Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!!! Εχω ενα HP Pavilion dv6 (i5, Ati 4770) , το να παιζω Pro και να πιανει 75 βαθμους κελσιου, και 85 στο Assassin ειναι φυσιολογικο????!!! Πληροφοριακα εχω ηδη παρει μια βαση cooler master......!!

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!!! Εχω ενα HP Pavilion dv6 (i5, Ati 4770) , το να παιζω Pro και να πιανει 75 βαθμους κελσιου, και 85 στο Assassin ειναι φυσιολογικο????!!! Πληροφοριακα εχω ηδη παρει μια βαση cooler master......!!

καλα εκανες και πηρες ηδη βαση. θα δεις καποια διαφορα λογικα... 

παντως δεν ειναι και πολυ τραγικες οι θερμοκρασεις για HP λαπτοπ συμφωνα με τις εμπειριες μου,

εχω δει και πολυ πιο ασχημες καταστασεις σε κατι Pavilion G6 :-/ 

Δημοσ.

τον έχει φυσήξει καθόλου μέσα;;

πόσο καιρό τον έχεις στην κατοχή σου;

Δημοσ.

οι μετρησεις που ανεφερα ειναι χρησιμοποιώντας την βαση...  :wacko:  το laptop εχω εναμιση χρονο... και οσον αφορα φυσηματα.... παδα χρησιμοποιουσα ηλεκτρικη σκουπα για τις παρομοιες καταστασεις... αυτη τη φορα πηρα και πεπιεσμενο αερα.... αλλα δεν ειδα μεγαλη διαφορα (ολα αυτα αφου μολις του εχω κανει format και του εχω βαλει win7 64bit) Το μονο που φοβαμαι ειναι μην θελει νεο περασμα παστας στην ψηκτρα, πραγμα που δεν εχς κανει αλλι φορα!!! κατα τα αλλα ολον αυτο τον εναμιση χρονο χορις αλλο format το ειχα στην τσιτα με Gaming σε φουλ setings κλπ και δεν μου ειε κανει το παραμικρο.....

Δημοσ.

τα ποιό πολλά λάπτοπ αυτής τις γενιάς πρέπει να κάνεις κομμάτια για να φτάσεις στον ανεμιστήρα του.

πάστα δεν χρειάζεται να αλλάξεις πιστεύω είναι σχετικά καινούριο.

αλλά ένα καλό καθάρισμα στο φάν και στα φιλετάκια τις ψύξτρας θα το χρειάζεται για να μπορέσει να "ανασάνει"

αν υπάρχει εγγύηση δεν το ανοίγεις κάν ;)

το πάς σε βενζινάδικο και με αέρα απο μακρυά(έχεις στηρίξει με κάποιον συνδετήρα το φαν να μην γυρνάει τρελά και χαλάσει) και το φυσάς ευλαβικά για να φύγει η σκόνη/πέπλο που έχει.

Δημοσ.

μαλλον πρεπει να βρω τα καταβιδια μου..... γιατι εστιασα για την ωρα μονο στα κομματια που ξεκουμποναν ευκολα...!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...