veider Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μολις πριν μερικα λεπτα μου εκανε αυτο που περιγραφει o topic starter. Σερφαρα στο internet και ξαφνικα μαυρη οθονη και οι δυο ανεμηστηρες της 7870 να δουλευουν στο 100%. Μεσα στην απολυτη ησυχια του δωματιου και μεχρι να καταλαβω τι εγινε απλα χεστηκα! Κραταω πατημενο το power button , κλεινει το pc , το αφηνω μερικα λεπτα τρεμωντας στην ιδεα πως κατι επαθε. Ευτηχώς οταν το ξανα ανοιξα ολα στο normal. Τι στο διαλο μπορει να εφταιξε? Hardware ή κανενας driver, Otan ξανα ανοιξε το pc οι θερμοκρασιες που ειχα ηταν; GPU 32 c, CPU 37c
23Optimus Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 φιλε μου ελπιζω μονο να μην σε κολλισα εγω γιατι ακριβως αυτο ειχα παθει αλλα οχι οταν ειμαι μεσα και κανω διαφορα στον υπολογυστη αλλα στην εκκηνηση των windows η σε επανεκκηνηση μου εχει συμβει αυτο και ο θορυβος που λες μου το εκανε και εμενα ετσι ακριβως αν ο υπολογυστης δουλευε κανονικα μετα ισως να μη ειναι και κατι το σοβαρο κατι θα κολλισε κατι θα ζοριστικε ποιος ξερει μηχανηματα ειναι... και εγω ετσι σκεφτηκα οτι κατι φταιει.. αλλα εφοσον δουλευε κανονικα μετα χωρις θεμα και κολλιμα .. το μονο που εχεις να κανεις ειναι να ψαξεες διαφορα για to hardware σου .. εγω για αρχη θα αλλαξω κουτι .. και ειναι περιεργο για σενα γιατι εχεις δυνατο υπολογυστη.. και εγω για οδηγους ειχα σκεφτει παλιοτερα γιατι δεν μου ειχε ξανακανει μαυρο οταν ειχα αλλαξει amd drivers.. προσφατα ειχα κανει αυτο το 13.4 version λες να φταιει αυτο? αχαχα
paylidis Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 οκ ευχαριστω φιλε τουλαχιστον αν εχουν χαλασει και τα δυο να γινεται η αλλαγη απο το πλαισιο για γραπτη εγκυηση δεν πηρα εχω μονο την αποδειξη αλλα για οτι παιρνεις εγκυηση λεει οτι εχει πότε γεννάει; Φίλος, χωρίς παρεξηγηση, βάλε εναν ορθογραφικό έλεγχο γιατι κανένας δε πρόκειται να ασχολείται με τα προβλήματα σου μετα απο κάποια στιγμή έτσι όπως γράφεις.. Επίσης πέτα το τουβλο-Χ εξω απο ενα καταστημα πλαίσιο και φτυνε το μέχρι να μην εχεις άλλο σαλιο.. αυτό είναι η πηγη όλων των δεινων σου, ίσως και των δεινων της Ελλάδας, για να μην πω και του πλανήτη... 1
23Optimus Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 ναι δικιο εχεις γραφω γρηγορα πολλες φορες και δεν κοιτω αν εχω γραψει και λαθος.. παντος για το τουρμπο χ ειναι ενα θεμα που δε ξερω τι να κανω να το αλλαξω η να παρω αλλο εφοσον δουλευει σωστα μπορει να μου τα κανει εμενα αυτα επειδη το εχω αναποδα στο κουτι μου και γενικα ολα αναποδα σε εμενα το προηγουμενο τροφοδοτικο ηταν ο ανεμιστηρας πισω τωρα ειναι μεσα και πεταει ζεστο αερα στη καρτα αυτο κυριως οταν παιζω κανα παιχνιδι.. πραγματικα δεν ξερω αν οντος αξιζει το κοπο να δοσω λεφτα εχω υποψη μου 2 3 καλα τροφοδοτικα τι μου προτεινεις εσυ φιλε μου να δοκιμασω τωρα στο κουτι ολα οπως ειναι στο νεο που θα εχω σε λιγο και βλεπουμε η να αγορασω συντομα αλο τροφοδοτικο?
paylidis Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 αν νομίζεις οτι βάζει ζεστο αέρα μέσα πέτα το θα σου δημιουργησει και αλλα προβλήματα τωρα που ερχεται καλοκαίρι... μεχρι να πάρεις άλλο πάντως αφηνε τουλάχιστον το καπακι ανοιχτό... απο τροφοδοτικά δε γνωρίζω πολλα οποτε καλυτερα ας πει κάποιος άλλος την άποψη του!
