venia12 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 εχω εναν εξωτερικο σκληρο seagate 500gb. τον εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες,τον ανοιγε κανονικα. ειχα καιρο να τον χρειαστω αλλα προσφατα που τον ηθελα για να περασω καποια αρχεια δεν τον αναγνωριζει. τροφοδοτειται με μπριζα, αλλα δεν μου αναβει το φωτακι οπως θα 'πρεπε..κανει εναν πολυ σιγανο ηχο ομως. τι φταιει? η τροφοδοσια ή δεν κανει σωστη συνδεση με τον υπολογιστη? που πρεπει να απευθυνθω?
SPANK Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Σύνδεσε το στο πίσω μέρος του υπολογιστή (usb) η χρησιμοποίησε αλλο καλώδιο usb. Αν μπορείς να τον δοκιμάσεις και σε ενα αλλο υπολογιστή να δεις αν λειτουργει εκει αλλιως μετα το τελευταίο που εμεινε αν δεν λειτουργήσει τιποτα απο ολα αυτα ειναι να δοκιμάσεις ενα αλλο τροφοδοτικό μηπως εχει παθει κατι αυτο η τροφοδοσία δηλαδή 1
TheELF Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Κάνε αυτά που λέει ο spank,μετά... Αν έχει εγγύηση πρέπει να σκεφτείς αν σου είναι ποιο σημαντική η εγγύηση ή τα αρχεία που έχεις μέσα,αν δεν σε νοιάζουν τα αρχεία τον πας για αλλαγή και τα χάνεις τα αρχεία,αν σε νοιάζουν τότε υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που μπορείς να δοκιμάσεις. 1
venia12 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 SPANK εχω λαπτοπ,οχι επιτραπεζιο υπολογιστη. δοκιμασα κ μ αλλα καλωδια usb χωρις αποτελεσμα ομως.. μαλλον η τροφοδοσια θα φταιει τοτε..:/ theELF δυστυχως εχω αρχεια που δεν θελω να χασω..( και αντε να βρεις εγγυηση τωρα..:ΡΡ ) ευχαριστω πολυ παιδια!!
SPANK Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Αν ειναι η τροφοδοσία μικρο το κακο, πας σε ενα κατάστημα με ηλεκτρονικα με το παλιό σου τροφοδοτικό και σου δίνουν το αντίστοιχο.
kostas_dr Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Αν βγάλεις άκρη (μακάρι), αμέσως back up στα σημαντικά σου αρχεία.
venia12 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Τελικα δεν γινεται τιποτα..τα εχασα ολα :/
kostas_dr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Κρίμα. Εφεξής, back up σ' ότι είναι σημαντικό.
MauMaus Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 αυτος ειναι ? αν ναι και μενα ξαφνικα μια ωραια μερα δε δουλευε ! χωρις να πεσει κατω , ετσι χωρις κανενα λογο .. αν ειναι στην εγγυηση πηγαινε τον πισω , θα σου κοψουν πιστωτικο στην τιμη που τον πηρες ! νομιζω 5 χρ ειχε ..
άδικος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Τελικα δεν γινεται τιποτα..τα εχασα ολα :/ Γιατί; Τι ακριβώς έκανες και δε γίνεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα