Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω εναν εξωτερικο σκληρο seagate 500gb. τον εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες,τον ανοιγε κανονικα. ειχα καιρο να τον χρειαστω αλλα προσφατα που τον ηθελα για να περασω καποια αρχεια δεν τον αναγνωριζει. τροφοδοτειται με μπριζα, αλλα δεν μου αναβει το φωτακι οπως θα 'πρεπε..κανει εναν πολυ σιγανο ηχο ομως. τι φταιει? η τροφοδοσια ή δεν κανει σωστη συνδεση με τον υπολογιστη?

που πρεπει να απευθυνθω? 

Δημοσ.

Σύνδεσε το στο πίσω μέρος του υπολογιστή (usb) η χρησιμοποίησε αλλο καλώδιο usb.

Αν μπορείς να τον δοκιμάσεις και σε ενα αλλο υπολογιστή να δεις αν λειτουργει εκει αλλιως μετα το τελευταίο που εμεινε αν δεν λειτουργήσει τιποτα απο ολα αυτα ειναι να δοκιμάσεις ενα αλλο τροφοδοτικό μηπως εχει παθει κατι αυτο η τροφοδοσία δηλαδή

• Like 1
Δημοσ.

Κάνε αυτά που λέει ο spank,μετά...

Αν έχει εγγύηση πρέπει να σκεφτείς αν σου είναι ποιο σημαντική η εγγύηση ή τα αρχεία που έχεις μέσα,αν δεν σε νοιάζουν τα αρχεία τον πας για αλλαγή και τα χάνεις τα αρχεία,αν σε νοιάζουν τότε υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που μπορείς να δοκιμάσεις.

• Like 1
Δημοσ.

SPANK εχω λαπτοπ,οχι επιτραπεζιο υπολογιστη. δοκιμασα κ μ αλλα καλωδια usb  χωρις αποτελεσμα ομως..

μαλλον η τροφοδοσια θα φταιει τοτε..:/

theELF δυστυχως εχω αρχεια που δεν θελω να χασω..( και αντε να βρεις εγγυηση τωρα..:ΡΡ )

ευχαριστω πολυ παιδια!! :)

Δημοσ.

Αν ειναι η τροφοδοσία μικρο το κακο, πας σε ενα κατάστημα με ηλεκτρονικα με το παλιό σου τροφοδοτικό και σου δίνουν το αντίστοιχο.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

αυτος ειναι ? 10180110-seagate-freeagent-500gb-desktopαν ναι και μενα ξαφνικα μια ωραια μερα δε δουλευε ! χωρις να πεσει κατω  , ετσι χωρις κανενα λογο .. 

αν ειναι στην εγγυηση πηγαινε τον πισω , θα σου κοψουν πιστωτικο στην τιμη που τον πηρες !

νομιζω 5 χρ ειχε ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...