diafana99 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 http://www.public.gr/product/sound-and-vision/home-cinema/home-cinema-set/sony-davtz135-cel-51-channel/prod1170332pp/ αξιζει?? Sony DAVTZ135 CEL - 5.1 channelστα 55ευρω 1
maxdore217 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μόλις έριξα παραγγελία ( και βέβαια αξίζει ) ελπίζω να πρόλαβες να έριξες και εσύ και μετά να έκανες την ερώτηση γιατί εξαντλήθηκε
diafana99 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 δεν ηθελα να το αγορασω απλα το ειδα και το ανεβασα για τους φιλους του forum κριμα που ειχε μονο τοσα λιγα κομματια
maxdore217 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Όταν το είδες τι έγραφε σε διαθεσιμότητα γιατί μου κάνει εντύπωση να είχε μόνο 1 που έκλεισα και μετά εξαντλημένο.
Καποιος Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μόλις είδα ότι έβγαλαν πάλι αλλά σε περιορισμένα κομμάτια και τσίμπησα ένα αλλά με το που έκανα ανανέωση την σελίδα έβγαλε οτι είναι προσωρινά εξαντλημένο.
HERTHAN Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Εισαι σιγουρος γιατι το κοιτουσα συνεχεια την τελευταια ωρα.
diafana99 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μαγγες μουφα ενας φιλος μ που το ειχε παραγγειλει του εστειλαν μηνυμα οτι δεν υπαρχει διαθεσημοτητα κ μετα το ξανα εβγαλε κ λογιλα καποιος θα ξανα παραγγειλε
Καποιος Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Το παράγγειλα στις 15:00. Tώρα κοίταξα το mail μου για να δω την ώρα καταχώρησης της παραγγελίας μου. Εισαι σιγουρος γιατι το κοιτουσα συνεχεια την τελευταια ωρα.
maxdore217 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μαγγες μουφα ενας φιλος μ που το ειχε παραγγειλει του εστειλαν μηνυμα οτι δεν υπαρχει διαθεσημοτητα κ μετα το ξανα εβγαλε κ λογιλα καποιος θα ξανα παραγγειλε To ίδιο ακριβός και σε εμένα θα τους στείλω mail να δω τι έχουν στο μυαλό τους.
skoulas Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 To ίδιο ακριβός και σε εμένα θα τους στείλω mail να δω τι έχουν στο μυαλό τους. Το πιθανοτερο ειναι να σε "γραψουν" και να μην σου απαντησουν καν...Ο μονος τροπος να ασχοληθουν μαζι σου (ΙΣΩΣ σου κανουν καποια αντιπροσφορα) ειναι να κανεις αρνητικη αξιολογηση στο skroutz...σε εμενα επιασε ΤΡΕΙΣ φορες (2 με τα περιφημα πολυμπριζα και 1 με ηχεια Logitech 5.1 που τελικα πηρα με 30ευρο...)
maxdore217 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Το πιθανοτερο ειναι να σε "γραψουν" και να μην σου απαντησουν καν...Ο μονος τροπος να ασχοληθουν μαζι σου (ΙΣΩΣ σου κανουν καποια αντιπροσφορα) ειναι να κανεις αρνητικη αξιολογηση στο skroutz...σε εμενα επιασε ΤΡΕΙΣ φορες (2 με τα περιφημα πολυμπριζα και 1 με ηχεια Logitech 5.1 που τελικα πηρα με 30ευρο...) Ναι σε καλά το ξέρω αυτό άλλωστε και εμένα μου είχαν βγάζει την ψυχή με τα πολύμπριζα τότε ( αλλά λέω πρώτα να τους ρωτήσω ευγενικά τι σκοπεύουν να κάνουν για την λαλακία τους πάλι ... αν από μόνη τους που σοβαρή αντιπρόταση θα την αποφύγουν την αρνητική αλλιώς θα τους καρφώνω κάθε 1 μήνα από μια εκεί πάει όπως φαίνεται. Αυτοί δεν είναι που θα συνεργαστούν με το αμαζον; ( ΝΑΙ ) ΧΑΑΧΑ αυτό που το πας το ξέχασα
skoulas Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Ναι σε καλά το ξέρω αυτό άλλωστε και εμένα μου είχαν βγάζει την ψυχή με τα πολύμπριζα τότε ( αλλά λέω πρώτα να τους ρωτήσω ευγενικά τι σκοπεύουν να κάνουν για την λαλακία τους πάλι ... αν από μόνη τους που σοβαρή αντιπρόταση θα την αποφύγουν την αρνητική αλλιώς θα τους καρφώνω κάθε 1 μήνα από μια εκεί πάει όπως φαίνεται. Αυτοί δεν είναι που θα συνεργαστούν με το αμαζον; ( ΝΑΙ ) ΧΑΑΧΑ αυτό που το πας το ξέχασα Αυτο δεν γινεται γιατι το skroutz ζηταει αριθμο παραγγελιας και γινεται διασταυρωση...Το πιο πιθανο σεναριο ειναι να αφησουν να δημοσιευθει και να απαντησουν οτι "εξαιτιας της καλης τιμης και της μεγαλης ζητησης,το προιον εξαντληθηκε αμεσα..." Ελπιζω με αυτοι τη συνεργασια να μαθουν αυτοι κατι απο το Amazon και οχι να αρχισει το Amazon να γινεται σαν και αυτους....
maxdore217 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Πώς δεν γίνεται .. μια χαρά γίνεται ( και βέβαια θα κάνω παραγγελίες άλλωστε μπορώ να κάνω ακόμα και για καθυστέρηση παραγγελία που αν την φέρουν ποτέ) αλλά όπως το πάνε αυτή ότι έχουν σε σχετικά καλή-normal τιμή πάντα στο τέλος λένε ότι δεν υπάρχει σε απόθεμα και το ακυρώνουν μετά από 4 έως 10 μέρες . Οπότε μόνη τους μπορούν να μου δώσουν το δικαίωμα αυτό του κάθε μήνα [μέχρι τώρα τους έχω στολίσει και εγώ με 2 αρνητικές για να δω θα 3όση το κακό! ] Edit είδη στο amazon ξεκινήσανε κάποια μικροπροβλήματα με διαθεσημότητες και ακυρώσεις θα τους κόλλησαν τίποτα τα PUBLIC .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα