Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω την συγκεκριμενη καρτα στο pc μου και εχω παρατηρησει οτι οι θερμοκρασιες της σε idle ειναι γυρω στους 34 και οταν παιζω παει 81..οσα review εχω διαβασει βλεπω οτι αυτες ειναι οντως οι θερμοκρασιες της ομως οταν παιζω που η καρτα παει στους 80 βαθμους βγαινει ζεστος αερας απο την μερια που ειναι το top cooler στο pc ο οποιος αερας ειναι και ενοχλητικος στην μυρωδια..να ανησυχω??τι λετε να κανω??

Δημοσ.

το κουτι μου ειναι αυτο http://www.cmstorm.com/en/products/chassis/scout/

και τα airflow μου ειναι σωστα..το μπροστα βαζει το πισω βγαζει και το πανω παλι βγαζει..σαν να μυριζει καλωδιηλα ειναι μου λεει η μανα μου οταν μπαινει στο δωματιο..εντομεταξυ οταν την εβαλα στο pc μου την καρτα και πηρε μπρος μυριζε σχετικα αρκετα μετα εστρωσε..οι συνδεσεις μου ειναι σωστες παντως..

Δημοσ.

οχι ειναι turbo x αλλα στην ουσια το εχω ψαξει στο internet και ειδα οτι ειναι μιας αλλης εταιριας το οποιο το τροποποιησε λιγο το πλαισιο για να το πουλησει σαν turbox..αυτο εδω ειναι http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psu-trofodotiko/iMemory-iMemory-850W-SL-8850EPS-14-cm-Fan-SL-8850EPS.htm

μονο που εχει 2 +12v απο 30 το καθενα!!επισης δεν ειχε 2 καλωδιο για ρευμα pci που χρειαζεται η καρτα και πηρα ενα extra καλωδιο που στην ουσια  απο την μια εχει βυσμα αρσενικο για να κουμπωσει στο τροφοδοτικο και απο την αλλη βγαζει το pci..

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν έχω παρατηρήσει τη μυρωδιά που λες

Εσύ από που κι ως που?

Άλλη κάρτα έχεις εσύ, άλλο τροφοδοτικό, άλλη μητρική κτλ...

Δημοσ.

οχι ειναι turbo x αλλα στην ουσια το εχω ψαξει στο internet και ειδα οτι ειναι μιας αλλης εταιριας το οποιο το τροποποιησε λιγο το πλαισιο για να το πουλησει σαν turbox..αυτο εδω ειναι http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psu-trofodotiko/iMemory-iMemory-850W-SL-8850EPS-14-cm-Fan-SL-8850EPS.htm

μονο που εχει 2 +12v απο 30 το καθενα!!επισης δεν ειχε 2 καλωδιο για ρευμα pci που χρειαζεται η καρτα και πηρα ενα extra καλωδιο που στην ουσια  απο την μια εχει βυσμα αρσενικο για να κουμπωσει στο τροφοδοτικο και απο την αλλη βγαζει το pci..

με τετοιο συστημα εδω που τα λεμε δεν επρεπε να παρεις τετοιο τροφοδοτικο και μαλιστα για τοσα λεφτα

οσο για το ζεστο αερα που βγαινει απο ψηλα ειναι απολυτα φυσιολογικο και καλο θα ελεγα , γιατι διαφορετικα θα εμενε μεσα

και το δικο μου coolermaster κουτι τα ιδια κανει

αυτα που μυριζουν δε μπορω να καταλαβω τι ειναι ευχομαι μονο να μην ειναι κατι κακο 

Δημοσ.

Εσύ από που κι ως που?

Άλλη κάρτα έχεις εσύ, άλλο τροφοδοτικό, άλλη μητρική κτλ...

Ο ts υποψιαζόταν ότι μπορεί να μύριζε η κάρτα

Ουσιαστικά έχουμε την ίδια

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο ηταν το μονο που πηρα απο τον θειο μου γιατι ηθελε να αλλαξει..οχι γιατι του ειχε παθει κατι απλως ηθελε να παρει αλλη μαρκα..οταν το πηρε δεν το σκεφτηκε :P 2μηνες το ειχε και μου το εδωσε 50ευρω..τι το ηθελα και το πηρα και εγω..ελπιζω να μου πουν οτι καηκε μονο κατι στο psu να παω να παρω αλλο..δεν θελω να μου εχει καψει και τιποτα αλλο..:-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...