cinemusic Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Εχω κατι μνημες DDR2 PC2 5300P ECC και θελω να τις βαλω στην μητρικη της Abit IN9 32X-MAX.Από ότι βλεπω η μητρική μου υποστηρίζει ECC αλλα παρολα αυτά δεν εχω βρει τον τροπο να τις κανω να δουλεψουν ( το pc απλα δεν φορτώνει)Στο bios στις ρυθμισεις εχει τα παρακατωECC CONTROL με επιλογες DISABLE και AUTOΚαι από κατωECC UNCORRECTABLE με επιλογες DISABLENO NOTIFYMCERRNMISCISMI ΚαιECC CORRECTABLE με επιλογες DISABLENO NOTIFYMCERRNMISCISMI Για να μην κανω καμια στραβή ξερει κανεις να μου πει τι πρεπει να βαλω και γενικοτερα τι χρειάζεται ώστε να καταφέρω να δουλέψω με αυτές τις μνημες;
rfc Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Εχω κατι μνημες DDR2 PC2 5300P ECC και θελω να τις βαλω στην μητρικη της Abit IN9 32X-MAX. Από ότι βλεπω η μητρική μου υποστηρίζει ECC αλλα παρολα αυτά δεν εχω βρει τον τροπο να τις κανω να δουλεψουν ( το pc απλα δεν φορτώνει) Στο bios στις ρυθμισεις εχει τα παρακατω ECC CONTROL με επιλογες DISABLE και AUTO Ξεκινα με auto Και από κατω ECC UNCORRECTABLE με επιλογες DISABLENO NOTIFY MCERR NMI SCI SMI Και ECC CORRECTABLE με επιλογες DISABLENO NOTIFY MCERR NMI SCI SMI Για να μην κανω καμια στραβή ξερει κανεις να μου πει τι πρεπει να βαλω και γενικοτερα τι χρειάζεται ώστε να καταφέρω να δουλέψω με αυτές τις μνημες; Για δοκιμασε ετσι και ξαναελα. Ριξε και μια ματια στο manual της μητρικης για να δεις τα σωστα settings.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα