john6945 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Όπως λέει και ο τίτλος προσανατολίζουμε στην αγορά ενός σκληρού για να τον χρησιμοποιήσω στο NAS μου για αποθήκη. Δε θα χρησιμοποιηθεί σε κάποια συστοιχία RAID. To budget είναι μέχρι τα 120€. Οπότε έχω μάλλον δύο επιλογές. -Τον Western Digital Red 2tb που στα χαρτιά τουλάχιστον φαίνεται πιο κατάλληλος για τη χρήση που θέλω και έχει και 3 χρόνια εγγύηση ή -Τον Seagate Barracuda 3tb με το γνωστά θέματα αξιοπιστίας της Seagate, 2 χρόνια εγγύση αλλά και 1 αποθηκευτικού χώρου παραπάνω... Εσείς για ποιόν θα πηγαίνατες; WD red @2tb ή Seagate Barracuda@3tb *Να σημειωθεί ότι όσον αφορά το θέμα ασφάλειας δεδομένων ο σκληρός θα είναι συγχρονισμένος με Crashplan οπότε σε περίπτωση απώλειας δεδομένων θα είμαι σχετικά εξασφαλισμένος...
SPANK Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Θα πήγαινα στον Western Digital και λόγω ονόματος και για τα 3 χρόνια εγγύηση που δίνει, ετσι και αλιώς για αποθήκη ειπες οτι θα τον εχεις οποτε θα εισαι κομπλέ Οχι οτι και η Seagate δεν ειναι καλή αλλα εγώ προσωπικά παντα Western Digital έπαιρνα και ειμαι ευχαριστημένος
john6945 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Και εγώ για τον red προσανοτολίζομαι αλλά όσο και να το κάνεις ο seagate στα ίδια χρήματα δίνει 1 tb παραπάνω...
gavros10 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Τον WD RED φιλε μου με τα μπουνια για πολλους λογους. Τον αγορασα και εγω πριν λιγες μερες (αν και δεν τον εχω σε nas)
john6945 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Τελικά το αποφάσισα. Έγινε η παραγγελία του wd red 3tb. Πήγε 146€ αλλά τουλάχιστον (εύχομαι...) να έχω το κεφάλι μου πιο ήσυχο. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα