Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη σκεφτομαι να ασχοληθω με overclocking ποια θα μου προτεινατε? Vapor-x ή gigabyte??

Δημοσ.

Well,θα ελεγα οτι σε γενικες γραμες η VaporX overclockarεται καλυτερα απο τις Gigabyte,παρολαυτα αμα θες να πειραξεις και ρευματα στην καρτα (που δεν στο συνιστω) η Gigabyte θα ειναι πιο πανω απο την VaporX λογο οτι η Vapor κατα 80% θα εχει κλειδωμενα ρευματα.. Η καλυτερη περιπτωση ειναι αμα εβρισκες απο καπου σε καλη τιμη (κατω απο 300) την Sapphire DualX η οποια και παει πιο πανω απο τις αλλες δυο που προαναφεραμε στο απλο oc,και θα εχει κατα 90% ξεκλειδωτα ρευματα! Οσο αφορα τις αλλες δυο,δες ποσο σημαντικο ειναι για σενα το θεμα της εγγυησης,και πραξε αναλογα δλδ αν θες 3 χρονια εγγυηση πας για Gigabyte και θα εισαι αρχοντας.

Δημοσ.

Ειχα ακουσει πως οι εκδοσεις που πρωτοβγηκαν με vaporx ηταν voltage-locked αλλα πιο μετα τις ξεκλειδωσαν μεσα στο 2013(μονο με trixx). Θα ψαξω για την dual-x και για την HIS Radeon HD 7950 IceQ X² Boost 3 GB που ακουσα οτι ειναι καλη. Για το θεμα της εγγυησης δεν εχω μεγαλο προβλημα,την εχω βρει με 2 χρονια παντως την vapor-x. Μετα Φεβρουαριο ειχα ακουσει οτι μπορουσες να πειραξεις και τα ρευματα. Ποια εκδοση εχεις?

Δημοσ.

Ναι καλη ειναι και η HIS,αν την βρεις. Την DualX εχω εγω,αλλες 2 εχουν 2 φιλοι μου,και αλλες 2 VaporX για αλλους φιλους μου :P Οι DualX πηγαν με το βασικο Oc 1150/1575 με ξεκλειδωτα ρευματα,και οι Vapor 1160/1500 με κλειδωμενα. Ολες απο αμαζον

Δημοσ.

Θα ψαξω να βρω αμα ειναι καμια αλλη εκτος απο vapor-x αλλιως θα παω με αυτην και ας ελπισουμε να ειναι ξεκλειδωτα τα ρευματα :P

Δημοσ.

Στη gigabyte πάντως και σε κλειδωμένα ρεύματα να πέσεις υπάρχει συγκεκριμένο bios (επισημο της gigabyte)  που περνάς και είναι ξεκλείδωτα

βεβαια στις gigabyte κλειδωμενα= 1.25V που ειναι αρκετα υψηλη ταση για καθημερινη χρηση , δεν υπαρχει λογος για παραπανω 

τωρα για κλοκαρισμα πυρηνα χωρις να κυνηγω τη τυχη μου, θα ελεγα οτι οι sapphire (vaporx συγκεκριμενα) υπερτερουν , μνημες ειναι 100% λαχειο ο,τι και να παρεις 

κατα τα αλλα οπως ειπωθηκε τα 3 χρονια εγγυηση ειναι μεγαλο ατου για τη gb γενικοτερα (σε νορμαλ τιμη , οχι asus) και απο προσωπικη εμπειρια ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τη ψυξη της απο αποψη θορυβου κυριως (ειναι αρκετα ησυχη καρτα ο,τι κι αν κανεις)  αλλα και αποδοσης φυσικα 

η 7950 για τα λεφτα που κοστιζει και τη κατηγορια στην οποια την κανει η τιμη της να ανηκει ειναι "τερας" , αξιζει δηλαδη τα λεφτα της με το παραπανω 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...