Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα επερνα το 800 αλλα δεν λεει να το παρω σε ροζ χρωμα αμα το ειχαν σε μπλε ανετα αλλα ροζ για αγορι ειναι καπος.... Τη λετε για αυτο? https://www.skroutz.gr/s/2093178/Sony-Xperia-Go.html Για να ξερετε το προιγουμενο κινιτο που ειχα ηταν xperia u

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω windows phone και δεν βλασφημαω, δεν ξερω αν το πουλας, αλλα οτι εχεις ενα SII και ψαχνεις για νεο δεν μπορεις να το αρνηθεις. Δε με νοιαζει αν θα παρει android ή WP αλλα τοσα λεφτα για μεταχειρισμενο SII ειναι ενα παρα πολυ κακο deal. Χωρις παρεξηγηση αλλα κατανοεις πως φαινεται λιγο περιεργο δε λεω οτι το SII ειναι κακο κινητο αλλα οχι και τοσα για μεταχειρισμενο

• Like 2
Δημοσ.

Πρώτον φίλε το δικό μου ακόμα δεν το δίνω! Επίσης αν δεις τις αγγελίες τις Samsung στο Forum όλοι τόσο το δίνουν.

Και τέλος έχω συναντήσει αμέτρητους με WP που όπως είπα και πιο πριν... ακόμα βρίζουν!!! Τώρα αν εσύ είσαι τόσο τυχερός, ΟΚ παίξε και Τζόκερ.

Δημοσ.

<p>Εχω windows phone και δεν βλασφημαω, δεν ξερω αν το πουλας, αλλα οτι εχεις ενα SII και ψαχνεις για νεο δεν μπορεις να το αρνηθεις. Δε με νοιαζει αν θα παρει android ή WP αλλα τοσα λεφτα για μεταχειρισμενο SII ειναι ενα παρα πολυ κακο deal. Χωρις παρεξηγηση αλλα κατανοεις πως φαινεται λιγο περιεργο δε λεω οτι το SII ειναι κακο κινητο αλλα οχι και τοσα για μεταχειρισμενο</p>

Από που συμπεραίνεις ότι έχει και πουλάει σ3;

Δημοσ.

θα επερνα το 800 αλλα δεν λεει να το παρω σε ροζ χρωμα αμα το ειχαν σε μπλε ανετα αλλα ροζ για αγορι ειναι καπος.... Τη λετε για αυτο? https://www.skroutz.gr/s/2093178/Sony-Xperia-Go.html Για να ξερετε το προιγουμενο κινιτο που ειχα ηταν xperia u

Δώσε ένα 30άρι ακόμα και πάρε το xperia p στα 210 ευρώ που είναι πολύ καλύτερο κινητό 

Δημοσ.

Βρες αγγελία μου με το SII εδώ μέσα και μετά μίλα φιλαράκι.. Πρότεινα το SII γιατί είμαι κάτοχος του και ξέρω ότι είναι εξαιρετικό κινητό. Του το προτείνω συνεπώς για τα λεφτά που δίνει!!! Ελπίζω επιτέλους να σε κάλυψα...

Δημοσ.

Βρες αγγελία μου με το SII εδώ μέσα και μετά μίλα φιλαράκι.. Πρότεινα το SII γιατί είμαι κάτοχος του και ξέρω ότι είναι εξαιρετικό κινητό. Του το προτείνω συνεπώς για τα λεφτά που δίνει!!! Ελπίζω επιτέλους να σε κάλυψα...

Με καλυψες

Δημοσ.

Το xperia p ειναι παρομοιο με το u που ειχα μηπος ξερει κανεις απο τη ειναι κατασκευασμενο αλουμινιο,πλαστικο? εχει και καλα χαρακτιριστικα επισεις μου αρεσε πολυ και το xperia t να δοσω λετε λιγα λευτα παραπανο για το τ ή δεν αξιζει και τοσο? παντος απο disign μου αρεσουν και τα δυο λιγο πιο πολυ το τ.

Δημοσ.

Samsung galaxy S3 Mini φίλε παρτο και θα με θυμηθείς δεν έχει να ζηλέψει τίποτα  από sony και nokia , έχω δοκιμάσει και τα sony , και το galaxy και μπορώ να σου πω πως είναι κλάσεις ανώτερο , μην σε ανησυχεί η χωρητικότητα , δέχεται κάρτες επεκτάσεις μνήμης!. Η οθόνη είναι απροβληματιστη , ο 2 πύρινος επεξεργαστής τα πάει πολύ καλά ενώ και το 1 GB RAM είναι υπέρ αρκετό! 

https://www.skroutz.gr/s/2504932/Samsung-Galaxy-S-III-mini-8GB.html

Δημοσ.

Μήλαμε για 76€ διαφορα το π 210€ και το τ 286€

Εγω τη δουλεια μου την κανω με κινητο των 200€ με επιδοτηση, αν το xperia u σε ικανοποιούσε δεν υπαρχει λόγος να ανέβεις τοσο σε μετρητα

Δημοσ.

Πια η γνωμη σου για το samsung s3 mini ? το xperia u με οικανοποιισε αρκετα καλο κινητο απλα μου επεσε και ξερεις την συνεχεια.. Θα ηθελα κατη ανοτερο απο το xperia u σε χαρακτηριστικα οπος λες και εσει δεν χρειαζετε να ενεβασω τιμη μπορω να βρω καλο κινητο και με 200€ ξερω οτι το xperia p εχει καλυτερα χαρακτιρηστικα απο το samsung galaxy mini αλλα στο π εχω βαρεθει το disign (ιδιο με το u ) δεν ξερω τη λετε να δοκιμασω κατι σε στιλ samsung?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...