SlackulatoR Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Καλησπέρα, φτιάχνω μία ιστοσελίδα στην οποία μέσα σε ένα div(content) φορτώνω όλα τα html αρχεία μέσω jquery. Αντίστοιχα έχω την page1.html η οποία με τον ίδιο τρόπο φορτώνει άλλο html μέσα σε διαφορετικό div(info). Αν πατώντας στα links αλλάξει το περιεχόμενο του content και μετά ο χρήστης κάνει refresh, το περιεχόμενο "χάνεται" μιας και δεν υπάρχουν href links παρά μόνο η κεντρική σελίδα. Υπάρχει τρόπος με jquery όταν γίνεται refresh να παραμένει στην αντίστοιχη σελίδα; index.html: <html> <head> <script src="http://code.jquery.com/jquery.min.js" type="text/javascript"></script> </head> <body> <a onclick='$("#content").load("pages/page1.html");'>Page1</a> <div id="info"></div></body> </html> pages/page1.html <html> <head> </head> <body> <a onclick='$(".info").load("pages/page1/page1inner.html");'>Page1_inner</a> <div class="info"></div> </body> </html> Μου είπαν για δημιουργία hash(window.location.hash) αλλά δεν μου δούλεψε. <script> $(document).ready( function() { if (window.location.hash.length) { var hash = window.location.hash.replace('#', ''); $(".info").load(hash); } }); </script> <a onclick='$(".info").load("pages/page1/page1inner.html"); window.location.hash = "Page1.html";'>Page 1_inner</a>
SlackulatoR Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Βασικά το πρόβλημα είναι πως δεν βρίσκει το .info div το οποίο βρίσκεται στην δεύτερη html. Αλλά εφόσον αυτή η σελίδα φορτώνει μέσα στην αρχική δεν θα έπρεπε να δουλεύει; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Uberalles_gr Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Εάν έχω καταλάβει σωστά, έχεις την index.html και Χ σελίδες html που της φορτώνεις στην index.html Έτσι ίσως πρέπει να βάλεις τον κώδικα javascript στην εκάστοτε html για να δουλέψει και όχι στην index.html
SlackulatoR Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Ναι αλλά οι Χ σελίδες φορτώνουν και αυτές html, οπότε είναι π.χ Σελίδα 3 -> φορτώνει στην Σελίδα 2 -> φορτώνει στην index. Δοκίμασα και αυτό που είπες αλλά δεν δούλεψε και το έφτιαξα διαφορετικά με php include τελικά.
0verc0me Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 σωστα. βρες ενα jquery plugin για hash πχ απο εδωhttp://www.jquery4u.com/plugins/history-ba ck-button-plugins/ μολις θα φορτωνει το περιεχομενο θα βαζεις ενα hash στο url. με το refresh θα κανεις ελεχγο αν υπαρχει hash και αν ναι τοτε θα φορτωνει το αντιστοιχο περιεχομενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα