Προς το περιεχόμενο

i phone 5 vs fake

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες καλησπερα αυριο μου ερχετε το i phone 5 μεσα στο κουτακι του σφραγισμενο κτλ.και καθως η μεγαλη ωρα φτανει με πιασαν οι παρανοιες ,και αμα ειναι μουφα κλπ κλπ πρωτη φορα απο e bay τοσα λεφτα.οποτε πειτε μου πως καταλβαινεις ενα αυθεντικο απο μια τελεια απομιμηση ?

Δημοσ.

επίσης το μούφα δεν θα φοράει ios αλλά καποιο java-ειδές ή και ανδροιδ λειτουργικό που θα είναι τροποποιημενο ώστε να μοιάζει εξωτερικά στο ios.

Δημοσ.

κατι με το siri ακουσα οτι δεν δουλευει και τετοια,σε κατι videakia αλλα ειδα κατι μαιμουδες ολοιδιες και επειδι πρωτη φορα απο android σε i phone ειμαι λιγο καπως

Δημοσ.

κατι με το siri ακουσα οτι δεν δουλευει και τετοια,σε κατι videakia αλλα ειδα κατι μαιμουδες ολοιδιες και επειδι πρωτη φορα απο android σε i phone ειμαι λιγο καπως

Θα το καταλάβεις πίστεψέ με. Οι μαιμουδιές αειφον δεν έχουν iOS πάνω, και ΔΕ μοιάζει καθόλου το λογισμικό, η κάμερα είναι για τα μπάζα και σέρνεται. Είδα μαιμού 4s και ακόμη και ο άσχετος θα το καταλάβει. Αν έχεις κανα φίλο με αειφον πιάσε να το δεις και να δεις τι εννοώ. 

Δημοσ.

Αν γενικά αγοράζεις απο τίποτα περίεργα sites η ακομα και το ebay σε περίεργες αγγελίες με φανταστικές τιμές να σε ζώνουν τα φίδια :P

Ελπίζω να ειναι κομπλέ το Ιphone , πες οταν σου έρθει και δώσε και το link αν θέλεις απο που το αγόρασες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...