Ntontotis Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Καλησπέρα παιδία, Έχω μια ενεργή σύνδεση με την Wind για double-play στα 24mbps. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το μοντεμ της zte που δίνει 'δωρεαν' η wind. Eπειδή έχω αγορασμένο απο πρόπερσι ένα Linksys WAG200-G της Cisco σκεφτόμουν μήπως αν το άλλαζα,θα ήτανε πιο ενισχυμένο το σήμα του wi-fi. Επίσης, το download/upload speed θα έχει καμία διαφορά ή κάνω απλά μια τρύπα στο νερό αλλάζοντας το?
SPANK Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Το το Download και το Upload δεν θα αλλάξει αντε ίσως πολύ ελάχιστα ισως να κλειδώσεις λιγο πιο ψηλά (μιλάμε για 0.4 mbps η εκει γύρω) μπορεί καθόλου μπορεί και πιο λίγο όμως Βασικά αφου το εχεις το router βάλε το επάνω δούλεψε το και δες και αν υπάρχει διαφορά προς το καλύτερο απο το zte και στο wireless που θέλεις, δεν χάνεις τιποτα δηλαδη να δοκιμάσεις
poulinos Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 α.δοκιμασε τα και τα 2 και δες ποιο παιζει καλυτερα σε αυτο που θες. β.στο Linksys Περνα το τελευταιο firmware.Λογικα το Linksys Θα συγχρονισει καλυτερα απλα ειναι πιο επιρρεπες σε αποσυνδεσεις σε χαλια γραμμες. γ.αν το ενα εχει πχ καλυτερο wireless αλλα το αλλο εχει καλυτερο συγχρονισμο μπορεις να κανεις το ενα να μπαινει ιντερνετ και το αλλο να δινει απλα wireless χωρις να χανεις καπου. κατα τα αλλα δοκιμη και τα 2 και κρατας αυτο που σου κανει καλυτερη την δουλεια σου.ειτε επειδη σε βολευυει ειτε επειδη ειναι πιο σταθερο ειτε επειδη συγχρονιζει περισσοτερο.εγω ψηφιζω δαγκωτα Linksys
Ntontotis Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Ευχαριστώ για τις απόψεις σας, θα δοκιμάσω και θα τα συγκρίνω μεταξύ τους. Btw και εγώ προς Linksys συγκλινω μιας και 3 χρονια με την παλια σύνδεση ητανε τουφέκι. Είδωμεν.
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 το Linksys αν παιξει σταθερα στην γραμμη τοτε θα σε καλυψει.ωραιο wireless εχει οποτε ολα μια χαρα.αρκει να παιξει σταθερα στο θεμα συγχρονισμου και αποσυνδεσεων.επισης περνα το τελευταιο firmware στο Linksys η μπορεις να πας και στο Open wag αν θες παραπανω features να εχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα