lostresam Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 παιδια εχω ακουσει οτι ειναι πιο γρηγορες οι μνημες οταν ειναι σε dual channel απο οτι αν εχεις 2 "απλες" τι εννοουμε λεγοντας dual channel? ειναι απλα 2 μνημες ιδιας μαρκας ιδιου μοντελου ξερω γω??
coolerman Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 παιδια εχω ακουσει οτι ειναι πιο γρηγορες οι μνημες οταν ειναι σε dual channel απο οτι αν εχεις 2 "απλες" τι εννοουμε λεγοντας dual channel? ειναι απλα 2 μνημες ιδιας μαρκας ιδιου μοντελου ξερω γω?? εδώ για να μην έχεις απορίες Site: http://www.crucial.com/kb/answer.aspx?qid=3751">What is dual-channel memory? Φαντασου δηλαδη πως στο Dual Channel οι μνημες θα πρεπει να ειναι "ζευγαρακια" ανα δυο και στο Triple Channel "ζευγαρακια" ανα τρια. αν έχεις ενα dimm δεν κάνεις Dual Channel έχεις Single Channel
lostresam Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 δηλαδη η μνημη αν κατα καποιο τροπο μοιραζεται αυξανονται k οι επιδοσεις της? ας πουμε με αλλα λογια 2x4gb>1x8gb?
coolerman Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 δηλαδη η μνημη αν κατα καποιο τροπο μοιραζεται αυξανονται k οι επιδοσεις της? ας πουμε με αλλα λογια 2x4gb>1x8gb? Με το dual μπορεί να δεις διαφορά πχ στο gaming(αν εσένα όπως για παράδειγμα σ'ενδιαφέρει ενώ παίζεις να ανοίξεις και άλλα προγράμματα ταυτόχρονα με άνεση-μιλάω για βαριά προγράμματα όχι πχ για skype.Όπως και για overclock βολεύει το dual. είναι "αμελήτεες" διαφορές.. δεν θα σκοτώνει,στις διάφορες "βαριές" εφαρμογές θα "πηγαίνει" καλύτερα
rfc Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Σου διπλασιαζει το memory bandwidth (ετσι σε πολυ απλα ελληνικα) το οποιο ειναι καλο να τοχουμε.
coolerman Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 θα κατάλαβε μάλλον περί dual channel ο φίλος τι σημαίνει
lostresam Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 μαλιστα καταλαβα! ομως εγω εχω 2 4αρες διαφορετικης μαρκας ,λειτουργουν αψογα αλλα γινονται dual channel 'η δεν παιζει ρολο η μαρκα παραμονο τα timings κ τα volt?
coolerman Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 μαλιστα καταλαβα! ομως εγω εχω 2 4αρες διαφορετικης μαρκας ,λειτουργουν αψογα αλλα γινονται dual channel 'η δεν παιζει ρολο η μαρκα παραμονο τα timings κ τα volt? ναι έχεις dual channel. και άλλη μάρκα να είναι δουλεύουν μεταξύ τους.
coolerman Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 σύνχρονη μητρική απ' οτι βλέπω έχει θα έχει λογικά
lostresam Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 ok dual εχω το ελεγξα και στο λαπτοπ π εχω κ εκει 2 μνημες! ευχαριστω για τη ενημερωση! 1
lostresam Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 λοιπον παιδια εκανα λαθος στο pc δειχνει signle και του εχω 2 4αρες διαφορετικης μαρκας αλλα ιδιων volt και ιδιων χρονισμων (1333) ξερετε γιατι το βγαζει ετσι? τους αλλαξα θεση αλλα κ παλι στο λαπτοπ π κ εκει εχω 2 μνημες τις δειχνει σαν dual.
rfc Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Αλλο χρονισμος (timings) και αλλο συχνοτητα (1333). Το πιθανοτερο ειναι να εχουν διαφορετικα timings οι μνημες και για αυτο δεν εχεις dual. Θες ιδιες.
lostresam Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 δεν ηταν αυτο τελικα..εκανα update το cpuz και μου τις εβγαλε dual! 1
coolerman Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 δεν ηταν αυτο τελικα..εκανα update το cpuz και μου τις εβγαλε dual! ωραίος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα