Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω i7 2.8Ghz και ανεβαζει θερμοκρασια 85 celsiou δουλευοντας στο 20% τον επεξεργαστη, ειναι φυσιολογικο αφτο?

Δημοσ.

Βασικά μην τον χρησιμοποιείς καν. Αλλαξε πάστα και μετα καντου οτι θες

Δημοσ.

το εχω κανει και παλι.εχει 50 βαθμους χωρις να εκτελει καμια εργασια. η ψηκτρα ειναι η δικια του και παταει καλα. υπαρχει καποιο οριο θερμοκρασιας λειτουργιας?

Δημοσ.

Είσαι πάνω στο όριο νομίζω 90 είναι η ασφάλεια. Αφού λες ότι όλα είναι καλά τότε πρέπει να πας σε νέα ψήκτρα...

Αλλά κάτι δεν μου κολάει, με stock ψήκτρα και να πιάνει 85 :/... Πόσα χρόνια τον έχεις? είναι σε oc?

Δημοσ.

Όχι για την εγγύηση. Έχεις καθαρίσει ποτέ το ανεμιστηράκι? και δεν εννοώ τις φτερωτές αλλά το μοτέρ του...

Δημοσ.

ολα τα καθαριζω, αλλα το μοτερ πως? δεν ξερω πως καθαριζει το μοτερ? για πες.

Δημοσ.

Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με cpu cooler αλλά κάπως βγαίνει ο ανεμιστήρας... :P Τώρα απλά ή περιμένεις να σου πούνε πως ή πειραματίζεσαι...

Δημοσ.

Οσο και να λες οτι εχει πατησει καλα, μαλλον δεν εχει πατησει ή δεν εχεις βαλει καλα τη παστα και εχει κρατησει αερα μεσα φιλε. Σιγουρεψου για αυτο μεχρι οι θερμοκρασιες σε idle να σου πεσουν γυρω στους 44-45 βαθμους. Αν για καποιο λογο δε γινεται τπτ απο ολα αυτα, αλλαξε μια ψυκτρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...