rfc Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Ο ανεμιστηρας δυσκολο να εχει θεμα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paloukaros Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Τελικά έμεινα χωρίς pc...θα παει αύριο το πρωι για service στο μαγαζί που αγοράστηκε η μητρική .και με άλλο fan τα ίδια πάλι κάνει μετά απο 4-5 λεπτά λειτουργίας .το μόνο θετικό ειναι ότι η νέα ψυκτρα ρίχνει την θερμοκρασία του επεξεργαστη στα πατωματα,τρομερή διαφορα.για οτιδήποτε νεότερο θα postαρω ξανά στο ίδιο θέμα .ευχαριστω όλους σας για τον χρόνο σας παιδιά Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Κρατα μας ενημερους ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paloukaros Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Κρατα μας ενημερους ..... Μόλις πήρα το μηχάνημα απο το service.Μητρική μου αλλάξανε,το τι είχε και γιατί αλλάχτηκε η μητρική δεν μου είπαν γιατι το παλικάρι που το εφτιαξε είχε σχολάσει όταν πήγα.Είπανε οτι δουλεύει αυριο το πρωι,θα πάρω ένα τηλεφωνάκι να μάθω στα σίγουρα τι έγινε όπως και να κάνω τα παράπονά μου για την μη τοποθέτηση του καλωδίου sata απο τον δεύτερο σκληρό στην μητρική και το κούμπωμα του ρεύματος στο DVDR μου.Αθάνατο πλαίσιο service..χαχαχα όλο κατι ξεχνάνε είναι ξεχασιάριδες όλοι τα πουλακια μου.Τουλάχιστον δεν ακούω πλέον τον τρελοανεμιστήρα λειτουργεί κανονικα στiς 1850-2100RPM και έβαλα και μια καλύτερη ψύχτρα που υπο φυσιολογικές συνθήκες ούτε καν θα ασχολούμουν μαζι της... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Ναι οκ, συμβαινει αυτο σε μητρικη καμια φορα, εχει ξανατυχει, εκει ηταν το μυαλο μας ολων απο την αρχη δε σου κρυβω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα