Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την επίσημη παρουσίαση του Xbox One, ακολούθησαν διάφορες πληροφορίες αλλά και διευκρινήσεις σχετικά με παλιές φήμες που αφορούσαν τη νέα κονσόλα της Microsoft.Και ναι μεν τελικά, η Microsoft επιβεβαιώνει ότι η παρουσία σύνδεσης στο Internet δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την αναπαραγωγή ενός παιχνιδιού, εντούτοις όπως φαίνεται ότι τα μεταχειρισμένα παιχνίδια θα έχουν μια διαφορετική αντιμετώπιση στο Xbox One αλλάζοντας εντελώς το τοπίο το οποίο τα αφορούσε.

Αρχικά η Microsoft αναφέρει ότι για την εγκατάσταση κάθε νέου παιχνιδιού, θα απαιτείται η εισαγωγή ενός κωδικού ο οποίος θα αναγράφεται στη συσκευασία και θα «συνδέεται» με το microsoft λογαριασμό που έχουμε δηλώσει στην κονσόλα. Η σύνδεση στο Internet θα απαιτείται μόνο για την επιβεβαίωση του κωδικού και στη συνέχεια θα μπορείτε να παίξετε κανονικά το παιχνίδι χωρίς την παρουσία Internet αν ο χρήστης επιθυμεί. Εσείς αλλά και άλλα μέλη της οικογενείας θα μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι χωρίς πρόβλημα μιας και θα έχουν γίνει οι απαραίτητες ρυθμίσεις στα εργαλεία ελέγχου των γονέων που προσφέρει το Xbox One.

Σε περίπτωση όμως που θέλετε να δώσετε ή να πουλήσετε το παιχνίδι σε κάποιον τρίτο, τότε με βάση τα σημερινά στοιχεία, αυτός δεν θα είναι σε θέση να το «τρέξει» στην κονσόλα του αφού ο κωδικός του παιχνιδιού θα έχει συσχετιστεί με το λογαριασμό Microsoft του πωλητή.

Φαίνεται όμως ότι η Microsoft έχει συγκεκριμένα σχέδια για την αγορά των μεταχειρισμένων παιχνιδιών η οποία με βάση σημερινές ανεπιβεβαίωτες φήμες, περιλαμβάνουν ένα διαδικτυακό κατάστημα όπου οι χρήστες θα μπορούν να προχωρούν στην αγοραπωλησία παιχνιδιών Με την πληρωμή ενός ποσού, κάποιος θα μπορεί να γίνει κάτοχος αυτού του παιχνιδιού, ένα ποσό που ίσως φτάνει ακόμα και την αρχική τιμή του παιχνιδιού.

Αν θελήσετε να παίξετε ένα παιχνίδι σας σε ένα φίλο, το μόνο που χρειάζεται είναι η εγκατάσταση του παιχνιδιού στην κονσόλα του φίλου, και η σύνδεση σ'αυτή με το λογαριασμό του πωλητή.

Σε κάθε περίπτωση η Microsoft δεν είναι έτοιμη να μιλήσει ακόμα δημόσια για τη σχέση μεταχειρισμένων παιχνιδιών και του Xbox One, κάτι που πιθανότητα θα κάνει στις 10 Ιουνίου στα πλαίσια της μεγαλύτερης έκθεσης videogames, την E3.

• Like 1
  • Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι θέλει να κανει η Microsoft , το κανει για να πολεμήσει την πειρατεία η να προωθήσει τις Digital αγορές απο το κατάστημα της ? μαλλον το 2ο αν καταλαβαίνω καλα απο τα λεγόμενα τους

• Like 5
Δημοσ.

Εντελώς FAIL κίνηση της Microsoft, όταν το 35% του 360 αγόραζε μεταχειρισμένα τώρα θα το σκεφτούν σοβαρά για την αγορά του One με αυτή την βαβούρα. Ε ρε Jailbreak και Softmod που έχει να φάει το One!

Δημοσ.

H πειρατεία σκοτώνει το gaming

Ειναι μεγάλη συζήτηση αυτη τωρα επιγραμματικά ομως θα σου πω την άποψη μου ομως πανω στο θέμα

Δεν εχω πρόβλημα να αγοράσω ενα παιχνίδι μεχρι 25 η 30 euro άλλωστε για να φτιαχτεί το game και να το απολαμβάνουμε εμεις απο σπίτι μας κτλπ κόσμος εργάστηκε επανω σε αυτο απο διάφορες ειδικότητες και το αξίζουν , εχω προβλημα ομως και μου την σπάει να βλέπω και να πληρώνω (οχι ποια) 40 και 50 euro επειδή και μονο αυτη ειναι η τιμολογιακή πολιτή της εκάστοτε εταιρίας.

Εν κατακλείδι θα πληρώσω και θα στηρίξω τον κόσμο που εργάστηκε επανω σε αυτο (και μεσω donations αν γίνεται / γινόταν) αλλα οχι να κανω πλούσια την εκάστοτε εταιρία επειδή ψάχνει θύματα η δεν ξερω γω τι

• Like 15
Δημοσ.

?? αμα ειναι ετσι ολοι θα αγοραζουν μεταχειρισμενα αφου

θα ειναι digital,δηλαδη θα ειναι ιδιο με το "καινουργιο" και θα ειναι φθηνοτερο

Δημοσ.

Παιδιά τι λέμε τώρα, όταν έχουμε πρόσβαση σε "παράνομο" λογισμικό στην άκρη των δακτύλων μας, ο μοναδικός λόγος να μην ασχοληθούμε ήταν η αγορά των μεταχειρισμένων. Αν πάνε να βγάλουν χρήματα και από την μεταπώληση, λυπάμαι αλλά προσωπικά δεν θα τους χαριστώ...

Δεν είμαι από αυτούς που πάνε να την βγάλουν τσάμπα, κάθε άλλο θα έλεγα. Έτρεξα το "demo του θείου" απο το Tomb Rider στο PC και μόλις είδα τι παιχνιδάρα είναι πήγα και το αγόρασα για το PS3 και το έχω στο ράφι αναμνηστικό γιατί μου άρεσε, (αφού το δάνεισα και σε 3-4 φίλους) δεν έχω ανάγκη να το πουλήσω. Αγόρασα το Journey σε digital απο το PSN, το καταφχαρηστήθηκα και το προτείνω παντού γιατί πιστεύω ότι η ομάδα που το ανέπτυξε διευρύνει τους ορίζοντες στο τι εμπειρία μπορεί να σου δώσει ένας ψηφιακός τίτλος. Απλά μην βγάζουν από τη μύγα ξίγκι οι πολυεθνικές ρε γαμώτο!

• Like 5
  • Moderators
Δημοσ.

Το πρώτο μισό της πολιτικής αυτής (ενεργοποίηση και σύνδεση με account που δεν μπορεί να αλλάξει, αλλά μπορείς να παίξεις το παιχνίδι έπειτα από παντού) δε διαφέρει από αυτή του steam για αντίστοιχες περιπτώσεις. 

Το σχέδιο για "e-κατάστημα" που θα υποστηρίζονται οι ανταλλαγές μεταχειρισμένων δεν είναι και άσχημο, αν εξαιρέσει κανείς το γεγονός ότι δεν έχουμε ακόμα λεπτομέρειες, και το ότι θα περνάει μέσω Microsoft υποχρωτικά αυτή η διαδικασία. 

Δημοσ.

Μάλλον πρόβλημα η ms θα έχει, αφού θα γεμίσει ο τόπος νέους λογαριασμούς! Για κάθε παιχνίδι έναν διαφορετικό λογαριασμό, και όταν πουλήσεις το παιχνίδι, δίνεις μαζί και τον λογαριασμό...!

• Like 15
Δημοσ.

Μεγάλη αποτυχία το κλείδωμα. Φαίνεται ότι η Microsoft θέλει να συνεχίσει να βγάζει λεφτά και μετά την πώληση της κονσολας...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δεν αγορασα xbox360 γιατι δεν ειχα καμια διαθεση να αγορασω ενα ps3 που χαλαει για πλακα. Γιατι στην ουσια αυτο ηταν το xbox.

Τωρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να αγορασω xbox One. Οι τυπαδες στην Microsoft ειναι εντελως απαραδεκτοι για να μην πω τιποτα αλλο... Αντε να ξεβρομιζει ο τοπος απο τις σαβουρες και να βγει κανα Sega Dreamcast 2 να γουσταρουμε...

... Ακου εκει θες και λεφτα απο μεταχειρισμενα games... Τωρα θα παρουν το τριτο το μακρυτερο , να το βαλουν στον πατο τους και μετα βλεπουμε αν το ξανασκεφτουν.

• Like 3
Δημοσ.

Συγνωμη αυτη η ειδηση ποιον ακριβως αντικτυπο θα εχει στην Ελλαδα?

Σχολιαζουμε λες και βρισκομαστε στην αμερικη

Εχουμε καμια σοβαρη αγορα μεταχειρισμενων παιχνιδιων και δεν το ξερω?

Οτι κινειται γινεται στα μεταχειρισμενα ειναι για συγκεκριμενους τυπους παιχνιδιων και κυριως μεσω βινετο κλαμπ.

Το συντριπτικο ποσοστο παικτων ειτε θα αγορασει το game ,ειτε θα το παρει πειρατικο

Δημοσ.

Ειναι μεγάλη συζήτηση αυτη τωρα επιγραμματικά ομως θα σου πω την άποψη μου ομως πανω στο θέμα

Δεν εχω πρόβλημα να αγοράσω ενα παιχνίδι μεχρι 25 η 30 euro άλλωστε για να φτιαχτεί το game και να το απολαμβάνουμε εμεις απο σπίτι μας κτλπ κόσμος εργάστηκε επανω σε αυτο απο διάφορες ειδικότητες και το αξίζουν , εχω προβλημα ομως και μου την σπάει να βλέπω και να πληρώνω (οχι ποια) 40 και 50 euro επειδή και μονο αυτη ειναι η τιμολογιακή πολιτή της εκάστοτε εταιρίας.

Εν κατακλείδι θα πληρώσω και θα στηρίξω τον κόσμο που εργάστηκε επανω σε αυτο (και μεσω donations αν γίνεται / γινόταν) αλλα οχι να κανω πλούσια την εκάστοτε εταιρία επειδή ψάχνει θύματα η δεν ξερω γω τι

Την ίδια άποψη με εσένα έχω δεν δίνω για τίτλο πάνω από 20- 25 ευρώ έχει τύχει να περιμένω 1,5 χρόνο μέχρι να πέσει η τιμή του στα δικά μου οικονομικά δεδομένα άλλα δυστυχώς δεν σκέφτονται όλοι το ίδιο και στρέφονται στην πειρατεία  και αυτό φέρνει συνέπειες όπως  η απαράδεκτη πολίτικη που θα ακολουθήσει η μικρομαλακη . Προσωπικά από μένα τρώει άκυρο πανηγυρικό που λέγαμε και στον στρατό :-D

.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...