Demon Lord Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 κατέβασε καλύτερα το hard disc sentinel να δούμε...
TheELF Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 40 gb ata (με σχεδόν 16.000 ώρες λειτουργίας) .... προφανώς σκέφτεται να τον αγοράσει και αναρωτιέται αν αξίζει.
drapanakis Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 δε μου εχει βγαλει προβλημα και δεν εχω αναγκες μονο για ιντερνετ και κατι αρχεια εχω. Να μη χαθουνε ομως. Αμα την παλευει να τον κρατησω οσο αντεξει αλλιως να παρει συνταξη. Τα βλεπω ολα μπλε παει να πει τραβαει ακομα το γεροντακι ετσι δεν ειναι ?
TheELF Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Ναι είναι όλα μπλε και αυτό σημαίνει ότι είναι όλα εντάξη, το θέμα είναι ότι σε τόσο παλιό δίσκο μπορεί να χαλάσει και η πλακέτα του στα «ξαφνικά» (οτιδήποτε ηλεκτρονικό αν το έχεις 10-20 χρόνια μόνο ξαφνικό δεν είναι αν χαλάσει) κάτι που μπορεί όμως να συμβεί και σε καινούργιο δίσκο οπότε ναι μεν τον εμπιστεύεσαι αλλά σε σημαντικά αρχεία τα κρατάς και αλλού.
drapanakis Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Disk report 2013 05 22.htmlΝα και το santinel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα