Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.dimitrelias.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=16180

πρέπει να πάρω οθόνη για το σπιτι.. γιατι του λαπτοπ τα 1366χ768 μου ζορίζουν τα μάτια πολύ τελευταία.

το budget ειναι 100ε και τι υπέρ όριο ειναι τα 120ε.. οπότε θα πρέπει να είναι πολύ μεγαλη η διαφορά σε ποιότητα αυτής της philips με την αμέσως επόμενη προτεινόμενη.. http://www.lg.com/hk_en/monitors/lg-22EA53VQ για να δώσω τη διάφορα.

Δημοσ.

Έχεις 100-120 budget,δύσκολα κάπως τα πράγματα.Τι χρήση κάνεις?

132+ για ips 21.5 προσωπικά δεν θα δίνα.Με 15-20 ευρώ παραπάνω παίρνεις 23αρα.

Δημοσ.

Ναι εκείνο είδα και εγώ φίλε atropa.

Σου είπα τη γνώμη μου.Αν είναι η βασική σου οθόνη καλύτερα να πας σε λίγο μεγαλύτερη.Θα χεις εμφανές κέρδος.

Δημοσ.

Επειδη κ εγω το σκεφτομαι για οθονη, και μου φτανει η 22αρα, ειναι καλη οθονη? Την εχει κανεις?

Ποιο το κερδος αν παω σε μεγαλυτερη αφου δεν την χρειαζομαι?

ΥΓ. Σχεδιαστικα την βρισκω πολυ καλυτερη απο τις αντιστοιχες οθονες της lg

Eπισης να σημειωσω οτι εχω οθονη 17αρα lcd 10 ετων ακριβως! Και σε σχεση με τις καινουργιες μου φαινεται τεραστια διαφορα.. Γι αυτο και θελω να παρω αν και δεν εχω πολλα στην ακρη..

Δημοσ.

Εγώ 23'' τουλάχιστον θα σου πρότεινα.Τα κέρδη θα είναι η μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας,η μεγαλύτερη ανάλυση,το wide aspect,πιθανόν το καλύτερο panel και το ότι θα έχεις κάτι καινούριο με εγγύηση.

Δημοσ.

Μεγαλυτερη αναλυση για ποιο λογο?

αφου 1980*1020 εχουν και οι 2

Αρα η 22αρα θα εχει μικροτερο μεγεθος πιξελ αρα ελαχιστα καθαροτερη εικονα.. Ή οχι?

Δημοσ.

αστο μιλενιουμ ντρεπομαι :P

17αρα 9ετιας εχω

Ακομα και με την οθονη του λαπτοπ 3ετιας των 350 ευρω βλεπω τεραστια διαφορα...

Σκεφτομουν οτι με 22αρα των 125 ευρω θα δω ετσι κι αλλιως χαωδη διαφορα οποτε δεν εχει νοημα να παω για 185 της dell πχ

Αλλα απο την αλλη ειναι πολυ σημαντικο για μενα η καλη και στιβαρη κατασκευη.. Οποτε ισως κανω μια θυσια αλλα 60 ευρω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...