Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιος ειναι ο καλυτερος core 2 quad για gaming στο pc της υπογραφης μου? (παιζω σε αναλυση 1366χ768)

Δημοσ.

Δεν αναφέρεις ποια είναι η μητρική, αλλά λογικά θα παίρνει τους Q9550/Q9650.

Δε νομίζω ότι χρειάζεται να προβείς σε τέτοια αλλαγή πάντως απ' τη στιγμή που έχεις τον Q6600.

Απλά ανέβασέ τον αν στο επιτρέπει το hardware.

Δημοσ.

εμ εκει ειναι το θεμα ειναι μια της ιντελ dg31pr οπου δεν κλοκαρει καθολου και επιδη υπαρχει περιπτωσει να διωξω το q6600 κανα 50 ελεγα με αλλα 20-25(αν αξιζει τοσο) να εβαζα ενα q9650

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν αξίζει να μπεις σε τέτοια διαδικασία. Δε νομίζω πως θα δεις διαφορά.

Γιατί δε βρίσκεις μια μητρική με τα 25€+; Θα σου μείνει και η άλλη καβάτζα. Εκτός κι αν είσαι με stock ψύκτρα και δε σε παίρνει οικονομικά.

Δημοσ.

δεν εχω stock αλλα δεν ειναι και τεραςη tx3 cooler master εχω αλλα ποια λες στα 25 αντε 30  μητρικη?

Δημοσ.

Δεν έχω δει τι παίζει στις αγγελίες, ρίξε μια ματιά.

Δες και αυτό που λες με τη CPU τράμπα πάντως, και περίμενε κι άλλες απαντήσεις.

Δημοσ.

O Q9650 τον δίνουν τουλάχιστον 100 ευρω

Και λέω τουλάχιστον 100 ευρώ γιατί έχω δει και 110-120

Τον q6600 τον διώχνουν στα 60 νομίζω αλλά δεν αξίζει

Καλύτερα να πάρεις μια μητρική και να τον κάνεις overclock...

Δημοσ.

Για μένα καλύτερα θα΄ταν (αν άλλαζες κάτι) να μάζευες χρήματα να πήγαινες σε ολική αλλαγή παρά να άρχιζες τα πάρε δώσε,να παίρνες και καλύτερη οθόνη.

• Like 1
Δημοσ.

οθονη δεν εχω σκοπο να αλαξω γιατι μου την κανανε δωρο προσφατα και αλοστε δεν εχω προβλημα με την αναλυση μια χαρα μου φενετε εμενα(δεν ειμαι τοσο απαιτιτικος gamer σε θεμα αναλυσης) οσο για ολικη αλαγη το μονο που μπορω να σκευτω ειναι να σκασω ενα 200 να αλλαξω mobo και cpu με την προπτικη να διωξω 80ε cpu,mobo που εχω τωρα και να σκασω αλλα 120 αλλα αυτη την περιοδο ειναι λιγο δυσκολο.Εσεις τι προτινετε 1/σε περιπτωση που αλαξω μονο mobo σ775

2/σε περιπτωση που δινω 200ε για μοβο και cpu(σκευτομουνα κατι σε amd cpu http://www.skroutz.gr/s/2524846/AMD-FX-6300-Box.html )

Δημοσ.

Άμα είναι να αλλάξεις μητρική και να πας σε κάτι χωρίς εγγύηση καλύτερα να μαζέψεις χρήματα και να πας σε κάτι καινούριο και πιο σύγχρονο.

Δημοσ.

στην καλυτερη θελω 250 για τον 6300 μητρικη και ραμ εσυ τι θα πρωτινες για αγορα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...