coolerman Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 ποιά 2-3 έχεις στο νού σου;; πες και το υπόλοιπο σύστημα σου μέχρι πόσα χρήματα διαθέτεις;; εκεί έξω υπάρχουν πολύ αξιόλογα τροφοδοτικά
veider Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 μαλλον επειδη επαθα και εγω το ιδιο αρχιζω να πιστεω πως ισως να φταινε οι 13,5 beta drivers. Παντως απο εχθες το βραδυ και μετα δεν το ξανακανε. Απλα φοβαμαι να αφησω τον υπολογιστη ανοικτο χωρις να ειμαι μπροστα
23Optimus Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 φιλε μηπως δοκιμασες τουε μπετα οδηγους? εγω μολις τουε ειχα βαλει καπακι μαυρο μου εκανε 13.4 εχει το κανονικο οδηγο με ολα μπορει να παιζει και κατι με τους οδηγους της AMD... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙς ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΑΥΤΑ να ειναι θεματα του σκληρου καποιες φορες τωρα για τη δικια μου περιπτωση μπορει..φιλε εγω δεν εχω βαλει παιχνιδι καθολου επιειδη σαν να ζεστενεται το τροφοδοτικο θα το δοκιμασω στο νεο κουτι και βλεπουμε επιδη ειναι με τη νεα διακοσμιση πλεον τωρα το εχω ετσι λογικο δεν ειναι να ζεστενεται το τροφοδοτικο? windows 7 ultimate 64 bitmotherboard ASUS PLP-LE (LEONITE 2)4 gb ram (3.50 gb διαθεσιμη) η μητρικη παιρνει μεχρι 4seagate baraccuda 7200 rpm 250 gbintel core 2 duo E4500 2.20 ghzati sapphire 7750 ddr5 1 gbAC 550 W turbo xοθονη samsung syncmaster 940 bw ( 19 inch 1440x900)optical drive Samsung DVD-RW SH-224BB Sata Black Bulk τωρα εδωσα 45 ευρω και πηρα αυτο εδω http://www.e-shop.gr/product?id=PER.809475 απο τροφοδτικα σκεφτομουν consair 550 με 60 ευρω εχει καλο ειναι? πιστευετε μηπως θα ειμαι ενταξει σε αυτο το κουτι και με τα συστηματα μου και το τροφοδοτικο? αυτο που εχω
veteranos123 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 φιλε μηπως δοκιμασες τουε μπετα οδηγους? εγω μολις τουε ειχα βαλει καπακι μαυρο μου εκανε 13.4 εχει το κανονικο οδηγο με ολα μπορει να παιζει και κατι με τους οδηγους της AMD... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙς ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΑΥΤΑ να ειναι θεματα του σκληρου καποιες φορες τωρα για τη δικια μου περιπτωση μπορει.. φιλε εγω δεν εχω βαλει παιχνιδι καθολου επιειδη σαν να ζεστενεται το τροφοδοτικο θα το δοκιμασω στο νεο κουτι και βλεπουμε επιδη ειναι με τη νεα διακοσμιση πλεον τωρα το εχω ετσι λογικο δεν ειναι να ζεστενεται το τροφοδοτικο? windows 7 ultimate 64 bit motherboard ASUS PLP-LE (LEONITE 2) 4 gb ram (3.50 gb διαθεσιμη) η μητρικη παιρνει μεχρι 4 seagate baraccuda 7200 rpm 250 gb intel core 2 duo E4500 2.20 ghz ati sapphire 7750 ddr5 1 gb AC 550 W turbo x οθονη samsung syncmaster 940 bw ( 19 inch 1440x900) optical drive Samsung DVD-RW SH-224BB Sata Black Bulk τωρα εδωσα 45 ευρω και πηρα αυτο εδω http://www.e-shop.gr/product?id=PER.809475 απο τροφοδτικα σκεφτομουν consair 550 με 60 ευρω εχει καλο ειναι? πιστευετε μηπως θα ειμαι ενταξει σε αυτο το κουτι και με τα συστηματα μου και το τροφοδοτικο? αυτο που εχω Το κουτί που αγόρασες το έχω πάρει και εγώ και είναι μια χαρά κουτί. Το corsair που λες ποιό είναι? Για δώσε κάποιο link.
