mourouzis2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Τι μνησικακία είναι αυτή.. Έλεος! Δεν είναι smooth, είναι ακριβό. Το άλλο είναι πλαστικό, το άλλο έχει Ultrapixel, το άλλο είναι μεγάλο, μικρό, bezel, unibody, έχει/δεν έχει sd card slot ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ...
lgviewty Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Ακόμα και να φοροδιαφεύγει η apple, αυτό δεν κάνει τα android προιόντα καλύτερα. Το android παραμένει ένα σάπιο, κακογραμμένο λειτουργικό που ενώ υποτίθεται ότι πρέπει να τρέξει σε ένα embedded σύστημα με περιορισμένους πόρους χρειάζεται δύο γίγα και τέσσερις πυρήνες για να δουλέψει αξιοπρεπώς. Ευτυχώς που υπάρχει το ios ώστε να βλέπουμε πώς πρέπει να είναι γραμμένο ένα embedded λειτουργικό που θα τρέχει γρήγορα και αξιόπιστα ακόμα και με λιγότερους πόρους μνήμης και επεξεργαστικής ισχύος.
xrdim Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Νομιζω καποιοι μπερδευουν την διαφορα μεταξυ φοροδιαφευγω (κερδιζω 10 και δηλωνω 5) και χρησιμοποιω νομιμα (εφοσον δεν τα κλεινουν) παραθυρακια του νομου για να φορολογουμαι μονο για τα 5 5
JimGer Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Νομίζω πως αυτή η πιπιλα περί middle end συσκευής που πουλιέται για high end είναι κατι που θα έπρεπε να είχε τελειώσει προ πολλού... Σημασία έχει δλδ το hardware configuration που αναγράφεται στα χαρτιά; Τι να το κάνω το super duper hardware οταν για παράδειγμα στα android θα έπρεπε να βγει 4πυρινο κινητο με 2 GB ram για να μπορει να σηκώσει όχι τα apps αλλα το ίδιο του το λειτουργικό... Απο το galaxy s3 και μετα μπορούμε να πούμε οτι το android είναι πλέον ενα λειτουργικό που δε lagαρει όπως παλια... Κατι που οι users των iPhone το έχουνε απο το πρώτο κινητο της apple το 2007... Ας μη τα ισοπεδώνουμε όλα επιτέλους... Ακομα περιμένω κάποιον να μου αναφέρει ενα cross platform app που να παίζει πιο smooth σε android περιβάλλον απ οτι σε ios... Sent from my iPhone using Insomnia Καλά και εμένα μ'άρεσε το 3gs στο σύνολό του αλλά όχι ότι πήγαινε πιο smooth από το s2... μην το σκίσουμε το θέμα.... 1
copydisk Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Άλλη μια είδηση που αναγκάζει τον "καλοσυνάτο" "ινσόμνια" επισκέπτη-χρήστη, να εξοργιστεί με αυτή την αδικία, να σηκώσει παντιέρα κατά του ιμπεριαλισμού του ios, των μνημονίων του ΔΝΤ και κάνει πάλι την επανάσταση χρησιμοποιώντας ΜΟΝΟ android . Η νέα τάξη πραγμάτων του καπιταλιστ(ρ)ικού ios δεν θα περάσει και θα πληρώσει ακριβά η apple, για τους μισθούς πεινάς, για την μη ανανέωση του gui , για την μη ύπαρξη ραδιοφώνου fm, μα πάνω από όλα γιατί το ios είναι χιλιοκλειδωμένο και δέχεται ringtones μέσω bluetooth (και πως θα εντυπωσιάσω το γκομενάκι τώρα ) 3
sonyxp Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 ... Σιγά μη πληρώσει αναδρομικά τπτ Γιατί να μην πληρώσει, τι είναι αυτοί και δεν θα πληρώσουν? Πολίτης να σου πετύχει, άμα εσύ σκέφτεσαι έτσι, έχεις παράπονα για τον διεφθαρμένο κόσμο? τι να πω, μπράβο στο σκεπτικό σας ρε παιδιά... 1
phanispal Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δε νομίζω ότι είπε αυτό ακριβώς, αλλά ΟΚ, ο καθένας όπως θέλει το παίρνει.
