Votritis Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 ps one vs xbox one καλύτερο design το ps one νομίζω... Tο PS one ηταν το PS1 slim ε? Ωραίες εποχές απλό gaming oχι σοσιαλ-βλακιες. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 700 euro σίγουρα, τόσο πρωτοκυκλοφόρησε το PS3 στο Ελλαδιστάν και κάπου στα 400-450 το xbox 360 με τον μικρο δίσκο. Το σχέδιο πάντως είναι καλό, εμένα μου αρέσει και είναι και συμβολικό με τον τίτλο του, σαν να θέλουνε να το παρουσιάσουν σαν Retro. Καλούτσικο είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darthvader Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δεν παιζουν τιμές πανω από 500 ευρώ για καμία κονσόλα .... υπάρχει παγκόσμια ύφεση και το ξέρουν καλά... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 και αυτό είναι το xbox one slim που θα κυκλοφορίσει πιο μετά 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cupra20vt Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 αυτες οι μλκ θα μας φανε, τι να το κανω το facebook το skype και το twiter σε μια παιχνιδομηχανη ρε γαμωτο? Πιστευω οι νεες κονσολες αρχιζουν και χανουν τον προσανατολισμο τους, κρατα βεβαια λιγο η nintendo ακομα αλλα ποσο ακομα και αυτη? Βασικα ας μην λεμε μεγαλα λογια ας περιμενουμε και την Ε3 και την εμφανιση του ps4 και μετα τα χωνουμε με την ησυχια μας!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Υπέροχο σχέδιο. Retro και φουτουριστικό μαζί. Τώρα για τις επιδόσεις και τα specs, εν καιρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Υπέροχο σχέδιο. Retro και φουτουριστικό μαζί. Τώρα για τις επιδόσεις και τα specs, εν καιρώ. Το κανονικό xbox είναι στην πρώτη σελίδα.Μην το μπερδεύεις με την φώτο του Socratis_g. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 αυτες οι μλκ θα μας φανε, τι να το κανω το facebook το skype και το twiter σε μια παιχνιδομηχανη ρε γαμωτο? Πιστευω οι νεες κονσολες αρχιζουν και χανουν τον προσανατολισμο τους, κρατα βεβαια λιγο η nintendo ακομα αλλα ποσο ακομα και αυτη? Βασικα ας μην λεμε μεγαλα λογια ας περιμενουμε και την Ε3 και την εμφανιση του ps4 και μετα τα χωνουμε με την ησυχια μας!! Οπως και αν δεν τα βαζανε αυτα θα υπηρχε πολυ μεγαλη γκρινια γιατι δεν υπαρχει facebook κτλ κτλ οποτε καλυπτουν ολη την μεριδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cupra20vt Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Οπως και αν δεν τα βαζανε αυτα θα υπηρχε πολυ μεγαλη γκρινια γιατι δεν υπαρχει facebook κτλ κτλ οποτε καλυπτουν ολη την μεριδα ποιος θα γρινιαζε δηλαδη φιλε μου εαν δεν εχει facebook μια παιχνιδομηχανη? θα ησουν ποτε σε διλημα αναμεσα σε 2 παιχνιδομηχανες και θα εβαζες σαν κριτηριο αγορας το εαν εχει facebook η οχι? ΠΟσο χρησιμοποιει καποιος το facebook πχ μεσα απο το τωρινο xbox 360 και ps3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 αυτες οι μλκ θα μας φανε, τι να το κανω το facebook το skype και το twiter σε μια παιχνιδομηχανη ρε γαμωτο? Πιστευω οι νεες κονσολες αρχιζουν και χανουν τον προσανατολισμο τους, κρατα βεβαια λιγο η nintendo ακομα αλλα ποσο ακομα και αυτη? Βασικα ας μην λεμε μεγαλα λογια ας περιμενουμε και την Ε3 και την εμφανιση του ps4 και μετα τα χωνουμε με την ησυχια μας!! Α ρε ATARI που είσαι με το προχωρημένο για την εποχή του σχεδιασμό του Jaguar.... ακόμα το έχω και το καμαρώνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotheron2 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Συγνωμη εχετε καταλαβει τη παρουσιασε σημερα η Microsoft..?? Θα σας απαντησω εγω το νεο XBOX ONE...!!!