 100€ .. Εχω την δυνατοτητα, αν δεν ειναι στο ακεραιο της αγορας μου το ποσον να μην το αποδεχθω και να ζητησω το ακριβες ποσο που ειχα αγορασει, να πιστωθει.? Επισης, επειδη δεν εχουν πλεον το 814, και ηδη εχω παραγγειλει απο εξω, 2θηκες και μερικες ζελατινες, να παω για το 824, ή προτεινετε καποιο αλλο..? Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2013 από panosem Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smartdigi Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μακριά από τα φθηνά είναι χαλί μαύρο δεν κάνουν ούτε τα απλά. Κολλάνε του χαμού. Φθηνά εννοώ κάτω των 100 ευρώ. Η πολιτική της κάθε εταιρίας διαφέρει. Η την αποδέχεσαι ή δεν την αποδέχεσαι την οποια πρόταση. Παίζεις με τους δικούς τους κανόνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosem Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 αυτο για μια βδομαδα που το δουλεψα ηταν μια χαρα...με αρκετες καρτελες ανοιχτες, δεν ειχε θεμα... το 824, παρατηρησα οτι αντι για 1,5 εχουν τον επεξεργαστη στα 1,6. Διπυρηνος, και 1γιγα ραμ ddr3. και εχουν και μπροστα καμερα, αντιθετα με το 814, που δεν ειχε.. Ειδα καπου στο φορουμ, την σχετικη νομοθεσια του Ν. 3043, Αρθ. 537 Άρθρο 540...να απαιτήσει, χωρίς επιβάρυνσή του, τη διόρθωση ή αντικατάσταση του πράγματος με άλλο... Site: http://img688.imageshack.us/img688/1966/nms.png">Νομοθεσια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα