23Optimus Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 αυτο να το καψει μου ακουγεται καπως πολι ευκολο ρε συ ομως χαχατι να πω παντος απο τον ιδιο υπολογυστη μιλαω τωρα με αυτο το τροφοδτικο και με ολα.. δε εχει ξαναεμφανισει κατι αυτο το μαυρο που ειχα παθει αν οφειλεται απο αυτο το τουρμπο χ πρεπει να το αλαξω συντομα..παντος τοσο καιρο επαιζα και παιχνιδι μπολικες ωριτσες αλλα φανταστητε και δεν ειχε καποιο θεμα ουτε κολλιμα ισως να ειναι και το τυχερο του που λεμε ευχαριστω για τη βοηθεια παντος θα εχω ως επομενο βημα το τοροφδοτικο το αλλο... το απποκλειουμε τελειως εαν το τροφοδοτικο λειτουργει λαθος επειδη εχω κουτι παλιας τεχνολογιας? δηλαδη μηπως δουλεψει σωστα οταν μπει σε σωστη θεση και οχι να κρεμετεαι με τον ανεμιστηρα κατω και να κοιταει την καρτα γραφικων
veteranos123 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μπορεί να δουλεύει μια χαρά και σε μια διακοπή να στα κάψει όλα. Το ρισκάρεις ή όχι?
23Optimus Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 βεβαια οχι δε ρισκαρεις ετσι απο διακοπες ειχα μπολικες αυτο το πενταμηνο που το εχω .. ενα πολυμπριζο ασφαλειας εχω μονο...
23Optimus Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 ναι ναι φιλος κατι αλλο γι ακαθαρισμο μεσα στο κουτι καλα ειναι με ενα μηχαημα να φυσαει κρυο αερα? κρατωντας και τους ανεμηστηρες βεβαια πιστολακι αυτο γι ατα μαλλια εγω του ριχνω γιασ κονες
veteranos123 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μια χαρά είναι. Εγώ μέχρι να πάρω κάποιο blower, όταν θέλω να το καθαρίσω το παίρνω παραμάσχαλα και το πηγαίνω στο συνεργείο δίπλα στο σπίτι μου και το φυσάω με ένα κομπρεσέρ αέρα που έχει.
STRS1992 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 ...σκούπισε το ελαφρά και με ένα πινελάκι που δεν μαδάει, να ξεκολλήσουν οι σκόνες και φύσηξε το μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα