giannis1995 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Καλησπέρα,η κατάσταση είναι η εξής δεν χρησιμοποιησα τον υπολογιστή της υπογραφής καθόλου τους τελευταίους 4 μήνες και σήμερα τον άνοιξα και λειτουργούσε μια χαρα απλά δεν συνδέεται στο internet δοκίμα όλες τις θύρες στο router και επίσης το δοκίμασα και με άλλους υπολογιστές οπότε το πρόβλημα δεν είναι στο router .Επίσης πέρασα και τους τελευταίους drivers της μητρικής μου και πάλι τίποτα .Αν έχεται κάποια ιδέα καλοδεχούμενη αλλιώς προτείνεται κάποια οικονομική αλλά <<τίμια>> κάρτα δικτύου.
rfc Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μισο λεπτο φιλε, η κατασταση συνδεσης κατω δεξια στην οθονη, στο δειχνει οτι ειναι οκ ή οχι. Καλωδιο αλλο δοκιμασες ειπες? Και για πιο λειτουργικο μιλαμε? Οταν το κουμπωνεις στο ρουτερ, η αναλογη θυρα ΛΑΝ του ρουτερ αναβει? Για απαντησε...
giannis1995 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Windows 7 64bit έχω κάτω δεξιά δείχνει δεν υπαρχει δίκτυο ,δοκίμασα και άλλα καλώδια και δεν ανάβει το φωτάκι του λαν....απλά δεν επικοινωνεί ρουτερ και υπολογιστής .Ο υπολογιστής δεν λειτουργούσε λόγω κεραύνου που έκαψε τις μνήμες και τις άλλαξα γίνεται να κάηκε μόνο η θύρα του ethernet και να μην έπαθε τίποτα η υπόλοιπη μητρική?
coolerman Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 βέβαια και γίνεται.αφού περνάει έστω και λίγο ρεύμα απο τα καλώδια του οτε μπορεί να επηρέασε ακόμα και την μητρική φίλε μου ρώτα εμένα που την πήρε μαζί με τον κεραυνό την θύρα ethernet στην μητρική μου! και απο τότε το έβαλα στην προστασία του ups και ησύχασε το κεφάλι μου. αγόρασα εννοείτε εσωτερική κάρτα και την κούμπωσα στην θύρα pci-e για να έχω ιντερνετ. 1
rfc Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Ναι φιλε γινονται ολα αυτα που περιγραφεις με πρωτο θυμα παντα τις ethernet. Και εγω σαν τον παγωτατζη απο πανω εχω πολλες προσωπικες ιστοριες και σε καρτες αλλα και σε switch -modem routers. 1
coolerman Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Ναι φιλε γινονται ολα αυτα που περιγραφεις με πρωτο θυμα παντα τις ethernet. Και εγω σαν τον παγωτατζη απο πανω εχω πολλες προσωπικες ιστοριες και σε καρτες αλλα και σε switch -modem routers. είχα ενα d-link και έγινε χριστουγενιάτικο δέντρο στην κυριολεξία πήγε πακέτο μαζί με την ethernet. δεν έστρωσε ποτέ.
giannis1995 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Παιδιά ευχαριστώ παρήγγειλα ήδη μια κάρτα d-link και μιας και είμαστε στο θέμα στείλτε και ένα λινκ για ένα οικονομικό ups
coolerman Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Παιδιά ευχαριστώ παρήγγειλα ήδη μια κάρτα d-link και μιας και είμαστε στο θέμα στείλτε και ένα λινκ για ένα οικονομικό ups μέχρι πόσα χρήματα φίλε μου;
giannis1995 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 60? να κάνει την δουλειά του(δεν ξέρω πως κυμένονται οι τιμές τους ότι θεωρείται οικονομικό και ποιότικό )
coolerman Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 60? να κάνει την δουλειά του αυτό πιστεύω θα σε καλύψει Site: http://www.skroutz.gr/s/391410/CyberPower-Value-SOHO-VALUE800ELCD.html">CyberPower Value SOHO VALUE800ELCD η αυτό Site: http://www.skroutz.gr/s/2921988/Accupower-ISY-Line-Interactive-850VA-New-Series.html">Accupower ISY Line Interactive 850VA για το σύστημα τις υπογραφής σου είναι;;
coolerman Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 ναι αρκούν ενα απο τα δύο που σου παραθέτω. υπάρχουν και ποιό καλύτερα αλλά ανεβαίνει κατά πολύ η τιμή. για την δουλειά που το θέλεις αρκούν. να βάλεις και την οθόνη σου στο Ups
coolerman Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Οκ σ' ευχαριστώ πολύ μην ξεχάσεις να βάλεις στο Ups στην θύρα rj11(adsl) το καλώδιο,έχει In και out για να είσαι καλυμμένος μην ξανά πάθεις τα ίδια με τον "flash gordon"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα