in2dark Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Η πιο οικονομικη λυση για στησιμο file server ποια ειναι; Να αγορασω nas; Να αγορασω φτηνο pc και τι λειτουργικο να βαλω; Θελω να εχω αρχεια πανω για να τρεχω απο 3 διαφορετικα τερματικα τα αρχεια που εχω σε localhost (db sites). Το προβλημα ειναι πως τα δυο ειναι win7 και το τριτο imac Βοηθεια τον ασχετο παρακαλω!!!
in2dark Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Το πιο οικονομικο, σταθερο, ευκολο;<br><br> Το linux με ψιλοφοβιζει, αλλα αν το off the shelf δεν τα ικανοποιει τα παραπανω τοτε linux....
rfc Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Με ενα NAS θα εισαι παντα καλυμενος. Δικτυακη προσβαση, χαμηλη καταναλωση
in2dark Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Αγορασα τον microserver hp και πηγα να βαλω Ubuntu server.... κολλαγε στην εγκατασταση, δεν προχωραγε Centos, εβγαζε error, δεν ανοιγε Fedora, ανοιξε, εγκατασταθηκε, αλλα.... εχασα 4 ωρες και τελικα το pc δεν εβλεπε τον server, και ουτε το αντιθετο Τωρα τα παρατησα και λεω να δοκιμασω με win server αυριο Καμια βοηθεια; απογοητευτηκα
rfc Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Και win 7 να βαλεις, με 2-3 αλλαγες, μια χαρα θα παιζεις. Και win server βεβαια.
leonidas_fs Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μην αγχωνεσαι, πέρασε τα windows server 2003 ή 2008. Είναι πολύ καλα για τον σκοπό που τα θέλεις. Ασε που αν δεν γνωρίζεις και πολλά απο Linux, θα είσαι οτι πρέπει για αρχή. Κάποια πράγματα σε Windows μηχανήματα γίνονται πιο εύκολα απ'οτι σε linux.. Για την άλλη φορά που θα θες να πειραματιστείς σου προτείνω Hp DL 3αρια μηχανήματα και CentOS 5.8
in2dark Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Ευχαριστω για τις απαντησεις! Τα hp dl 360 & 380 λες φανταζομαι ε; Ανεβαινει πολυ το κοστος. Αξιζει η διαφορα? Θα προσπαθησω με win server 3 & 8 και ελπιζω να τα καταφερω. Ενας φιλος μου πε να βαλω freenas που ειναι ολα ετοιμα σεταρισμενα
leonidas_fs Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δεν είναι ακριβά...εγω θυμάμαι είχα βρει εναν DL380 G3 απο το ebay γύρω στα 200ευρώ... Θα βγάλεις άκρη με τα windows. Είναι αρκετά εύκολά. Site: http://support.microsoft.com/kb/325860">Αυτό το λινκ στα λέει βημα βήμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα