Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

θέλω να στείλω ένα σκληρό στην wd για rma και θέλω να μου πείτε να επιλέξω την απλή αποστολή ή την advanced;

Ο δίσκος αρχικά εμφάνισε bad clusters και εν συνεχεία απεβίωσε εντελώς και δεν εμφανίζεται καθόλου στα windows.

Αν επιλέξω την advance μέθοδο και μου στείλουν πρώτα τον δίσκο αντικατάστασης υπάρχει περίπτωση να πάει κάτι στραβά και να με χρεώσουν; Πχ να βρουν οτι ο δίσκος μου δουλέυει(απίθανο αλλά γίνονται και θαύματα);

Δημοσ.

λογικα θα στον αλλαξουν οτι και να γιξνει.αλλα αν θες να εισαι σιγουρος πηγαινε με τον απλο τροπο.επισης με τον advance θες χρεωστικη η πιστωτικη για να δεσμευσουν το ποσο.για μενα με τον κανονικο τροπο.καμια βδομαδα να παει μετα ερχεται με ψιλο κουρριερ κατα καποιο τροπο.με γρηγορο τροπο απο αυτους.εκτος αν εχεις αποδειξη και τον αλλαξεις εδω.

Δημοσ.

λογικα θα στον αλλαξουν οτι και να γιξνει.αλλα αν θες να εισαι σιγουρος πηγαινε με τον απλο τροπο.επισης με τον advance θες χρεωστικη η πιστωτικη για να δεσμευσουν το ποσο.για μενα με τον κανονικο τροπο.καμια βδομαδα να παει μετα ερχεται με ψιλο κουρριερ κατα καποιο τροπο.με γρηγορο τροπο απο αυτους.εκτος αν εχεις αποδειξη και τον αλλαξεις εδω.

Έχω απόδειξη αλλά είναι από getitnow.. Φοβάμαι ότι θα μπλεξω άσχημα με αυτούς.

Δημοσ.

Έχω απόδειξη αλλά είναι από getitnow.. Φοβάμαι ότι θα μπλεξω άσχημα με αυτούς.

σε καταλαβαινω.πολλες φορες πιο γρηγορα βγαζεις ακρη με εξωτερικο παρα με εδω.κα ιεγω πολλες φορες προτιμω να στελνω εξωτερικο.απλα θες και κανα 6-7 ευρω γι ανα στειλεις τον δισκο εξω και ισως κανει λιγο παραπανω απο το get it now.

Δημοσ.

Κόστος αποστολής για ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ στη Γερμανία όπου και θα τον στείλεις, είναι ~10 ευρώ για εσωτερικό δίσκο 3,5" και περίπου ~7,5" για εσωτερικό δίσκο 2,5" (με τις τελευταίες χρεώσεις των ΕΛΤΑ).

Η όλη διαδικασία από την ημέρα αποστολής μέχρι και την ημέρα παράδοσης, παίρνει 3 εβδομαδες.

Ο χρόνος σπάει ως εξής:

-Week1: Receiving week (ο χρόνος που θα κάνει να φτάσει από εσένα στο facility της WD στη Γερμανία).

-Week2: Processing Week (ο χρόνος που απαιτείται για την επεξεργασία κι έλεγχο του RMA σου και την έγκριση αντικατάστασης).

-Week3: Dispatch Week (ο χρόνος που απαιτείται για την παράδοση της μονάδας αντικατάστασης σε σένα).

Η επιστροφή γίνεται με UPS (οδικό service με 7 μέρες παράδοση) και με έξοδα της WD.

Να προσέξεις να κάνεις πολύ καλή συσκευασία και να αναγράψεις τον αριθμό RMA πάνω στο κουτί σε 3 σημεία.

Καλό θα είναι να κολλήσεις τις ετικέτες που σου δίνει να εκτυπώσεις με το barcode και το RMA Number.

Το RMA facility της western Digital που αναλαμβάνει RMA για την Ελλάδα, βρίσκεται στην παρακάτω διεύθυνση:

Western Digital Service Center
C/o CEVA Freight Management
Am Südpark 10
65451 Kelsterbach/Main
Germany

Προσοχή: Δε θα στείλεις τίποτε χύμα στο κύμα αν πρώτα δε πάρεις έγκριση και αριθμό RMA.

Good Luck.

• Like 2
Δημοσ.

καλο ειναι ο δισκος να μπει σε κουτακι και μεσα bubbles και φενιζολ και γενικα να ειναι καλα συσκευασμενος.θα στο πουν και οταν ανοιξεις rma.

θα πληρωσεις λιγοτερα λεφτα αμα δεν το στειλεις συστημενο αλλα κανεις δεν σου εγγυαται οτι θα φτασει.το ειχα κανει 2 φορες και ολα οκ αλλα ειναι ρισκο και μετα χανεις το δισκο μια για παντα.

Δημοσ.

Εγω 2 φορες εκανα την διαδικασια. Την μια με απλη αποστολη και την αλλη με advanced. 

Βεβαια την 2η φορα, ο σκληρος δεν ειχε προβλημα, απλως ηταν μη συμβατος με το chipset και εκανε καποια χαζα και μονοι τους ανοιξαν καρτελα στην UPS και εγω απλα χωρις κανενα κοστος τον εστειλα πισω, πρωτα απο γενικη ταχυδρομικη (χωρις λεφτα) και μετα αυτοι το εστειλαν μεσω UPS . Κατα την διαρκεια μου ειχε ερθει ο αλλος απο Γερμανια. 

Ειναι επαγγελματιες και δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...