Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ.Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να ανοίξω ένα αρχείο ISO στο MAC και να δω τα αρχεία ? Δεν μπορώ να το "κάψω" γιατί δεν έχει dvd drive ο i macΕυχαριστώ Τελικά αρκεί ένα διπλό κλικ πάνω στο αρχείο ! Τόσο απλό ! Δεν είχε επιλογή διαγραφή το θέμα και δεν μπορώ να το σβήσω. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2013 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Καλημέρα. PowerISO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Καλημέρα. PowerISO Δεν χρειάζεται PowerISO, το DiskImageMounter (εγγγενές στο MacOS X) "σηκώνει" αρχεία dmg και ISO και κάνει το σύστημα να "τα βλέπει" ως δίσκους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Eυχαριστώ για τις απαντήσεις.Έκανα όμως απλά διπλό κλικ σε αρχείο iso και άνοιξε.Τι να πω δεν ξέρω ,δεν γνωρίζω καλά τα mac ακόμη .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Ναι, το διπλό κλικ πάνω στο ISO ενεργοποίησε το DiskImageMounter και άνοιξε το ISO σαν να ήταν δίσκος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Αυτό καλό Eυχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georho Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 όταν πατάω ενα iso αρχείο μου βγάζει : no mountable file systems. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 όταν πατάω ενα iso αρχείο μου βγάζει : no mountable file systems. Ενα συγκεκριμενο iso ή σε ολα τα iso που δοκιμαζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georho Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 σε όλα.έχω κατεβάσει και από IMAGE που έκανα έναν εξωτερικό για να κάνω format και να ξανα βάλω τα αρχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georho Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 έκανα restore σε ενα δίσκο ενα .dmg αρχειο και μου έβγαλε intrnal error μετά απο scan που εκανε.και γενικα οτι αλλο αρχειο .iso και .dmg κανω κλικ πανω μου βγάζει no mountable file systems.Σας ευχαρηστώ και παλί !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα