Hal9000 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Η νέα έκδοση του Chrome, ο οποίος φτάνει αισίως την 27η έκδοση, κυκλοφορήσε σήμερα και υποστηρίζει την φωνητική αναζήτηση με μορφή διαλόγου με αποτελέσματα από το Knowledge Graph της Google.Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες στη Google I/O, το συνέδριο της Google που απευθύνεται στους προγραμματιστές, και θυμίζει αρκετά την υπηρεσία Google Now του Android. Για να τη δείτε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα της google και να εκφωνήσετε την ερώτηση σας (στα αγγλικά) μόλις πατήσετε το εικονίδιο του μικροφώνου το οποίο εμφανίζεται δίπλα στη μπάρα αναζήτησης. Κατά την εκφώνηση σας, μπορείτε να δείτε την προσπάθεια που κάνει η υπηρεσία να αναγνωρίσει την ομιλία σας και να την μετατρέψει σε κείμενο για την αναζήτηση. Στις διάφορες ερωτήσεις που μπορείτε να κάνετε περιλαμβάνεται η αναζήτηση για την πρωτεύουσα μιας χώρας, εμφάνιση χάρτη μιας τοποθεσίας, εμφάνιση φωτογραφιών με συγκεκριμένο θέμα κ.α Ακόμα, η φόρτωση των ιστοσελίδων είναι κατά 5% πιο γρήγορη όπως υποστηρίζει η Google ενώ υπάρχει και νέο API για την αποθήκευση και το συγχρονισμό αρχείων στο Google Drive. Ο Chrome 27 κυκλοφορεί για Windows, Mac και Linux Ενημέρωση: Για την ώρα, η φωνητική αναζήτηση αντιμετωπίζει προβλήματα αφού μετά την επιλογή του μικροφώνου, η υπηρεσία εμφανίζει λανθασμένα μήνυμα λάθους για μη ύπαρξη σύνδεσης στο Internet. Download: Google Chrome
aekoriginal21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Με διαφορά ο καλύτερος και γρηγορότερος browser! ΥΓ: Για κάποιο λόγο (βέβαια ίσως να φταίει αυτό που λέει στην ενημέρωση) δεν μου εμφανίζεται το κουμπί. Αν το κατάφερε κάποιος ας μας πεί τον τρόπο. 2
alexis97droso Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Εμένα μετά την αναβάθμιση μου κρασάρει συνέχεια
discoboyminimal Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Το αστειο θα ηταν να ειχαν ενσωματωσει και τα ελληνικα.... μπορουμε να παμε google.com ρυθμισεις>ρυθμισεις αναζητησης>γλωσσες. και να αλλαξουμε στα εγγλεζικα. τωρα δοκιμαζω την 'υπηρεσια'. και μου λεει πριν προλαβω να μιλησω πως : 'Check your internet connection.'
GrandGamer Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Με διαφορά ο καλύτερος και γρηγορότερος browser! Ο καλύτερος σε τι; 6
Gunix Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Κατέβασα την νέα έκδοση και για κάποιο λόγο όταν πατάω το εικονίδιο του μικροφώνου μου λέει no internet connection.
lostresam Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 ενω τον γουσταρω απιστευτα για την ευκολια του και για την ταχυτητα του αναγκαστικα να παω σε firefox τοσο συχνα που "παγωνε" ολοκληρο το συστημα για δευτερολεπτα. 1
KilliK Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Με διαφορά ο καλύτερος και γρηγορότερος browser! οχι, βεβαια. 3
Swimmer21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Κατέβασα την νέα έκδοση και για κάποιο λόγο όταν πατάω το εικονίδιο του μικροφώνου μου λέει no internet connection. Google appears to be suffering some teething problems scaling out the system, and we’re getting a lot of “No internet connection” error messages right now. http://www.slashgear.com/google-conversational-search-turned-on-in-chrome-update-22283123/
discoboyminimal Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Με διαφορά ο καλύτερος και γρηγορότερος browser! εγω τo τελευταιο χρονο,μπορει και παραπανω ειμαι με aurora.αν και beta ΟΥΤΕ 1 προβλημα δεν μου εχει βγαλει.(για μενα ο καλυτερος και βολικοτερος!) aeroλογιες δεν θελω να λεω αλλα μου φαινεται οτι παει και πιο γρηγορα απο τον chrome 26 που ειχα τοσο καιρο.7 κανω ενα benchmark τωρα να δω τι παιζει.
l3ft3r1s Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Με διαφορά ο καλύτερος και γρηγορότερος browser! ΥΓ: Για κάποιο λόγο (βέβαια ίσως να φταίει αυτό που λέει στην ενημέρωση) δεν μου εμφανίζεται το κουμπί. Αν το κατάφερε κάποιος ας μας πεί τον τρόπο. Δοκίμασε να πας εδώ και να επιλέξεις σαν γλώσσα τα Αγγλικά
aekoriginal21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Ο καλύτερος σε τι; Ίσως το έθεσα λάθος. Εμένα προσωπικά με βολεύει πάρα πολύ το οτι απλά βάζοντας το email και τον κωδικό μου έχω τα πάντα σε όποιον υπολογιστή και να πάω. Ίσως κάτι τέτοιο να γίνεται και στους άλλους browsers, απλά δεν το γνωρίζω. Όπως και να έχει ο βασικός λόγος που έχω chrome είναι η ταχύτητά του. Πλέον, αφού έχει κι επεκτάσεις (adblocker κλπ) ενώ παλιά δεν είχε δεν μου λείπει κάτι.
GrandGamer Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Η αλήθεια είναι ότι το webkit είναι λίγο overpowered. Ανυπομονό να δω την καινούργια έκδοση του Opera με Webkit πάνω. Προβλέπονται αναταράξεις στα νούμερα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα