spyros__ Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Καλημέρα παιδιά. Η θερμοκρασία της κάρτας γραφικών μου χωρίς να τρέχω κάτι είναι στους 69 βαθμούς... Όταν δε, παίζω κάποιο παιχνίδι πάει στα ύψη... Μέχρι να της αλλάξω ψύκτρα διατρέχει κάποιον κίνδυνο? Τι ψύκτρα μου προτείνετε? Η κάρτα μου είναι η NVIDIA GeForce GTX 260.
argimeg Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Εγώ θα σου πρότεινα να τσεκάρεις αν δουλεύει το fun της και να την φυσήξεις. Βάλε επίσης να δεις με το MSI afterburner π.χ. αν δουλεύει το fun της GPU τουλάχιστον στο 40% και βάλτο στο full να δεις αν θα σου κατεβάσει θερμοκρασία. Αν δεν σου κατεβάζει τότε μάλλον θα χρειαστεί να βγάλεις την ψύκτρα και να αλλάξεις θερμοαπαγωγική.
SPANK Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Για αρχή κανε ενα καθαρισμό στον υπολογιστή απο σκόνες κτλπ, βγάλε την κάρτα γραφικών φύσηξε της να φύγει οτι σκόνη υπάρχει και αν μπορούσεν να τοι ανοίξεις να ρίξεις και μεσα ενα καθάρισμα ακομα καλύτερα, κανε αυτα για αρχή και αμα παλι ειναι στα ύψη οι θερμοκρασίες κοιτάς για αλλαγής πάστας η και ψύτκρας.
spyros__ Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Κατεβασα το MSI afterburner και μου δειχνει ενδειξη για ενα fun...
argimeg Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Σωστά σου δείχνει. Πόσο τις % δουλεύει το fun και πόση θερμοκρασία έχεις? Δοκίμασε όπως σου είπα να ανεβάσεις το fun στο 100% και δες αν πέφτει η θερμοκρασία.
rfc Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Καλα το να ανεβασει τις στροφες και να λιωνει ο ανεμιστηρας δεν ειναι και η πρωτη λυση που πρεπει να κανει. Πρωτα καθαρισμα και αλλαγη παστας στη ψυκτρα....
argimeg Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Καλα το να ανεβασει τις στροφες και να λιωνει ο ανεμιστηρας δεν ειναι και η πρωτη λυση που πρεπει να κανει. Πρωτα καθαρισμα και αλλαγη παστας στη ψυκτρα.... Φίλε διάβασε πρώτα τι γράφω στο πρώτο μου post....
spyros__ Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Το fun δουλευει 40%. Σημερα που επαιζα ενα παιχνιδι η θερμοκρασια ανεβηκε στους 100 βαθμους και οταν εβαλα το fun να δουλευει στο 60% επεσε αισθητα. Αν το κανω αυτο μεχρι να παρω καινουργια ψυκτρα θα υπαρχει καποιο προβλημα?
Antwni Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Γιατί πόσο πήγαινε το φαν από μόνο του? Δεν ανέβηκε?
spyros__ Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 δεν το κοιταζα συνεχεια αλλα οταν το ειδα ειχε τα παραπανω στοιχεια... αν και οσο επαιζα το ακουγα να δυναμωνει...
rfc Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 παστα εβαλες καινουργια κατα αρχην μετα απο τοσες μερες που ποσταρες?
rfc Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Ε τι συζηταμε τοτε? Με μαγικα δε θα σου πεσει η θερμοκρασια αν δε κανεις πρωτα τα βασικα βηματα φιλε μου. 1
spyros__ Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 ναι το ξερω, αυτο που ρωταω τωρα ειναι αν ανεβαζω το fun μεχρι να αλλαξω παστα θα δημιουργηθει καποιο προβλημα?
Antwni Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 ναι το ξερω, αυτο που ρωταω τωρα ειναι αν ανεβαζω το fun μεχρι να αλλαξω παστα θα δημιουργηθει καποιο προβλημα? Κανονικά όταν ανεβάζει τέτοιες θερμοκρασίες η κάρτα, το fun πρέπει να δουλεύει τέρμα. Πιο πολλές πιθανότητες έχεις να κάψεις την κάρτα με τους 100 βαθμούς παρά να πας 100% το ανεμιστηράκι και να χαλάσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα