Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος προσανατολίζουμε στην αγορά ενός σκληρού για να τον χρησιμοποιήσω στο NAS μου για αποθήκη. Δε θα χρησιμοποιηθεί σε κάποια συστοιχία RAID.

To budget είναι μέχρι τα 120€. Οπότε έχω μάλλον δύο επιλογές.

-Τον Western Digital Red 2tb που στα χαρτιά τουλάχιστον φαίνεται πιο κατάλληλος για τη χρήση που θέλω και έχει και 3 χρόνια εγγύηση

ή

-Τον Seagate Barracuda 3tb με το γνωστά θέματα αξιοπιστίας της Seagate, 2 χρόνια εγγύση αλλά και 1 αποθηκευτικού χώρου παραπάνω...

Εσείς για ποιόν θα πηγαίνατες; WD red @2tb ή Seagate Barracuda@3tb

*Να σημειωθεί ότι όσον αφορά το θέμα ασφάλειας δεδομένων ο σκληρός θα είναι συγχρονισμένος με Crashplan οπότε σε περίπτωση απώλειας δεδομένων θα είμαι σχετικά εξασφαλισμένος...

Δημοσ.

Θα πήγαινα στον Western Digital και λόγω ονόματος και για τα 3 χρόνια εγγύηση που δίνει, ετσι και αλιώς για αποθήκη ειπες οτι θα τον εχεις οποτε θα εισαι κομπλέ

Οχι οτι και η Seagate δεν ειναι καλή αλλα εγώ προσωπικά παντα Western Digital έπαιρνα και ειμαι ευχαριστημένος

Δημοσ.

Και εγώ για τον red προσανοτολίζομαι αλλά όσο και να το κάνεις ο seagate στα ίδια χρήματα δίνει 1 tb παραπάνω...

Δημοσ.

Τον WD RED φιλε μου με τα μπουνια για πολλους λογους. Τον αγορασα και εγω πριν λιγες μερες (αν και δεν τον εχω σε nas)

Δημοσ.

Τελικά το αποφάσισα. Έγινε η παραγγελία του wd red 3tb. Πήγε 146€ αλλά τουλάχιστον (εύχομαι...) να έχω το κεφάλι μου πιο ήσυχο. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...