23Optimus Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 α ναι ε ωραιο κουτι ειναι δηλαδη δεν ξερω που να βαλω ανεμιστιρες σε αυτο εχει τωρα απο μονο του 1 πισω και ενα κοκινο μπροστα που πρεπει να μπουν αλλοι πιστευεις? στα πλαγια και κανενα απο πανω δε μπορω ν ακαταλαβω το ρολο που να ειναι καποιοι να βγαζουν και αλοι να βαζουν αερα.... τροφοδοτικα αυτα τα δυο σκεφτομουν http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psu-trofodotiko/Corsair-VS-Series-550W-CP-9020050-EU-CP-9020050-EU.htm http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psu-trofodotiko/Corsair-VS-Series-650W-CP-9020051-EU-CP-9020051-EU.htm σιμφερει να αγορασω αλλο τροφοδοτικο?? η μπορω και με αυτο που εχω με αυτο το στυστημα που εχω? απλα μη πεταξω λεφτα αδικα γιαυτο
coolerman Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 α ναι ε ωραιο κουτι ειναι δηλαδη δεν ξερω που να βαλω ανεμιστιρες σε αυτο εχει τωρα απο μονο του 1 πισω και ενα κοκινο μπροστα που πρεπει να μπουν αλλοι πιστευεις? στα πλαγια και κανενα απο πανω δε μπορω ν ακαταλαβω το ρολο που να ειναι καποιοι να βγαζουν και αλοι να βαζουν αερα.... τροφοδοτικα αυτα τα δυο σκεφτομουν http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psu-trofodotiko/Corsair-VS-Series-550W-CP-9020050-EU-CP-9020050-EU.htm http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psu-trofodotiko/Corsair-VS-Series-650W-CP-9020051-EU-CP-9020051-EU.htm σιμφερει να αγοραω αλο τροφοδοτικο?? η μπορω και με αυτο που εχω με αυτο το στυστημα που εχω? απλα μη πεταξω λεφτα αδικα γιαυτο η μποστινή ανεμιστήρες μπαίνει αέρας.η πανω βγάζουν και η πίσω επίσης βγάζουν αέρα πρόσθεσε άλλα 9 και πάρε αυτό Site: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.664003">xfx αν το σκουτζάρεις θα το βρείς και ποιό φθηνά το xfx
veteranos123 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Εγώ έχω βάλει έναν ανεμιστήρα μπροστά και έναν κάτω να βάζουν αέρα και έναν πίσω να βγάζει αέρα και είναι μια χαρά. Την σειρά vs δεν την ξέρω αλλά σίγουρα θα είναι αρκετά καλύτερο από το turbo-x. Αξίζει αυτή η αλλαγή γιατί το τροφοδοτικό είναι το Α και το Ω του συστήματος. υ.γ. Η μόνη διαφορά των κουτιών μας είναι ότι εγώ έχω την απλή έκδοση χωρίς τα usb3
23Optimus Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 ναι και αυτο το ειχα υποψη μου απλα επιδη γραφει οτι δεν ειναι διαθεσιμο κοιταξα αλη μαρκα εχει και consair me 72 ευρω στο e shop 600 βατ τι πιστευετε ειναι σωστο να κανω να τα στυσω για αρχη ολα στο νεο κουτι με το ιδιο τροφοδοτικο? να δω εαν αθ κανει τα ιδια παλι η να παρω αλο τροφοδοτικο? μπορει να εχεις το παρομοιο κουτι που εχει με 39.90 εκτος και αν ειναι αλλο.. παντος αυατ τα δυο που εχει με 4 ευρω διαφορα ακριβς τα ιδια ειδα λεει ισως να μη προσεξα με το usb να ειναι η διαφορα
veteranos123 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 ναι και αυτο το ειχα υποψη μου απλα επιδη γραφει οτι δεν ειναι διαθεσιμο κοιταξα αλη μαρκα εχει και consair me 72 ευρω στο e shop 600 βατ τι πιστευετε ειναι σωστο να κανω να τα στυσω για αρχη ολα στο νεο κουτι με το ιδιο τροφοδοτικο? να δω εαν αθ κανει τα ιδια παλι η να παρω αλο τροφοδοτικο? μπορει να εχεις το παρομοιο κουτι που εχει με 39.90 εκτος και αν ειναι αλλο.. παντος αυατ τα δυο που εχει με 4 ευρω διαφορα ακριβς τα ιδια ειδα λεει ισως να μη προσεξα με το usb να ειναι η διαφορα Στείστο στο καινούργιο κουτί αφού πάρεις καινούργιο τροφοδοτικό. Μην συνδέσεις το άλλο γιατί μπορεί να στα κάψει πάλι. Δεν θυμάμαι πόσο το είχα πάρει. Είναι ακριβώς το ίδιο μόνο που αντί για usb3 έχει usb2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα