Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Αποτι εχω καταλαβει, τα λεφτα θα πανε στους developers και οχι στην MS, αφου οι developers θα αποφασιζουν αν θελουν το εν λογω "feature" η οχι

2) Δεν υπαρχει περιπτωση να το κανει η MS και να μην ακολουθησει η Sony. Εφοσον πανω κατω ολα τα παιχνιδια ειναι multiplatform, χαζες ειναι οι εταιριες ?

3) Δεν μπορω να κατανοησω γιατι ο χωρος της μουσικης / παιχνιδιων / ταινιων αντιμετωπιζεται εντελως παντελως διαφορετικα απο τα υπολοιπα αγαθα? Εχει καταντησει γελοιο. Δηλαδη θα σκασει αυριο η Levi's να μας πει οτι για να πουλησουμε το μεταχειρισμενο jean θα πρεπει να πληρωσουμε royalty fees. Ποσο γελοιο ακουγεται κατι τετοιο? Εμ αυτο κανει και η MS. Να ειναι καλα η bli$$ard που ανοιξε τον χορο με τα always online σε single player game. Θα μου πεις τωρα, αυτη φτεει? Αφου μοσχοπουλησε, καλα να παθουμε. Το κακο ειναι οτι ο πολεμος κατα της πειρατειας και κατα των μεταχειρισμενων βλαπτει αυτους που τα σκανε να αγορασουν αυθεντικα και οχι τους πειρατες. Ημαρτον ομως..

Δηλαδη αγοραζω ενα παιχνιδι και πρεπει να κατεβασω και 8 patch και να ψαξω 10 forums για να δω γιατι δεν δουλευει, και ποτε θα σηκωθουν οι servers (για να παιξω single player και και και...) τελικα καταληγω να το κατεβαζω σε torrent κομπλε με ολα τα patch ετοιμο για καταναλωση. Τι να πω, καταντια

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη αγοραζω ενα παιχνιδι και πρεπει να κατεβασω και 8 patch και να ψαξω 10 forums για να δω γιατι δεν δουλευει, και ποτε θα σηκωθουν οι servers (για να παιξω single player και και και...) τελικα καταληγω να το κατεβαζω σε torrent κομπλε με ολα τα patch ετοιμο για καταναλωση. Τι να πω, καταντια

Αυτο ειναι ο ορισμος του FAIL

• Like 1
Δημοσ.

Δεν άνοιξε η Blizzard το χώρο στο πάντα online ακόμα και στο singleplayer, η Ubisoft το έκανε. Τουλάχιστον η Blizzard έχει online features στην πλατφόρμα της όχι σαν την ubisoft, που δεν έδινε τίποτα απολύτως.

Δημοσ.

Εχω μια απορια
Ξερω πολλα ατομα που νοικιαζουν games βλ. seven με αυτους τι 8α γινει? οεο?
θα γελασει και το παρδαλο κατσικι αλλα πραγματικα παιζει να δουμε διαφορες σε γραφικα ρε παιδια λογω των διαφορετικων καρτων?λιγο κουλο δε θαναι?

Δημοσ.

Ειναι μεγάλη συζήτηση αυτη τωρα επιγραμματικά ομως θα σου πω την άποψη μου ομως πανω στο θέμα

Δεν εχω πρόβλημα να αγοράσω ενα παιχνίδι μεχρι 25 η 30 euro άλλωστε για να φτιαχτεί το game και να το απολαμβάνουμε εμεις απο σπίτι μας κτλπ κόσμος εργάστηκε επανω σε αυτο απο διάφορες ειδικότητες και το αξίζουν , εχω προβλημα ομως και μου την σπάει να βλέπω και να πληρώνω (οχι ποια) 40 και 50 euro επειδή και μονο αυτη ειναι η τιμολογιακή πολιτή της εκάστοτε εταιρίας.

Εν κατακλείδι θα πληρώσω και θα στηρίξω τον κόσμο που εργάστηκε επανω σε αυτο (και μεσω donations αν γίνεται / γινόταν) αλλα οχι να κανω πλούσια την εκάστοτε εταιρία επειδή ψάχνει θύματα η δεν ξερω γω τι

Θα συμφωνήσω και θα επισημαίνω πως η μόνη εταιρεία που δεν ρίχνει με τίποτα τις τιμές είναι η Nintendo. Πάντα εδώ και 10 χρόνια όλα 45,90 είτε είναι καινούργια π.χ. Pokemon είτε είναι κάποιος πιο παλιός τίτλος π.χ Metroid Prime. Σε εποχές κρίσης πρέπει να γίνεται συμβιβασμός. Θα μου πεις για αυτό υπάρχουν ευτυχώς και στην Ελλάδα τα used games.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...