Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω τον Phenom II X4 965 σε ένα pc που πήρα το 2009. Ολα καλά τόσα χρόνια, μέχρι σήμερα το πρωί, που άνοιξα το pc και βλέπω ότι αναγνωρίζει τον επεξεργαστή ως AMD Engineering Sample και χρονισμένο στα 1596.

Ταυτόχρονα ξαφνικά έχω μεγάλες θερμοκρασίες. Μέχρι χθες (και το θυμάμαι επειδή πρόσφατα άλλαξα ψύκτρα και τις παρατηρώ) ήμουν στάνταρ μεταξύ 35-38. Τώρα είναι πάνω από 50.

Τι στο καλό έγινε;

post-57916-0-82850100-1369212514_thumb.jpg

Δημοσ.

Βασικά κατέβασε αν μπορείς το πιο αξιόπιστο Link.png Site: http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html">cpuz και δες εκει πως τον βρίσκει, οσο για τις θερμοκρασίες δες με το core temp η το hwmonitor ολες τις θερμοκρασίες οχι μονο του επεξεργαστή.

Μήπως οταν τοποθέτησες την ψύκτρα έβάλες παραπάνω πάστα η δεν εχει κουμπώσει καλα, δώσες μερικές φωτογραφίες απο τα παραπάνω προγράμματα που σου ειπα , τα θεωρώ πιο αξιόπιστα

Δημοσ.

κάτι δεν έχει κάνει καλά,ίσως δεν πατάει καλά με την αλλαγή που έκανες!

βλέπω διαφορές στην θερμοκρασίες στα core 1-2-3-4.

κάνε αυτά που είπε ο σπανκ

Δημοσ.

Το πρόβλημα λύθηκε (ελπιζω). Φόρτωσα τα defaults στο bios και τον βλέπει κανονικά ως Phenom II X4 965.

Βέβαια, μου έχασε το ΑΗCI για τον SSD και ψάχνω τώρα πώς το ενεργοποιώ ξανά.

@SPANK Και το cpuz το ίδιο έβγαζε, απλά δεν κράτησα screenshot. Οσο για την πάστα και το κούμπωμα, δεν την έβαλα εγώ την ψύκτρα αλλά τεχνικός, και φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Τουλάχιστον τη μια βδομάδα που την έχω πάνω δεν είχα δει τίποτα το παράξενο.

Δημοσ.

ίσως να ηταν σε load/cpu και το έκανε αυτό το "παράξενο"

υπάρχουν τεχνικοί τσακάλια..και υπάρχουν τεχνικοί,που δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα.φιλικά ;)

Δημοσ.

Καταρχήν, θενκς και στους δύο για τη βοήθεια και το ενδιαφέρον!

Κατά δεύτερον, ΟΚ, ενεργοποίησα και το AHCI και όλα φαίνονται όπως πρώτα.

ΥΓ. Τι εννοείς, coolerman, «ίσως να ηταν σε load/cpu»;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...