coolerman Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 ο 1ος είναι μαζί με wi-fi και το bluetooth ο 2ος είναι μόνο για wi-fi ο 3ος είναι για τον ήχο
haris013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 ο 1ος είναι μαζί με wi-fi και το bluetooth ο 2ος είναι μόνο για wi-fi ο 3ος είναι για τον ήχο να κατευάσω 1ο και 3ο? o 3oς γιατί τον έχει για ήχο? έχω κατευάσει άλλο driver για το audio(connexant)
TheELF Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Πολλές φορές το κάνουν να βάζουν τους driver για πολλά παρόμοια μηχανήματα μαζί,αν σου δουλεύει καλά ο ήχος άστο όπως είναι.
haris013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Πολλές φορές το κάνουν να βάζουν τους driver για πολλά παρόμοια μηχανήματα μαζί,αν σου δουλεύει καλά ο ήχος άστο όπως είναι. έχω βάλει το service tag και μου έχει βγάλει ακριβώς τους drivers για το hardware μου. υποψιαζομαι οτι έχουν κάνει λάθος και μάλλον πρέπει να είναι driver για το ethernet(realtek) γιατί δεν βρήκα άλλον για το ethernet
coolerman Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 να κατευάσω 1ο και 3ο? o 3oς γιατί τον έχει για ήχο? έχω κατευάσει άλλο driver για το audio(connexant) αν έχεις κάρτα μόνο με wifi κατεβάζεις το 2ο αν είναι μαζί με bluetooth& wifi η κάρτα σου κατεβάζεις το 1ο. για το ethernet λογικά θα το "βρεί" το windows update. ναι υπάρχει κάτι λάθος απο την dell
smarnel Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 o τρίτος driver είναι για Ethernet άσχετα που γράφει HD Audio,φαίνεται και από την έκδοση του driver. εξ'άλλου είναι στην παράγραφο με τους drivers δικτύου.
haris013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 όλα οκ παίδες με το φορμάτ(προς το παρόν ) κάποιες ερωτήσεις τώρα,έβαλα τον chrome για πρώτη φορά(firefox fan here) και έχω κάποιες απορίες. καταρχήν πως βγαίνει αυτό το σπαστικό toolbar που με ρωτάει συνέχεια αν θέλω να μου μεταφράσει τη σελίδα,έπιτα πως βάζω κάποια addons που θέλω και αν μπορώ οταν ανοίγω νέο ταμπ να έχω τα site που θέλω εγώ pinned(όπως στον ff). τέλος πρόγραμμα για ταινίες είχα το media player classic hc x64,υπάρχει κάτι καλύτερο για ταινίες και σειρές τώρα? edit:κανα καλό pdf reader?
modechristo_13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Από Site: http://www.w7forums.com/official-windows-7-sp1-iso-image-downloads-t12325.html">εδώ κατεβάζεις την έκδοση σου στα Αγγλικά. Το κλειδί θα δουλέψει κανονικά. Και για να αλλάξεις γλώσσα http://www.insomnia.gr/topic/411676-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%B7-%CE%B3%CE%BB%CF%89%CF%83%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%83%CE%B5-windows-7vista-non-ultimate/ Εκτός αν μιλάς για windows 8, όπου δεν γνωρίζω να σε βοηθήσω. αυτα τα windows ειναι γνησια?
haris013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 ρε σεις έχω μια απορία,οταν κάνω εγκατάσταση σε ένα πρόγραμμα όπως θα δείτε και στο sreenshot,αμα διαγράψω την συντόμευση απο την επιφάνεια εργασίας και τρέξω το πρόγραμμα αυτό τότε στην toolbar δεν έχει εικονίδιο. αυτο δεν μου το κάνει σε όλα τα προγράμματα,αλλά σε αυτά που το κάνει είναι πολύ εκνευριστικό. υπάρχει καμια λύση? δείτε το malwarebytes πχ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα