haris013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 σπέρες! λοιπόν είναι πλέον καιρός να φάει το φορματάκι του το λαπτοπ(να φύγει και το σχετικό bloatware που με εκνευρίζει). το θέμα είναι οτι το λαπτοπ ήρθε χωρίς το cd των windows(λογικό αφου όλα έτσι έρχονται τώρα),απο που θα βρώ τα original windows και συγκεκριμένα ακριβώς την έκδοση που φοράει τώρα το μηχάνημα? ακόμα το win key απο που θα το βρώ ώστε να τα ενεργοποιήσω? όσο αφορά drivers κλπ?
Xristaras12 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 μπορεις να βρεις απο οπουδήποτε ενα δισκάκι/iso απείραχτο με την εκδοση που έχεις περασμένη ήδη το serial απο κατω απ το λάπτοπ δουλευει κανονικα για ενεργοποιηση για drivers θα μπεις στη dell θα βαλεις το service tag που εχει το λαπτοπ κολλημενο απο κατω και θα κατεβασεις αυτα που χρειαζεσαι καλου κακου τσεκαρε στη διαχειριση συσκευων τι ακριβως φορας γιατι βγαινουν και εκδοσεις με διαφορετικο υλικο πχ στο δικο μου,μου εχει drivers για πραγματα που δεν φοραει(για usb3 controller μου εχει 2 διαφορετικους και εψαχνα να βρω ποιον χρειαζομαι) vga drivers κατεβασε παλι απο τη dell.
haris013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 μπορεις να βρεις απο οπουδήποτε ενα δισκάκι/iso απείραχτο με την εκδοση που έχεις περασμένη ήδη πως μπορώ να δώ ακριβώς όμως ποια έκδοση φοράω? ξέρω οτι είναι η home premium αρκεί αυτό?
Xristaras12 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 βρες home premium Χ64 ελληνικα και θα εισαι οκ. νομιζω οτι αν περασεις αγγλικα επειδη δεν βρισκεις ελληνικα δεν θα δουλεψει το κλειδι(νομιζω) επισης μπορεις να κανεις επαναφορα απο το recovery της dell(θα στο κανει σαν να το πηρες σημερα) και μετα να απεγκαταστησεις ο,τι δεν χρειαζεσαι!!!
dem Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 vga drivers κατεβασε παλι απο τη dell. γιατι οχι απο nvidia/ati?
Xristaras12 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 99% δεν θα δουλεψει. Αν εχει nvidia ας δοκιμασει και βλεπουμε αν εχει amd Μιας κ εγω εχω στο Ν5110 ο επισημος driver απο amd δεν βλεπει καθολου οτι φοραω amd+intel γραφικα,παρα μονο της dell(και αυτο συνεπαγεται οτι δεν μπορω να τον αναβαθμισω-αν και εχω βρει τροπο)
haris013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 βρες home premium Χ64 ελληνικα και θα εισαι οκ. νομιζω οτι αν περασεις αγγλικα επειδη δεν βρισκεις ελληνικα δεν θα δουλεψει το κλειδι(νομιζω) επισης μπορεις να κανεις επαναφορα απο το recovery της dell(θα στο κανει σαν να το πηρες σημερα) και μετα να απεγκαταστησεις ο,τι δεν χρειαζεσαι!!! ναι επειδή το γνωρίζω αυτό,θυμάμαι οτι κάπου μπαίνεις και βλέπεις ακριβώς ποια έκδοση έχεις ώστε να την κατευάσεις ίδια. θέλω clean install,τα partitions της dell να τα αφήσω ή να τα διαγράψω?
magdalhnh Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Από Site: http://www.w7forums.com/official-windows-7-sp1-iso-image-downloads-t12325.html">εδώ κατεβάζεις την έκδοση σου στα Αγγλικά. Το κλειδί θα δουλέψει κανονικά. Και για να αλλάξεις γλώσσα http://www.insomnia.gr/topic/411676-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%B7-%CE%B3%CE%BB%CF%89%CF%83%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%83%CE%B5-windows-7vista-non-ultimate/ Εκτός αν μιλάς για windows 8, όπου δεν γνωρίζω να σε βοηθήσω.
Xristaras12 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 . θέλω clean install,τα partitions της dell να τα αφήσω ή να τα διαγράψω? αν το αφησεις και μετα το clean install εγκαταστησεις το dell datasafe local backup θα εχεις προσβαση στο recovery αλλιως δεν νομιζω.
haris013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Από Site: http://www.w7forums.com/official-windows-7-sp1-iso-image-downloads-t12325.html">εδώ κατεβάζεις την έκδοση σου στα Αγγλικά. Το κλειδί θα δουλέψει κανονικά. Και για να αλλάξεις γλώσσα http://www.insomnia.gr/topic/411676-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%B7-%CE%B3%CE%BB%CF%89%CF%83%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%83%CE%B5-windows-7vista-non-ultimate/ Εκτός αν μιλάς για windows 8, όπου δεν γνωρίζω να σε βοηθήσω. μωρέ δεν με νοιάζει η γλώσσα,αρκεί να μην έχω θέμα με το activation.(προτειμώ την αγγλική έκδοση κιόλας) να μιλήσω με dell ώστε να το σιγουρέψω? έχει chat? αν το αφησεις και μετα το clean install εγκαταστησεις το dell datasafe local backup θα εχεις προσβαση στο recovery αλλιως δεν νομιζω. θα τα διαγράψω όλα αφού δεν χρειάζομαι τα backups(έχω δικά μου) και θα κάνω clean install σε ένα ενιαίο partion(σε όλο το δίσκο δλδ)
haris013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 ρε σεις τώρα που γύρισα σπίτι και είδα το λαπτοπ,στο κάτω μέρος δεν έχει το activation key αλλά μόνο το service tag! που θα βρώ τον κωδικό των win?
coolerman Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 ρε σεις τώρα που γύρισα σπίτι και είδα το λαπτοπ,στο κάτω μέρος δεν έχει το activation key αλλά μόνο το service tag! που θα βρώ τον κωδικό των win? μήπως πρέπει να βγάλεις την μπαταρία για να τον δείς;;
TheELF Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Πολύ πιθανόν να είναι περασμένο στο bios το κλειδί και να μην χρειαστεί να το περάσεις.
haris013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 μήπως πρέπει να βγάλεις την μπαταρία για να τον δείς;; Πολύ πιθανόν να είναι περασμένο στο bios το κλειδί και να μην χρειαστεί να το περάσεις. και τα 2 είναι πιθανά ,απο τη βιασύνη μου ξέχασα οτι παίζει να είναι στην μπαταρία ή στα bios,thnx! κάτι άλλο,οταν περάσω το λειτουργικό να απενεργοποιήσω τα updates για να περάσω τα driver που έχω ήδη κατεβάσει,φοβάμαι μη μου τα κάνει μαντάρα το win updates κατεβάζοντας και αυτό τα δικά του drivers.(μην γίνει κανα μπέρδεμα)
haris013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 καλησπέρα μια ερώτηση για τους drivers,έχω βάλει το service tag στο site της dell και μου βγάζει στο network τους εξής driver. τους κάνω Install και τους 3?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα