Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα απο αυτο που εκανεε χτες η καρτα αν δεν εκελινα το  υολογυστη απο το κουμπι να κανει ρεσταντ ετσι θαμενε στο μαυρο και να κανει θορυβο απο μεσα.....     δηλαδη  θα τα φτησε απο το τροφοδοτικο η καρτα?    δεν εχω και κανα αλο υπολογυστη να το ελενξω για αρχη θα παω πλαισιο να κοιταξω αν μπορω  να τα αλλαξω    τα πραματα τα εχω 6 μηνες    αντε να βρω ακρη με το πλαισιο δηλαδη    αν τους πω κοιτακτετο θα μου ζιτισουν λεφτα οπως οταν τα ειχα παρει μου ειχαν πει 80 ευρω για συνδεση καρτας τροφοδοτικου και  dvd drive που ειχα απρει επισης...  δε σφαξανε τους λεω τα πηρα και εφυγα και τα εβαλα μονος

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα επιμεινω και εγω στο τροφοδοτικο και να εισαι σιγουρος οτι εχεις γειωση στο pc σου. Μπορεις να το επιβεβαιωσεις οτι εχει κανονικη γειωση? Δλδ να παιρνεις ρευμα απο πριζα με σουκο?

Αν ναι... αλλαξε τροφοδοτικο γιατι θα το καψεις εντελως το μηχανημα σου. Με 60 ευρω παιρνεις και thermal και xfx

Δημοσ.

Θα επιμεινω και εγω στο τροφοδοτικο και να εισαι σιγουρος οτι εχεις γειωση στο pc σου. Μπορεις να το επιβεβαιωσεις οτι εχει κανονικη γειωση? Δλδ να παιρνεις ρευμα απο πριζα με σουκο?

Αν ναι... αλλαξε τροφοδοτικο γιατι θα το καψεις εντελως το μηχανημα σου. Με 60 ευρω παιρνεις και thermal και xfx

Η γείωση δεν νομίζω να παίζει ρόλο γιατί ούτε εγώ έχω γείωση στο pc μου.  :X

Δημοσ.

Αν δεν εχεις.... φροντισε να βαλεις, εισαι πολυ τυχερος μεχρι στιγμης να ξερεις.

Δημοσ.

Αν δεν εχεις.... φροντισε να βαλεις, εισαι πολυ τυχερος μεχρι στιγμης να ξερεις.

Το ξέρω. Κάποια στιγμή εννοείται πως θα βάλω.

Δημοσ.

Το ξέρω. Κάποια στιγμή εννοείται πως θα βάλω.
Καααααααποια στιγμή όταν θα καεί το πσ να βάλεις :Ρ
Δημοσ.

Καααααααποια στιγμή όταν θα καεί το πσ να βάλεις :Ρ

Όχι μωρέ. Τον Ιούνιο πιστεύω θα το φτιάξω.

Δημοσ.

Ακριβως... ακομη και με στατικο μπορεις να παθεις ζημια ετσι να ξερεις, να προσεχεις μεχρι να το φτιαξεις λιγο.

Δημοσ.

Ακριβως... ακομη και με στατικο μπορεις να παθεις ζημια ετσι να ξερεις, να προσεχεις μεχρι να το φτιαξεις λιγο.

Εννοείται πως προσέχω. Όταν είναι να κάνω κάποια εργασία μέσα στο pc ακουμπάω πρώτα σίδερο για ξεφορτιστώ. Για την γείωση να το φτιάξω είναι 5λεπτά υπόθεση γιατί με ένα τρυπανάκι κάνω μια τρύπα μέσα στο κουτί της μπρίζας μέχρι την άλλη που είναι ακριβώς στον ίδιον  τοίχο, στο σημείο αλλά από την άλλη πλευρά. Για να το κάνω αυτό πρέπει να τραβήξω από το ένα δωμάτιο την βιβλιοθήκη και από το άλλο μια πολλή βαριά ραπτομηχανή του πατέρα μου.

• Like 1
Δημοσ.

παιδες μολις μπικα για διαφωτιστε με λιγακι αυτο με τη γειωση εενα δηλαδη παιζει κατι τετοιο??    σκεφτομαι αν οπαω στο πλαισιο να δω γιατι εχω εγκυηση    αν αλλαξψ τροφοδοτικο θα λυθει το  προβλημα πιστευετε?       επισης θα ηθελα να αλαξω κουτι να το βαλω η ν ατα βαλω οπως πρεπει σε σωστες θεσεις  ποιο μου προτεινετε σε μια οικονομικη κανα μιντι πυργο με 2 εως 3 ανεμιστιρες...      ελπιζω να μη εχει παθει κατι και η καρτα γιατι δε το κοβω να μου αντικαταστει το πλαισιο τσαμπα και τροφοδοτικο και καρτα.. 
εμενα ο πυργος μου μεσα πιασε το ενα αφησε το αλλο ειναι   εχω 250 ευρω στην ακρη τι σιμφερει  να κανω  κρατοντας επεξεργαστη μητρικη και τις μνημες μου   δηλαδη σκεφτομουν να εκανα δουλεια με ssd  τροφοδοτικο και κουτι
και ελπιζω να ειναι ενταξει η καρτα που εχω 6 μηνες την εχω τοσο καντεμα να χαλασε αποτο τροφοδοτικο θαμε γκαντεμης    

Δημοσ.

Τροφοδοτικο δε θα στο αντικαταστησει ουτως ή αλλως. Καρτα ομως αν εχει θεμα ναι. Το τροφοδοτικο το κοιτας μονος σου. Σε σουκο πριζα με γειωση βαζεις το pc σου ειπαμε?

Δημοσ.

με πριζα ασφαλειας το χρησιμοποιω ενα πολυμπριζο μεγαλο τωρα  ολα αυτα ειναι σινδεδεμενα    υπαρχει κατι που δ εσκεφτηκα το αν φταιει και ο σκληρος δισκος σε αυτο που επαθα εχτες  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...