disqualified Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Εντάξει κατάλαβα κάποιοι μάλλον θέλουν κινητό με καλή μπαταρία που να κρατάει 10 μέρες . Εγώ παρέθεσα το link και βγάλτε τα συμπεράσματα σας γαπό μόνοι σας αν το xperia p αξίζει και αν είναι καλύτερο από το s3 mini οχι η μπαταρια σιγουρα δε θα κρατησει 10 μερες αλλα δεν ειναι καλυτερο αν του αλλαξεις τα φωτα να γυρισεις σπιτι με ενα 10% αντι να εχεις ξεμεινει; Η μεγαλυτερη αναλυση του xperia p μονο αρνητικο ειναι για μενα σε αυτο το μεγεθος οθονης και φυσικα και στη λειτουργια ενος android του συγκεκριμενου range.
gridinio Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Το ζήτημα είναι ότι το s3 mini είναι πανάκριβο για αυτά που έχει .....όποτε και λόγω δύσκολων εποών πρέπει να τα βλέπουμε όλα
disqualified Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Το ζήτημα είναι ότι το s3 mini είναι πανάκριβο για αυτά που έχει .....όποτε και λόγω δύσκολων εποών πρέπει να τα βλέπουμε όλα η δικη μου σκεψη ειναι οτι παιρνεις αυτο που θα εξυπηρετησει καλυτερα και θα λειτουργει καλυτερα παντα με το budget που εχεις, η αγορα με βαση μονο τα specs ειναι παντα μια κακη αγορα. 1
ElectronicMusic007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δεν ξερω για σενα αλλα παρε παραδειγμα το xperia uπου ειχα εχει τα ιδια χαρακτιριστικα με το μινι αλλα α ν τα βαλεισ δηπλα και τα δουλέψεις θα καταλάβεις τη ενοω.
gridinio Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δεν ξερω για σενα αλλα παρε παραδειγμα το xperia uπου ειχα εχει τα ιδια χαρακτιριστικα με το μινι αλλα α ν τα βαλεισ δηπλα και τα δουλέψεις θα καταλάβεις τη ενοω. Το xperia u όμως έχει και 147 ευρώ ενώ το galaxy s3 mini 215 ευρώ ........
ElectronicMusic007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δεν μηλαω για λεφτα για χαρακτιριστικα μηλαω για τσεκαρε λιγο οπος θα δεις εχουν περιπου τα ηδια anyway have a nice day εγω ειμαι απολυτα ευχαριστιμενοσ με το μινι
Millennium Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Άμα είσαι εσύ ευχαριστημένος τα υπόλοιπα είναι περιττά.Καλοδούλευτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα