steven100 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Γειά σας. Σκοπεύω να αγοράσω λάπτοπ και πρόσεξα το http://www.amazon.co.uk/Fujitsu-LIFEBOOK-AH532-15-6-inch-Laptop/dp/B00BQ9I100/ref=sr_1_67?s=computers&ie=UTF8&qid=1369212856&sr=1-67&keywords=laptop Νομίζω είναι καλή προσφορά σωστά; Υ.Γ. Με το πληκτρολόγιο (ελληνικά) τι γίνεται όταν αγοράζουμε από amazon γενικά;
SPANK Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Όσο αφορά την ελληνική γλώσσα δεν θα εχεις πρόβλημα απλα θα πρέπει να την προσθέσεις μεσα απο τα windows σαν επιπλέον γλώσσα τα ελληνικά για να μπορείς να γράφεις, στα κουμπιά του πληκτρολογίου ομως αφου ειναι εκτος ελλάδος δεν θα εχει τα ελληνικά γράμματα μαζι με τα αγγλικά. Όσο αφορά το laptop μια χαρα ειναι
SpirosLouis Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Αν εξαιρέσεις την οθόνη που πιξελάζει και είναι γενικά σαπίλα μεγάλη, είναι καλό. Πρόσεχε δεν έχει κάρτα γραφικών και έχει ένα θέμα εκεί αλλά έχει τον i5. Για παιχνίδια δηλαδή δεν πάει με τίποτα.
plpapadopoulos Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Αν εξαιρέσεις την οθόνη που πιξελάζει και είναι γενικά σαπίλα μεγάλη, είναι καλό. Πρόσεχε δεν έχει κάρτα γραφικών και έχει ένα θέμα εκεί αλλά έχει τον i5. Για παιχνίδια δηλαδή δεν πάει με τίποτα. Έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά?
SpirosLouis Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά? Δεν έχω κάνει έρευνα αγοράς τελευταία. Το είχα πάρει αυτό το laptop τα χριστούγεννα αν θυμάμαι καλά για κάπου στα 400€ ή 450€.(δεν θυμάμαι ακριβώς)
HERTHAN Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Υπαρχει και αυτο με 15 λιρες περιπου παραπανω. http://www.amazon.co.uk/Toshiba-Satellite-Professional-15-6-inch-Integrated/dp/B00BCWIX4K/ref=sr_1_2?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=computers&ie=UTF8&qid=1369218508&sr=1-2
tragikoss Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Αν εξαιρέσεις την οθόνη που πιξελάζει και είναι γενικά σαπίλα μεγάλη, είναι καλό. Πρόσεχε δεν έχει κάρτα γραφικών και έχει ένα θέμα εκεί αλλά έχει τον i5. Για παιχνίδια δηλαδή δεν πάει με τίποτα. κανενα θεμα δεν θα εχει η hd4000 ειναι νεας τεχνολογιας και αρκετα δυνατη και για games...επιπλεον δεν θα εχει τον κυνδινο στην πορεια να του καει διοτι ειναι ενσωματωμενη
SpirosLouis Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 κανενα θεμα δεν θα εχει η hd4000 ειναι νεας τεχνολογιας και αρκετα δυνατη και για games...επιπλεον δεν θα εχει τον κυνδινο στην πορεια να του καει διοτι ειναι ενσωματωμενη Μπορεί να έχει και δίκιο αλλά εμένα δεν μου φαίνεται ότι δεν είναι για αυτό το πράμα.(γράφω τώρα από το lifebook και συνέχεια το χρησιμοποιώ) Δοκίμασα 3-4 παιχνίδια αλλά δεν τραβούσε. Η αλήθεια είναι ότι γενικά δεν παίζω παιχνίδια αλλά δεν το είδα να τραβάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα