Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σε ολους πρην απο μερικες μερες το κινητο το μου χαλασε :(( σκεφτομε να αγορασω αυτο http://www.smarties.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&product_id=42&category_id=13 Που κανη γυρο στα 180€ αλλα βλεπω σε αλλα καταστηματα το εχουν πολλα € παραπανο πχ στα public 400+€ το ιδιο κηνιτο! Ξερει κανεις τη πεζει? να μην το αγορασω με τα 180€ ? αν καποιος εχει να προτεινη κάποιο άλλο ας στηλει με max 220€ ευχαριστω.

Sent from my iPad using Insomnia

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το προηγουμενο κινιτο που ειχα ηταν android δεν με πειραζει τη θα ειναι απλα δεν ξερω η τιμη για το lumia 800 σου φενεται φισιολογικη ?

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Φυσιολογικοτατη η τιμή.ρίξε μια ματια σε όλες τις high end συσκευές και θα δεις οτι όλες έχουν τεραστια διάφορα στην τιμή.οσο για τα σκρουτζομαγαζα μην τα φοβάσαι.έχει αντίστοιχο ποστ καπου εδω μέσα ρίξε μια ματια αν θες

Δημοσ.

Δες και το lumia 620 που έχει καλύτερο επεξεργαστή,windows phone 8 και είναι και πιο νέο.Από android καλή επιλογή είναι το galaxy s advance :)

Δημοσ.

Θα επερνα το lumia 800 αλλα ειναι ροζ ελεος διλαδη δεν μπορουν να το βγαλουν και σε κανα αλλο χρωμα .. Φιλε το νοκια 820 κανει γυρο στα 300€ στο skroutz δεν ξερω που το βρηκες στα 220 τωρα ειμακ αναμεσα σε αυτα που μου πρωτεινε ο φιλος απο πανο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

nokia lumia 620 εννοούσα, 206ε...

+520 180ε με μείων σε σχέση με το 620 η 2η καμερα και φλας που δεν υπάρχουν..

Επεξ/σία από tony81
Δημοσ.

Άσε τα windows phone... με 200-230 ευρω το πολύ!!! παίρνεις άνετα ένα μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση Samsung Galaxy SII και είσαι μια χαρά!!!! ;)

Δημοσ.

Άσε τα windows phone... με 200-230 ευρω το πολύ!!! παίρνεις άνετα ένα μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση Samsung Galaxy SII και είσαι μια χαρά!!!! ;)

καποιος πουλαει το SII του ή μου φαινεται; Τοσα χρηματα για μεταχειρισμενο SII ειναι το χειροτερο deal της δεκαετιας

Στο θεμα μας το lumia 800 ειναι εξαιρετικο vfm για την εμπειρια χρησης που θα σου προσφερει και την αισθητικη του. Το lumia 620 ειναι και αυτο σιγυορα πολυ καλο αν και υστερει μου φαινεται στα χρωματα οθονης μπροστα σε αλλα παντα, αλλα απο ταχυτητα σκιζει και θα εχει και WP8

• Like 1
Δημοσ.

Κανείς φιλαράκο δεν πουλάει το κινητό!!! Γνώμη έδωσα.

Το παιδί να πάρει ένα android κινητό να κάνει τη δουλειά του. Τα windows phone είναι εντελώς μάπα που όσοι ξέρουν να πήραν ακόμα βλαστημάνε!!! Αν εσύ θεωρείς συμβουλή καλό deal να πάρει windows phone... άποψη σου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...