Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

loipon   λεει   perofomance  exhellent 100* health 100%     θερμοκρασια  42 βαθμους    p power on time 595 days   estimated remaining life time    morethan 1000 days     total  start  stop count     4.286        αυτα  κατι αλλο δε ξερω που να δω

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο κάτω (και μοναδικός σου) ανεμιστήρας μήπως είναι ανάποδα?

Βάζει η βγάζει αέρα?

Δημοσ.

βγαζει αερα λογικα τοσα χρονια τν εχω 6 μαζι με τον επεξεργαστη και ολο το κουτι αυτο και βγαζει αερα εεκι τωρα με τροφοδοτικο δε ξερω εαν παιζει η καρτα ελπιζω μην εχουν χαλασει και τα δυο γιατι στο ακυτο επισης μου πεταξε εναν ηχο μεσα ενα βουιτο  μαλον απο καρτα θαταν η τροφοδοτικο  δηλαδη το ακουω καποιες φορες και η πλακα ειναι αν αγκιξω το καπακι με το χερι μου λιγο αυτο σταματαει μετα      

πραγματικα δεν ξερω τι να του κανω οποτε εχω θεμα εχω ζαλισει το ινσομνια    δεν εχω καπιον ευκαιρο τεχνικο να μου το δει οτι κανω απο μονος  πρεπει να καταλαβω το τι πρεπει να κανω να ξεκινισω για κουτι   ? η αρχικα να κοιταξω απο εκει που το πηρα  με την εγκυηση αν μου αλαξουν τιποτε

Δημοσ.

Μη δοκιμαζεις τπτ αλλο και πηγαινε το μη κανεις καμια μαλακια και χασεις οριστικα και την εγγυηση. Πες μας και μας, μαλλον η καρτα ομως θα ειναι.

Δημοσ.

παντος επαιζα παιχνιδι πριν κατα προτιμισημου να τσεκαρω τη καρτα εβαλα το  crysis 2 δε κολαγε σαν πριν επαιζε  κανονικα..   τωρα αυτο που εκανε δε ξερω πως αλιως να το ψαξω αν δεν εχει προβλημα δε θα αλλαξει κατι το πλαισιο       αν δοκιμαζα για ανεμιστιρες  πιστευεις εαν περνει το κουτι μου καμια πατεντα?? 
και να αλαζα επισης και τροφοδοτικο καποια στιγμη   αν δε το κανει παλι αυτο δισκολο το βλεπω
παλια μου εκανε μαυρη οθονη σε επανεκινησεις    αλα μολις αλλαξα οδηγους στη καρτα  σταματισανε   προσφατα εβαλα οδηγους παλι και χτες εκανε αυτο το μαυρο παλι οταν φορτονανε  ta window μππορει και να φτενε οι ενημερωσεις  ακοα και χιλια διο       ενοω ενηεμρωσεις των  windows    επιδη δεν εχω    αθεντικα ποιος ξερει

Δημοσ.

βγαζει αερα λογικα τοσα χρονια τν εχω 6 μαζι με τον επεξεργαστη και ολο το κουτι αυτο και βγαζει αερα ...

Δεν ξέρω κατά πόσο έχει άμεση σχέση με τα προβλήματα σου , αλλά ο κάτω ανεμιστήρας είναι καλύτερα να βάζει αέρα (κρύο) και ο πάνω να βγάζει  το ζεστό (στη δική σου περίπτωση ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού σου, αφού δεν έχεις άλλο), για να υπάρχει κυκλοφορία σωστή.

• Like 2
Δημοσ.

ναιι βασικα απο τι ειδα μονο βγαζει ναι το τροφοδοτικο επισης ζεστενεται και το βγαζει εξω  οποτε ενα νεο κουτακι καλα δε θαναι? με ανεμιστιρες περισοτερους  και αν βγαζουν και αν βαζουν

Δημοσ.

Καλλίτερα θα είναι σίγουρα αν μπορείς να το αλλάξεις (το κουτί). Ένα καλό φτηνό, τίμιο κουτάκι με δυο τουλάχιστον ανεμιστήρες

Αν και οι θερμοκρασίες που δίνεις στα υπόλοιπα είναι καλές.

Αλλά δεν ξέρω αν το τροφοδοτικό σου υπερθερμαίνεται επειδή παίρνει όλο το ζεστό αέρα και δυσλειτουργεί.

Είναι και ..turbo, δεν θέλει και πολύ!

Δημοσ.

σκεφτομουν ανα γοραζα κουτι και τροφοδοτικο ναι αλα το προβλημα ειναι δεν γνωριζω εαν η μητρικη περνει με καποιο τροπο και αλους ανεμιστιρες ωστε να σινδεθουν και να περνουν ρευμα  εκτος και αν γιεται με το τροφοδοτικο     αλα παντως αυτη που εχω εχει μονο 2 θεσεις για τον επεξεργαστη και τον εναν ανεμιστιρα του κουτιου μου που εχει..   παντος στο θεμα που λες με το τροφοδοτικο οντος ζεστενεται παρα πολυ και τωρα με τη ζεστη ζεματαει αν παιζω παιχνιδια ενω τα αλα πανε     το πολυ να βγαζουν χλιαρο αερα

σκεφτομουν γιαυατα εδω   http://www.e-shop.gr/product?id=PER.809473

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.664003

η μητρικη μου ειναι αυτη  
|
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&dlc=en&tmp_geoLoc=true&docname=c01080268#N403

Δημοσ.

Και ή μητρική σου παίρνει ανεμιστήρες και στο τροφοδοτικό γίνεται να συνδεθούν απευθείας.

Το τροφοδοτικό που διάλεξες  είναι από τα καλύτερα. Για κουτί πες ποσό που διαθέτεις και περίμενε προτάσεις.

Δημοσ.

To τροφοδοτικο αυτο το χρησιμοποιω αρκετα το τελευταιο καιρο. Και το κουτι καλο ειναι.... ειδικα αμα εισαι και λιγο χωριατης και γουσταρεις αεροτομες και φωτισμους νεον κατω απο το αμαξι :P

Δημοσ.

χαχαχα  καλα για θελω αυτο που εδειξα πιστευω θα κανω σωστα δουλεια εκει μεσα  αλα θ απαω αυριο εδω στη γαλατσιου να δω αν εχουν τιποτα  sto e shop αλιως θα τους τα  παραγκειλω και τα δυο που θ απαρω     αυτο στο λινκ δεν ειναι καλα? ηθελα αν δοσω γυρω στα 10 με 120 ευρω για κουτι και τορφοδοτικο και με αυτα βγανει καπου στα 112  τωρα εαν πρεπει να παρω εξτρα ανεμιστιρακια και δεν εχει το κουτι επανω κανενα θα παρω

Δημοσ.

Για κουτί μπορείς να κοιτάξεις και στις αγγελίες του forum. Θα βρεις αξιοπρεπή και ποιοτικά κουτιά σε καλή τιμή .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...