Και ολα τα αλλα που θα την συνοδευουν..!!!Ειδαμε πριν κατι ωρες να βγαζει η Sony ενα βιντεο το οποιο ηταν ενα βιντεο οτι νανε....Και κραζετε το Xbox..?? Που σαν Microsoft φερθηκε πολυ σωστη προς τον πελατη...και επειδη ειδα ολοι την παρουσιαση του Xbox και πριν κατι μηνες της Sony αυτο που εχω να πω ειναι οτι η Sony απλα μας εδειξε κατι παιχνιδια παιδικα και τιποτα αλλο ενω η Microsoft μεσα σε μια ωρα ειπε και εδειξε κατι τα οποια δεν θα το φανταζοταν κανεις μας. Και εχει να δειξει αλλα τοσα..!!! Και οσο για το controler θυμαμαι οτι ειπε χαρακτηριστικα φτιαχτηκε απο gamer για gamer...!!! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cupra20vt Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Α ρε ATARI που είσαι με το προχωρημένο για την εποχή του σχεδιασμό του Jaguar.... ακόμα το έχω και το καμαρώνω. πολυ μπροστα για την εποχη του, οπως η mazda στο rx7 !!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Το zavvi το έχει pre-order Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 ποιος θα γρινιαζε δηλαδη φιλε μου εαν δεν εχει facebook μια παιχνιδομηχανη? θα ησουν ποτε σε διλημα αναμεσα σε 2 παιχνιδομηχανες και θα εβαζες σαν κριτηριο αγορας το εαν εχει facebook η οχι? ΠΟσο χρησιμοποιει καποιος το facebook πχ μεσα απο το τωρινο xbox 360 και ps3? Καταλαβαινεις οτι το facebook και ολα τα social εχουν μπει παντου και οτι πολυς κοσμος ποσταρει και ποτε κλανει οποτε ναι το θελει και στο xbox του ο αλλος,,μην κοιτας οτι εσυ συγκεκριμενα χεστηκες γιαυτο για αλλους ειναι σημαντικο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cupra20vt Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Συγνωμη εχετε καταλαβει τη παρουσιασε σημερα η Microsoft..?? Θα σας απαντησω εγω το νεο XBOX ONE...!!! Και ολα τα αλλα που θα την συνοδευουν..!!! Ειδαμε πριν κατι ωρες να βγαζει η Sony ενα βιντεο το οποιο ηταν ενα βιντεο οτι νανε....Και κραζετε το Xbox..?? Που σαν Microsoft φερθηκε πολυ σωστη προς τον πελατη...και επειδη ειδα ολοι την παρουσιαση του Xbox και πριν κατι μηνες της Sony αυτο που εχω να πω ειναι οτι η Sony απλα μας εδειξε κατι παιχνιδια παιδικα και τιποτα αλλο ενω η Microsoft μεσα σε μια ωρα ειπε και εδειξε κατι τα οποια δεν θα το φανταζοταν κανεις μας. Και εχει να δειξει αλλα τοσα..!!! Και οσο για το controler θυμαμαι οτι ειπε χαρακτηριστικα φτιαχτηκε απο gamer για gamer...!!! φιλε μου δεν κραζουμε οσο αναφορα το εσωτερικο της κονσολας και τις δυνατοτητες της που θα ειναι πιστευω πολυ μπροστα απλα εαν καταλαβες εχουμε πιασει το στυλιστικο θεμα, οσο αναφορα την ανακοινωση της ms επειδη την ειδα και εγω δεν ειχε καμια σχεση με αυτη που εκανε η sony. Εν αναμονη Ε3 λοιπον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα