Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το κανουν για την πειρατεία, αλλα για να εξαλειψουν την αγορα των μεταχειρισμενων παιχνιδιων, αφου θεωρουν οτι χανουν πολλα εκατομμυρια απο εκει.

και ναι ειναι μεγαλη fail κινηση της ms, αλλα δυστυχως αυτο δεν θα εμποδισει την αγελη των καταναλωτων να αγορασει την νεα κονσολα της.

Δημοσ.

Μάλλον πρόβλημα η ms θα έχει, αφού θα γεμίσει ο τόπος νέους λογαριασμούς! Για κάθε παιχνίδι έναν διαφορετικό λογαριασμό, και όταν πουλήσεις το παιχνίδι, δίνεις μαζί και τον λογαριασμό...!

άσε που όλοι θα γίνουν πολύτεκνοι ! θα βλέπεις να δηλώνουν στη κονσόλα καμιά 25 άτομα ! 

Δημοσ.

Ενα steam αλλά microsoft με λιγα λόγια... για να πιασει πρεπει να μπορεσει να υποστηριξει και τις εκπτωσεις του steam.. αν το πετυχουν τοτε μπορει να πιασει' αλλιως προβλεπεται θυελα αντιδρασεων...

Σκεψου ν πας διακοπες κ να θες να το παρεις μαζι.. πρεπει να εχεις κατσει απο πριν κ να εχεις ενεργοποιησεις οσα παιχνιδια θελεις να παιξεις στο εξωχικο σου οταν δν εχεις τιποτα αλλο να κανεις... ταλαιπώρια εν ολιγης...

Δημοσ.

Δεν το κανουν για την πειρατεία, αλλα για να εξαλειψουν την αγορα των μεταχειρισμενων παιχνιδιων, αφου θεωρουν οτι χανουν πολλα εκατομμυρια απο εκει.

και ναι ειναι μεγαλη fail κινηση της ms, αλλα δυστυχως αυτο δεν θα εμποδισει την αγελη των καταναλωτων να αγορασει την νεα κονσολα της.

Εξαρτάται από το ποιος παίρνει τα λεφτά αν τα παίρνει η Ms τότε ναι δεν έχει σχέση και είναι  2 Χ fail  αν τα παίρνουν οι developers τότε ίσως να γίνεται για να καλύψουν την χασούρα από την πειρατεία

Δημοσ.

Ειναι μεγάλη συζήτηση αυτη τωρα επιγραμματικά ομως θα σου πω την άποψη μου ομως πανω στο θέμα

Δεν εχω πρόβλημα να αγοράσω ενα παιχνίδι μεχρι 25 η 30 euro άλλωστε για να φτιαχτεί το game και να το απολαμβάνουμε εμεις απο σπίτι μας κτλπ κόσμος εργάστηκε επανω σε αυτο απο διάφορες ειδικότητες και το αξίζουν , εχω προβλημα ομως και μου την σπάει να βλέπω και να πληρώνω (οχι ποια) 40 και 50 euro επειδή και μονο αυτη ειναι η τιμολογιακή πολιτή της εκάστοτε εταιρίας.

Εν κατακλείδι θα πληρώσω και θα στηρίξω τον κόσμο που εργάστηκε επανω σε αυτο (και μεσω donations αν γίνεται / γινόταν) αλλα οχι να κανω πλούσια την εκάστοτε εταιρία επειδή ψάχνει θύματα η δεν ξερω γω τι

Μα για τον υπόλοιπο κόσμο τα 50 ευρώ είναι 10 ευρώ δικά σου.Δε φταίνε οι εταιρίες software αν η χώρα σου έχει πιάσει πάτο.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά τι λέμε τώρα, όταν έχουμε πρόσβαση σε "παράνομο" λογισμικό στην άκρη των δακτύλων μας, ο μοναδικός λόγος να μην ασχοληθούμε ήταν η αγορά των μεταχειρισμένων. Αν πάνε να βγάλουν χρήματα και από την μεταπώληση, λυπάμαι αλλά προσωπικά δεν θα τους χαριστώ...

Συγνώμη που θα δυσαρεστήσω μερικούς αλλά ακόμα και 5 € να πουλάνε τους βασικούς τίτλους του Xbox/PS3 η πλειοψηφία πάλι πειρατικά θα κατέβασε.

Εδώ το steam βγάζει προσφορές στα 3 και 5 ευρώ και ο κόσμος δεν τα αγοράζει, τα μεταχειρισμένα μας πείραξαν…

Και πριν κάποιος πει για κρίση κτλ, είδα και τι γινόταν προ 2009.

Σκεψου ν πας διακοπες κ να θες να το παρεις μαζι.. πρεπει να εχεις κατσει απο πριν κ να εχεις ενεργοποιησεις οσα παιχνιδια θελεις να παιξεις στο εξωχικο σου οταν δν εχεις τιποτα αλλο να κανεις... ταλαιπώρια εν ολιγης...

Γιατί θα αγοράσεις 30 τίτλους μία ώρα πριν φύγει το πλοίο και δεν θα προλάβεις;

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι μεγάλη συζήτηση αυτη τωρα επιγραμματικά ομως θα σου πω την άποψη μου ομως πανω στο θέμα

Δεν εχω πρόβλημα να αγοράσω ενα παιχνίδι μεχρι 25 η 30 euro άλλωστε για να φτιαχτεί το game και να το απολαμβάνουμε εμεις απο σπίτι μας κτλπ κόσμος εργάστηκε επανω σε αυτο απο διάφορες ειδικότητες και το αξίζουν , εχω προβλημα ομως και μου την σπάει να βλέπω και να πληρώνω (οχι ποια) 40 και 50 euro επειδή και μονο αυτη ειναι η τιμολογιακή πολιτή της εκάστοτε εταιρίας.

Εν κατακλείδι θα πληρώσω και θα στηρίξω τον κόσμο που εργάστηκε επανω σε αυτο (και μεσω donations αν γίνεται / γινόταν) αλλα οχι να κανω πλούσια την εκάστοτε εταιρία επειδή ψάχνει θύματα η δεν ξερω γω τι

Δημοσ.

Και πόσο μάλλον όταν τα πιο πολλά games των τελευταίων ετών διαρκούν 3 εως 4 το πολύ ώρες καθαρού gameplay.Και η Sony πάντως σκοπεύει να κάνει μια παρόμοια βλακεία.Απορώ ποιος θα αγοράζει πλέον αν δεν υπάρξει κάποια άλλη λύση,μιας και τα ενοικιαζόμενα ή από φίλο παιχνίδια μας τελείωσαν με την καινούρια γενιά κονσολών.

Δημοσ.

Μα για τον υπόλοιπο κόσμο τα 50 ευρώ είναι 10 ευρώ δικά σου.Δε φταίνε οι εταιρίες software αν η χώρα σου έχει πιάσει πάτο.

Καλα δεν νομίζω οτι μονο για εμας ειναι πολλά τα 50 ευρώ, εκτος και αν αναφέρεται μονο στους αμερικάνους οποτε οκ παω πασο εδώ, εκτος αυτου και να μην ειχε χάλια η χώρα το ιδιο θα υποστήριζα.

Οι εταιρίες αισχροκερδούν no matter what χάλια ειναι η χώρα εχεις χρήματα η οχι, δεν σημαίνει ομως οτι και να μπορούσα να σκαω τα χρήματα οτι θα αλλάζε αυτο την πραγματικότητα αυτο που υσχίει δηλαδη.

Δημοσ.

Πρώτα από όλα η ύφεση είναι παγκόσμια και δεν αφορά μόνο τη χώρα μας.

Δεύτερον το αν κάποιος είναι βαθύπλουτος και έχει τα 50€ όπως έχουν άλλοι τα 5λεπτά του ευρώ αυτό δεν σημαίνει πως το παιχνίδι είναι φτηνό ή/και σε λογική τιμή. Το ότι για κάποιους είναι λίγα τα λεφτά ή επειδή έχουν προς το παρόν οικονομική άνεση και δεν τους νοιάζει δεν σημαίνει κάτι.

Τέλος όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω θα ήταν καλύτερο τα λεφτά να πηγαίνουν στους δημιουργούς, σε όσους εργάζονται για να δημιουργηθεί το παιχνίδι και όχι στα μεγαλοστελέχη των εταιρειών και τους μαρκετίστες για να μας λένε τις παπάτζες τους.

Γιατί να θέλω για παράδειγμα να καταλήξει το μεγαλύτερο μέρος από τα λεφτά που θα δώσω στη τσέπη κάποιου Balmer........ τι ακριβώς έχει κάνει ο Balmer για να τον πληρώσω;;; Λέει στους προγραματιστές θέλω κάτι γαμάτο για να μας τα σκάνε και φτιάχτε το;;;; Ή αποφασίζει τι από ότι έφτιαξαν είναι γαμάτο και τι όχι;;; Και θα τον πληρώσω γι' αυτό;; ΟΥΣΤ.

Αυτό που λένε ότι δεν θα είναι απαραίτητη η σύνδεση στον δίκτυο για να παίξεις είναι πράγματι πολύ αστείο. Θα το χρειάζεσαι λέει μόνο την πρώτη φορά για να σιγουρευτούν δλδ πως είναι το αυθεντικό.... Δηλαδή θα τους πληρώσω ένα σκασμό λεφτά και θα πρέπει μετά να με τσεκάρουν κιόλας μη τυχόν είμαι και κλέφτης και τους εξαπατώ τους αγίους!!!! Κι αν δεν έχω σύνδεση στο δίκτυο;

Δεν θα είναι απαραίτητη η σύνδεση στον δίκτυο για να παίξεις αλλά θα δένεται το κάθε παιχνίδι με τη συσκευή σου μέσω του profile και για να παίξεις το παιχνίδι σε κάποιον φίλο θα πρέπει να συνδεθείς από τη δική του κονσόλα στο δικό σου profile (άρα θα χρειάζεσαι δίκτυο)...

Επίσης το παιχνίδι που έχεις αγοράσει δεν θα μπορείς να το δώσεις ή πουλήσεις αλλού παρά μόνο μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της μα!!! Να βάλουν χέρι δηλαδή και στη μεταπώληση ή ανταλλαγή παιχνιδιών ή/και να προωθήσουν έτσι το ηλεκτρονικό τους κατάστημα.

Κατά τα άλλα δεν θα είναι απαραίτητη η σύνδεση στον δίκτυο για να παίξεις.

Εννούν πως όταν επιτέλους θα είναι μέσα στο παιχνίδι... κατά τη διάρκεια δλδ του gameplay θα σου επιτρέπουν να αποσυνδεθείς.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑ !!!

• Like 1
Δημοσ.

Εχει σκοπο να παιρνει καποιο μεριδιο απο την πωληση που θα κανει ο αρχικος αγοραστης και παει λεγοντας ?

Ρε ουτε μια κονσολα να μην πουλησει.

• Like 2
Δημοσ.

Όταν σπάσει θα την πάρω, μουαχαχαχαχαχ. Ετσι εκανα και με το 360, πιστός στις παραδόσεις.

Δημοσ.

ΔΕΝ αγοράζουμε κονσόλες αμέσως μόλις κυκλοφορούν.

Μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα και να είμαστε οι πρώτοι που θα τα αντιμετωπίσουν (ενώ ταυτόχρονα θα έχουμε χρυσώσει την εταιρεία). Δεν πληρώνουμε για να είμαστε beta testers. Aυτό το κάνουμε είτε εθελοντικά είτε μας πληρώνουν.

8-12 μήνες αργότερα κοστίζουν περίπου 100 ευρώ λιγότερα. Μέχρι τότε μια χαρά είναι και οι προηγούμενες κονσόλες μας. Να τις ευχαριστηθούμε λίγο καιρό ακόμα πριν πάμε σε άλλη. Π.χ να παίξουμε κάποιο παιχνίδι που δεν προλάβαμε.

Δεν αγοράζουμε τα παιχνίδια αμέσως μόλις κυκλοφορούν. Περίπου 3-6 μήνες μετά κοστίζουν 10-25 ευρώ φτηνότερα.

Στηρίζουμε τα καταστήματα ανταλλαγών επειδή συμφέρει ΕΜΑΣ.

Με αυτό το τρόπο έχουμε καλύτερο value for money και τη δυνατότητα να παίξουμε περισσότερα παιχνίδια.

• Like 12
Δημοσ.

ΔΕΝ αγοράζουμε κονσόλες αμέσως μόλις κυκλοφορούν.

Μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα και να είμαστε οι πρώτοι που θα τα αντιμετωπίσουν (ενώ ταυτόχρονα θα έχουμε χρυσώσει την εταιρεία). Δεν πληρώνουμε για να είμαστε beta testers. Aυτό το κάνουμε είτε εθελοντικά είτε μας πληρώνουν.

8-12 μήνες αργότερα κοστίζουν περίπου 100 ευρώ λιγότερα. Μέχρι τότε μια χαρά είναι και οι προηγούμενες κονσόλες μας. Να τις ευχαριστηθούμε λίγο καιρό ακόμα πριν πάμε σε άλλη. Π.χ να παίξουμε κάποιο παιχνίδι που δεν προλάβαμε.

Δεν αγοράζουμε τα παιχνίδια αμέσως μόλις κυκλοφορούν. Περίπου 3-6 μήνες μετά κοστίζουν 10-25 ευρώ φτηνότερα.

Στηρίζουμε τα καταστήματα ανταλλαγών επειδή συμφέρει ΕΜΑΣ.

Με αυτό το τρόπο έχουμε καλύτερο value for money και τη δυνατότητα να παίξουμε περισσότερα παιχνίδια.

Ναι αλλα στα εφημερα games(φιφα,f1,nba)τι γινεται?

Το βασικο προβλημα αν αγορασεις ενα game αργα ειναι οτι θα εχει αδειασει το ονλαιν του ως τοτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...