domigr Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Παιδια και κατι ακομα!!πειραζει που η τρυπα του κουτιου για τον ανεμιστηρα του τροφοδοτικου ειναι μικροτερη απο τον ανεμιστηρα??δηλαδη ειναι 12αρα αντι για 14αρα..
domigr Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 και κατι τελευταιο!!αληθεια καλυτερο ειναι τα παιχνιδια να τα παιζουμε με vsync η χωρις??
qsis Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 θεμα γουστου ειναι αυτο φιλε μου, εγω πραγματικα οταν αναγκαζομαι να το κλεισω γιατι εχω χαμηλα frames ξενερωνω τη ζωη μου πχ το metro πριν το patch το ετρεχα με κλειστο vsync, μετα το patch μπορεσα να το ανοιξω και να εχω σωστες επιδοσεις και καραγουσταρω αλλοι το θυσιαζουν για frames ή φιλτρα ειναι στη κριση του καθενος, εγω προσωπικα δεν αντεχω τα κοψιματα στην εικονα παρα τα οποια αρνητικα μπορει να εχει το vsync 2
domigr Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 ρωταω γιατι πχ στο fifa 13 εχω παρατηρησει οτι το παιχνιδι laggarei μετα απο πχ 5λεπτα ενω χωρις το vsync δεν εχω κανενα θεμα..
qsis Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 εχει υψηλο αντικτυπο στις επιδοσεις το vsync, βεβαια να λαγκαρει το fifa πρεπει να ειναι καποιο προβλημα οδηγων ή του παιχνιδιου δεν θα πρεπε να συμβαινει κανονικα , σιγα το βαρυ παιχνιδι
giokou Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 θεμα γουστου ειναι αυτο φιλε μου, εγω πραγματικα οταν αναγκαζομαι να το κλεισω γιατι εχω χαμηλα frames ξενερωνω τη ζωη μου πχ το metro πριν το patch το ετρεχα με κλειστο vsync, μετα το patch μπορεσα να το ανοιξω και να εχω σωστες επιδοσεις και καραγουσταρω αλλοι το θυσιαζουν για frames ή φιλτρα ειναι στη κριση του καθενος, εγω προσωπικα δεν αντεχω τα κοψιματα στην εικονα παρα τα οποια αρνητικα μπορει να εχει το vsync Έτσι κι εγώ. Πολύ αντιαισθητικά και εκνευριστικά τα κοψίματα... Με την 7770 στην 23άρα ips, έχω σε αρκετά παιχνίδια αυτά τα κοψίματα και χωρίς το vsync απλά δεν είναι playable, χάνεται η διασκέδαση ρε γαμώτο! Το vsync ομαλοποιεί την απόδοση των frames και μεγιστοποιεί την απόλαυση του παιχνιδιού, κατ' εμέ τουλάχιστον. 2
qsis Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 το μονο παιχνιδι που επαιξα προσφατα και ειχα αναγκαστει να το κλεισω γιατι η καρτα αγκομαχουσε (ειχα 6950 ακομα) , παρολα αυτα δε με ενοχλησε σχεδον καθολου η ελλειψη vsync ηταν το crysis 3 δε ξερω τι ειχαν κανει , αλλα και που το εκλεισα δεν εκανε σκισιματα (ή δεν εκανε πολλα , τεσπα δε μου ελειψε) ολα τα υπολοιπα ειναι πολυ ασχημα στο δικο μου ματι
venumis Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 - Το τροφοδοτικό είναι no name ? - Όχι, είναι turboX Δεν μπορούσα να το αφήσω έτσι ! Φιλικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα