Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! πριν από δυο εβδομάδες έκανα format στον λαπτοπ μου με ένα dvd από την turbex στα windows 7. είχα κατεβάσει από το site τα drivers και όταν τελείωσα το format ξεκίνησα να τα εκγαθηστω! κάποια drivers μου έβγαζαν error

π.χ. Δεν έχει εγκατασταθεί κάτι άλλο σωστά...

ή Το συγκεκριμένο σύστημα δεν καλύπτει τις ελάχιστες απαιτήσεις για την εγκατάσταση του λογισμικού

μετά συνεχεισα με τα υπόλοιπα και αφου τελείωσα πήγα να βάλω κάποια προγράμματα και παιχνίδια  Το League of legends δεν φορτώνει καν το setuo του, μου εμφανίζει αυτό το θαυμαστικό στην εικόνα που έχω ανεβάσει στις προσαρμογές οθόνης, ακόμα στην άλλη εικόνα του catalyst control center πριν το format μου εμφάνιζε περισσότερα εκεί που λέει βίντεο...

Έπειτα ήθελα να κάνω ξανά format άλλα επειδή δεν ήταν δικό μου το dvd το είχα αντιγράψει και το έβαλα σε νέο dvd το οποίο και φαίνεται στην άλλη εικόνα. Την στιγμή που έκανα restart πάταγα esc ύστερα F9 και μετά να κάνει boot από dvd/cd άλλα αυτό αντί να μου συνεχίσει το format μου έκανε κανονική εκίνηση.

Το θέμα είναι ότι τα αρχεία είναι σε σωστή μορφή η πρέπει να είναι iso?

και τα drivers που κατέβασα από την παρακάτω ιστοσελίδα της hp είναι όλα για τον δικό μου υπολογιστή ή μπορεί κάποια να είναι και κάποια να μην είναι?

Το pc μου είναι το εξής:

Hp Pavilion dv7 Notebook PC

Windows 7 Premium (64-bit)              (προσθέτω ότι πριν το  format ήταν windows 7 64 bit)

Intel® Core i7-2670QM @ 2.20GHz

Μητρική HP-1800

AMD Radeon HD 6400M Series

Intel® HD Graphics 3000

IDT High Definition Audio CODEC

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4063&lc=el&cc=gr&dlc=&sw_lang=&product=5170968

post-255851-0-12790000-1369163588_thumb.png

post-255851-0-85290200-1369163589_thumb.png

Δημοσ.

το error απο οτι βλέπω ειναι στην κάρτα γραφικών, καλύτερα κατέβασε τους drivers απο το site της Amd

Δημοσ.

Δοκιμασε αν ειναι να κατεβασεις το DriverPack Solution 13 R317 Final+Driver Packs 13.03.2 Full Edit που εχει τα παντα απο οδηγους και αν ειναι θα το βρει. Εμενα προσωπικα μ'εχει σωσει πολλες φορες. Θα εβαζα λινκ απο piratebay αλλα εχω την εντυπωση πως δεν επιτρεπεται ;-)

Δημοσ.

το προγραμματκι το εχω βαλει να κατεβαινει το ειχα δει και σε ενα αλλο θεμα που το ειχες γραψει....
αυτο με την εκινηση που κανει καθως θελω να κανω format τι παιζει να φταιει?

απο κατω εχω και την τριτη εικονα...

κατέβασα το 2ο download που έχει, το  Latest Beta Driver  και πάλι τα ίδια μου εμφανίζει. μήπως πρέπει να κατεβάσω αυτό που έχει στο optional download.... το  HydraVision Package??

Δοκιμασε αν ειναι να κατεβασεις το DriverPack Solution 13 R317 Final+Driver Packs 13.03.2 Full Edit που εχει τα παντα απο οδηγους και αν ειναι θα το βρει. Εμενα προσωπικα μ'εχει σωσει πολλες φορες. Θα εβαζα λινκ απο piratebay αλλα εχω την εντυπωση πως δεν επιτρεπεται ;-)

το κατεβασα τελικα και τρεχει αλλα γιατι εχει 21 winrar αρχεια? εγω εκανα μονο το πρωτο extract και ετρεξε!

post-255851-0-27671300-1369165952_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...