Billouricious Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Καλημερα !! Τα τελευταια χρονια ασχολουμαι με τα κινητα κ τα tablets και τα laptop κι εχω ξεχασει απο που ξεκινησα! Προσφατα λοιπον το λαπτοπ μου χαλασε κι ενας φιλος μου εχοντας μια κεντρικη μοναδα,οθονη,πληκτρολογιο κ ποντικι αποφασισαμε να τον εγκαταστησουμε σπιτι μου να κανω τη δουλεια μου.Περιμεναμε οτι τα πραγματα θα ειναι πολυ χειροτερα ανοιγοντας τον,καθως δεν ηξερε αν λειτουργουν οι καρτες γραφικων κ κατι τετοια.Επειδη λοιπον εχω ξεχασει τα παντα περι σταθερων υπολογιστων θελω να σας ρωτησω οταν ανοιγει γραφει pentium 4 (πραγμα που τον κανει υπολογιστη 10ετιας νομιζω),εχει xp κ γενικα αν ανοιγω μια μια σελιδα παει κουτσα κουτσα Μπορειτε να με διαφωτισετε περι μητρικων κ το κοστος τους ωστε να τον κανω πιο γρηγορο?μπορει να γινει πιο γρηγορος??
veteranos123 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 κατέβασε το cpu-z και πόσταρε φωτο από όλες τις καρτέλες του.
Billouricious Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Τι ειναι το cpu-z? κατατοπισε με να το κανω. Ευχαριστω πολυ
Millennium Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html Διαγνωστικό είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα