than96 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Καλημερα εχω βαλει εδω και καιρο στο λαπτοπ μου windows 8 και οταν το ανοιγα μου ελεγε : your pc run into a problem και εκανε συνεχεια επανεκινησεις μεχρι που αποφασησα να κανω ενα format και ετσι εκανα! Αφοτου τελειωσε ανοιξε κανονικα! Αλλα απο την επομενη μερα που το ανοιξα ανοιγε μεν αλλα πριν βγω στο log in μενου μου εβγαζε μια μαυρη οθονη και το μονο που μπορουσα να κανω ηταν να κουναω τον κερσορα!! Μετα το εκλεινα απο το κουμπι της εκινησης ( και εκλεινε αποτομα ) μετα το ξαναανοιγα και λειτουργουσε κανονικα........ Τι μπορει να φταιει σε αυτο;; Παλια ομως ειχα windows 7 στο ιδιο το λαπτοπ και δεν ειχα παρομοιο προβλημα! Ενα αλλο προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να αναπαραγω ταινιες γιατι τα φορτωνει pixel pixel!!!! Οπους μπορει να βοηθησει ας σχολιασει ή ας επικηνονισει μαζι μου μεσω pm Ευχαριστω.. :-D :-D :-D
SPANK Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Πες μας πρώτον ποιο laptop εχεις , 2ον drivers έβαλες ? αν οχι βάλε, και 3ον μηπως ο συγκεκριμένος " θείος " ηταν μαπα
coolerman Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Turbo-x M765S οταν λετε ο "θειος" τι ενοητε; πειρατικά/σπασμένα
Antwni Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Απάντησε στα ερωτήματα του spank και πες μας επίσης με ποιο πρόγραμμα πας να αναπαράγεις ταινίες...
than96 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 αναπαραγω ταινιες με το προγραμα βιντεο των windows 8 ή με το km player
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα