Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο να το καψει μου ακουγεται καπως πολι ευκολο ρε συ ομως χαχα
τι να πω παντος απο τον ιδιο υπολογυστη μιλαω τωρα  με αυτο το τροφοδτικο και με ολα.. δε εχει ξαναεμφανισει κατι    αυτο το μαυρο που ειχα παθει αν οφειλεται απο αυτο το τουρμπο χ  πρεπει να το αλαξω συντομα..
παντος τοσο καιρο  επαιζα και παιχνιδι μπολικες ωριτσες αλλα φανταστητε και δεν ειχε καποιο θεμα ουτε κολλιμα  ισως να ειναι και το τυχερο του που λεμε    ευχαριστω για τη βοηθεια παντος θα εχω ως επομενο βημα  το τοροφδοτικο το αλλο... 
το απποκλειουμε τελειως εαν    το τροφοδοτικο λειτουργει λαθος επειδη εχω κουτι παλιας τεχνολογιας? δηλαδη μηπως δουλεψει σωστα οταν μπει σε σωστη θεση και οχι να κρεμετεαι με τον ανεμιστηρα κατω και να κοιταει την καρτα γραφικων

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βεβαια οχι δε ρισκαρεις ετσι   απο διακοπες ειχα μπολικες αυτο το πενταμηνο που το εχω  .. ενα πολυμπριζο ασφαλειας εχω μονο...

Δημοσ.

ναι ναι        φιλος κατι αλλο γι ακαθαρισμο μεσα στο κουτι καλα ειναι με ενα μηχαημα να φυσαει κρυο αερα? κρατωντας και τους ανεμηστηρες βεβαια   πιστολακι  αυτο γι ατα μαλλια εγω του ριχνω  γιασ κονες

Δημοσ.

Μια χαρά είναι. Εγώ μέχρι να πάρω κάποιο blower, όταν θέλω να το καθαρίσω το παίρνω παραμάσχαλα και το πηγαίνω στο συνεργείο δίπλα στο σπίτι μου και το φυσάω με ένα κομπρεσέρ αέρα που έχει. 

Δημοσ.

...σκούπισε το ελαφρά και με ένα πινελάκι που δεν μαδάει, να ξεκολλήσουν οι σκόνες και φύσηξε το μετά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...