tritonas00 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 απλά το όνομα Apple πουλάει περισσότερο στη δημοσιογραφία. Ουτως η αλλως η ιδια η Apple δεν πουλαει κατι περισσοτερο απο ονομα. 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Ουτως η αλλως η ιδια η Apple δεν πουλαει κατι περισσοτερο απο ονομα. Έχεις δίκιο, το ποσοστό ικανοποίησης των αγοραστών προϊόντων της εν λόγω εταιρείας τα ίδια λέει. Oh wait! Δεν πειράζει, "obvious troll is obvious". Οπότε... 2
esykas Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 όπως πάντα vs μηλαράκια ρομποτάκια ότι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού υπάρχει κόσκινο και εδώ είμαστε American Bar δεν !!!!!
phanispal Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Έχεις δίκιο, το ποσοστό ικανοποίησης των αγοραστών προϊόντων της εν λόγω εταιρείας τα ίδια λέει.
AMD Expert Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Και σε λίγο που θα αρχίσει να σε βρίζει, ελπίζω να του δώσεις τα χρήματα πίσω σαν ηθική αποζημίωση! Όχι,ίσα ίσα! Του άρεσε πολύ και το'χει εδώ και μήνες Temple Run,Cut The Rope και κάτι τέτοια παίζει Ακόμα και να φοροδιαφεύγει η apple, αυτό δεν κάνει τα android προιόντα καλύτερα. Το android παραμένει ένα σάπιο, κακογραμμένο λειτουργικό που ενώ υποτίθεται ότι πρέπει να τρέξει σε ένα embedded σύστημα με περιορισμένους πόρους χρειάζεται δύο γίγα και τέσσερις πυρήνες για να δουλέψει αξιοπρεπώς. Ευτυχώς που υπάρχει το ios ώστε να βλέπουμε πώς πρέπει να είναι γραμμένο ένα embedded λειτουργικό που θα τρέχει γρήγορα και αξιόπιστα ακόμα και με λιγότερους πόρους μνήμης και επεξεργαστικής ισχύος. Εξαρτάται την έκδοση φίλε μου. Το ξέρεις ότι με μονοπύρηνο 600MhZ CPU,128MB RAM το Android 2.3.7 λειτουργεί άψογα (νταξ,όχι καλό gaming,μόνο games στυλ Αngry Birds,Fruit Ninja,Cut The Rope κλπ) σε X10 Mini Pro? Και το'χα πάρει μόνο 140€ πριν από 2 χρόνια.. Και Jelly Bean τρέχει,μια χαρά κιόλας,μόνο που καμιά φορά οι εφαρμογές κλείνουν από μόνες τους,γι'αυτό το άφησα στο Gingerbread (2.3) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1837273 <== Jelly Bean X10 Mini Pro http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1532015 <== Gingerbread X10 Mini Pro (lite από μένα (το αρχικό ήταν του nobodyAtall,TheMiltos21 είναι το nickname μου σε άλλα site πχ YouTube)
dali13gr Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Το X10 έχει 256ΜΒ RAM. Και εξαρτάται τι εννοεί ο καθένας όταν λέει ότι "τρέχει καλά"
butters Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μου αρέσει πολύ ότι σε ένα άρθρο που αναφέρει ότι εταιρεία-κολοσσός κατηγορείται για φορο-διαφυγή, στα σχόλια γίνεται ξαναμαναπαλι η συζήτηση για iPhone VS Android (το ίδιο θα συνέβαινε και στα της Google υποθέτω). Ανεξαρτήτως του αν είναι κινούνται νόμιμα οι Apple & Google (δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κινηθούν παράνομα για να εξασφαλίσουν την ελάχιστη φορολογία). Σε λίγο θα δούμε και petitions για να μην ελέγχονται οι εταιρείες για φοροδιαφυγή: Ένα για την Apple, ένα για την Google, ένα για την Samsung, κ.ο.κ. Choose your side and march to victory.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα