Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξέρω για τη ram να σου πω, αλλά τι διανομή του έβαλες?

1gb δεν είναι και λίγο για μια ελαφριά διανομή, με 2 βέβαια θα πετάει

Δημοσ.

με το puppy επειδη ειμαι τερμα ασχετος πηγαινε παρα πολυ ομορφα σαν αποδοση αλλα οταν πχ εκανα εγκατασταση τον chromium για να τον τρεξω επρεπε να μπω σαν user και οχι σαν root...και user δεν ειχα ιδεα πως να δημιουργησω..εκανα ενα googlαρισμα αλλα δεν βρηκα κατι...και με το slitaz ειχα προβλημα με το wifi.

Δημοσ.

ρε συ μήπως είναι ο επεξεργαστής για τα μπάζα?

πριν καμιά βδομάδα έβαλα σε pentium m με 256mb ram debian με lxde και πήγαινε μια χαρά, γι αυτό μου κάνει εντύπωση

Δημοσ.

μηπως επειδη μπαινω internet και το 1gb ειναι σχετικα λιγο για τους συγχρονους browsers λεω μαλακιες? :P ο επεξεργαστης ειναι ο κλασσικος atom στα 1.6ghz και αποτι βλεπω πρεπει να ειναι και διπυρινος...

με τον pentium που εβαλες debian και 256 ram εμπαινες στο net?

Δημοσ.

ο σκληρός σου είναι σε καλή κατάσταση;;

κατέβασε το Hd sentinel και ανέβασε φωτό να δούμε απο υγεία πως πάει.

Δημοσ.

ναι μια χαρα ειναι ο σκληρος...100% ειναι με sentinel και στο perfomance και στην υγεια.

αγόρασε μια μνήμη τότε,να πάρει λίγο "ανάσα" ;)

Δημοσ.

ε αι σιχτιρ ζηλευω :P πιστευεις οτι αν βαλω debian με lxde θα ειναι καλυτερα απο τι αλλες διανομες σε αποδοχη πχ απο το puppy? τι παιζει ρολο περισσοτερο? η ram η η cpu σε αυτο το θεμα? στο θεμα internet δηλαδη...ρε παιδι μου ξερεις οπως ειναι τωρα...πχ θες να παιξεις ενα παιχνιδακι flash και ψιλοκολλαει..καταλαβαινεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...