Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια ειναι η συμμετοχη του επεξεργαστη σε χρηση ιντερνετ? 

Ενας ακριβος επεξεργαστης intel θα προσεφερε κατι περισοοτερο απο εναν φτηνο AMD ?

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποια ειναι η συμμετοχη του επεξεργαστη σε χρηση ιντερνετ? 

Ενας ακριβος επεξεργαστης intel θα προσεφερε κατι περισοοτερο απο εναν φτηνο AMD ?

Ο επεξεργαστής δεν συμμετέχει στο ποσο γρήγορο θα ειναι το internet αν ρωτάς αυτο και το 2ο ερώτημα αν αφορά παλι το internet ειναι οχι.

• Like 1
Δημοσ.

Αν ανοίγεις πολλά παράθυρα ταυτόχρονα έχει σημασία ο επεξεργαστής και θα σου έλεγα περισσότερο οι πολλοί πυρήνες ! 

Δεν έχει σχέση η τιμή ! Πχ ένας FX 6100 100€  σίγουρα είναι πιο αποδοτικός από έναν i3 3230 (120€)!

Η ταχύτητα πάντως που θα κατεβάζεις στο net δεν έχει να κάνει με τον επεξεργαστή σου. 

• Like 1
Δημοσ.

η χρήση του επεξεργαστή για το ιντερνετ δεν είναι πολύ μεγάλη. άνετα τρέχουν οι σημερινοί επεξεργαστές. αυτό που χρειάζεται είναι μνήμη γιατί συνήθως τρέχουν πολλές καρτέλες και αν δεν υπάρχει μνήμη αναγκάζεται να  χρησιμοποιεί το δίσκο και εκεί κολλάει δεν έχει να κάνει με τον επεξεργαστή.

Δημοσ.

Ρωταω γιατι εχω ενα παλιο pentium 4 και αν ανοιξουν 4-5 παραθυρα και skype μαζι 100σταριζει,παει στο κοκκινο. Μνημη βεβαια εχω 1 gb αλλα θα του βαλω τωρα 2 . Γιαυτο μου κινηθηκε η περιεργια .

Δημοσ.

λογικό είναι με 1GB ram. υπάρχει μεγάλη απαίτηση σήμερα σε μνήμη με αυτά που φορτώνουν οι σελίδες. λίγα είναι και τα 2GB. 

• Like 1
Δημοσ.

Ρωταω γιατι εχω ενα παλιο pentium 4 και αν ανοιξουν 4-5 παραθυρα και skype μαζι 100σταριζει,παει στο κοκκινο. Μνημη βεβαια εχω 1 gb αλλα θα του βαλω τωρα 2 . Γιαυτο μου κινηθηκε η περιεργια .

Παει στο κόκκινο γιατι αυτοί που φτιάχνουν τις σελίδες , τις γεμιζουν με διαφημιστικά βιντεακια του κ@λου και τα παλια συστηματα σερνονται !! Το εχω δει πολλες φορες το προβλημα .

• Like 1
Δημοσ.

Τα 2 γιγα θα βοηθησουνε καθολου η θα πανε πεταμενα τα λεφτα ? Αμα ειναι να παρω κανενα φτηνο αλλα καινουργιο. Σηκωνει μεχρι 4 η μητρικη αλλα 2χ2 δεν υπαρχουν σε DDR1 και αν ναι ειναι και πανακριβες.

Δημοσ.

Παίζει ρόλο ο επεξεργαστής ρε σεις πώς δεν παίζει;

Από ένα σημείο και μετά δε φαίνεται τόσο η διαφορά, αλλά αν μιλάμε για p4 εννοείται ότι με το ζόρι τη παλεύει και 32GB ram να του βάλεις

Εγώ καθημερινά χρησιμοποιώ έναν c2d και έναν i5 για browsing και η διαφορά τους είναι παραπάνω από εμφανής

• Like 2
Δημοσ.

με xp και 2gb ram θα είσαι στο φουλ για τον υπολογιστή που έχεις δεδομένης της παλαιότητας, για να λες παλιός pentium 4 με ddr1 μνήμη θα είναι μονοπυρηνος οπότε βάζεις 1gb ακόμα από τις αγγελίες και μένεις όπως είσαι, δεν αξίζει καμία άλλη αναβάθμιση.

Άμα θες πες και όλο το σύστημα να πάρουμε μια πιο ευρεία εικόνα..

• Like 1
Δημοσ.

NAI 2 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ,ΑΦΟΥ 4 ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

MΗΤΡΙΚΗ  -  QDI P41865B

PENTIUM 4 2,6    

40 GB ΣΚΛΗΡΟΣ

1 GB RAM  πες θα παει 2   DDR1  400MHZ

32BIT

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ

WINDOWS  7  Ultimate

Δημοσ.

NAI 2 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ,ΑΦΟΥ 4 ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

MΗΤΡΙΚΗ  -  QDI P41865B

PENTIUM 4 2,6    

40 GB ΣΚΛΗΡΟΣ

1 GB RAM  πες θα παει 2   DDR1  400MHZ

32BIT

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ

WINDOWS  7  Ultimate

4 slot έχει για μνήμη η μητρική σου, παίρνει 4x1GB. 2GB δεν έχω δει ποτέ σε DDR1.

Εγώ πάντως σε ένα παλιό P4 3.06 αύξησα τη ram από 1 σε 2 GB και απογοητεύτηκα, η διαφορά ήταν μηδαμινή. Ούτε 5€ δεν αξίζει να δώσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...