Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικό δεν είναι να μπερδευτεί ο άνθρωπος?... τον πήγες 20 χρόνια άλμα στη τεχνολογία :lol:

Πάντως γράφω στο ποστ ''Στον c2d έχεις ssd?'' και απαντάει ''ΌΧΙ''

Γιατί έχεις c2d? :lol:  :P

Δημοσ.

αυτη την στιγμη ποσταρω απο p4 3,4 με 2gb ram και windows xp και σε ενημερωνω οτι την παλευει οριακα με τα απολυτως βασικα προγραμματα ... Κακα τα ψεματα οι σελιδες εχουν βαρυνει τα τελευταια χρονια υπερβολικα οποτε η αλλαγη σε κατι ποιο συχρονο ειναι επιβεβλημενη.....

Δημοσ.

Αυτος ο υπολογιστης την παλευει μια χαρα σε windows xp φιλε. Εχω αρκετα τετοια μηχανακια που δουλευουν αυτη τη στιγμη και δε παραπονιεται κανεις. Μερικα ειναι και με εναμιση γιγα.

• Like 1
Δημοσ.

Πηγε ενας ειδικος και μου εβαλε τα 7,τα σηκωνει λεει ανετα.

To θεμα δεν ειναι αν τα σηκωνει, αν θα μπορει να προχωρησει κουβαλωντας τα ειναι το θεμα

• Like 1
Δημοσ.

Καμια διαφορα δεν εχει ο c2d (8gbram-ssd) με τον ι52500Κ (8Gb ram ssd) ...τα βλεπω διπλα διπλα τα pc και τα 2 με win 8. Ο p4 ειναι πλεον παλιος η αληθεια να λεγεται αλλα εχω δει pc και με celeron να πηγαινει αξιοπρεπως στο net .

Σημασια εχει να κανεις αποσβεση ... ο c2d μου σιγουρα θα αντεξει ακομα 5-7 χρονια για net-movies-internet games... ο i5 σιγουρα 10ετια. Οι επεξεργαστες πλεον ειναι τρομακτικα πολυ ποιο γρηγοροι απο οτι χρειαζεται το λειτουργικο.

Θα σε συμβουλευα να βαλεις 4gb ραμ και να εγκαταστησεις win 8 με καποιο start menu component...ειναι πολυ ποιο ελεφρια απο τα χp

Δημοσ.

Οι επεξεργαστες πλεον ειναι τρομακτικα πολυ ποιο γρηγοροι απο οτι χρειαζεται το λειτουργικο.

Τα λειτουργικά όμως εξελίσσονται, αναβαθμίζονται, βαραίνουν. Και τα προγράμματα που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Κάτσε να βγει κανα service pack 2-3 για τα win 8, και μετά μιλάμε για την αξιοπρέπεια του c2d σου ;)

Δημοσ.

Εφόσον χρησιμοποιείς ενσωματωμένη κάρτα γραφικών το 1g περιορίζεται ακόμα περισσότερο και το internet σέρνεται χειρότερα ...

Αν δεν θες να ψαχτείς για γενικότερη αλλαγή, βάλε άλλο 1g μνήμη και βρες και μια παλαιά καρτούλα agp, έστω 128mb και θα δεις αρκετη διαφορά. Με 10-15 ευρώ θα βρεις 1g μνήμη και με άλλα τόσα μια καρτούλα agp.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...